Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3
Raspunsuri - Pagina 9
kmy_black spune:
Bia
daca faci rani de la supt, poti folosi o crema, Garmastan, la fel gasesti in fgarmacii protectii pt mameloane din silicon!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Bia_Mi spune:
Ramo atunci ma sacrific si ii dau san,dar nu stiu cat mananca pt k o ia somnul,asa la biberon mananca 50ml sigur. Operatia e cam nasoala,parca ti-am spus k mi-i s-a rupt firul knd a vrut sa-l scoata si mi-a ramas acolo, a zis ca se topeste.Fetele tale ce fac?
Kmy nu mi-a facut rani,dar knd prinde tatica si incepe sa traga imi vine sa ma urc pe pereti de durere.
Va poop
kmy_black spune:
in timp aceste dureri se atenueaza, pana se invata si ea bine sa suga si pana se desfunda si canalele cum trebuie!!!
intr-adevar iti trebuie putina rabdare in plus!!!
dar sunt convinsa ca ai sa reusesti!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bia_Mi Ms Kmy! Mami de Rebe! |
ramonapep spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bia_Mi Ramo atunci ma sacrific si ii dau san,dar nu stiu cat mananca pt k o ia somnul,asa la biberon mananca 50ml sigur. Operatia e cam nasoala,parca ti-am spus k mi-i s-a rupt firul knd a vrut sa-l scoata si mi-a ramas acolo, a zis ca se topeste.Fetele tale ce fac? Kmy nu mi-a facut rani,dar knd prinde tatica si incepe sa traga imi vine sa ma urc pe pereti de durere. Va poop Mami de Rebe! |
Nu mi-ai zis de ca s-a rupt firul, nu prea inteleg...acum si la mine operatia e putin mai maricica decat au fost celelalte dar sper ca nu o sa fie prea vizibila.
Si eu am avut mici probleme cu asta mica pana s-a invatat sa traga de la san, nu putea sa tina in gurita, il scapa, stateam cate o ora sa o hranesc, dar trebuie sa ai putina rabdare acum primele saptamani.Si cantitatea care o mananca stai linistita, daca adoarme inseamna ca s-a saturat, daca ii e foame plange:)
In rest noi suntem bine, f cuminti, dormim si mancam , si ne uitam si la desene animate
Bia_Mi spune:
Pai in momentul knd mi-i l-a tras,s-a rupt de la jumate si mi-a ramas acolo. Dr mi-a zis,stai linistita ca se topeste,dar eu nu prea stau asa linistita,oricum cred k nu era nebuna sa mi-l lase acolo daca imi facea rau!
Ma bucur k sunteti bn,va pupam pe toate 4
aever spune:
Bia, eu n-am experienta practica, insa uite un filmulet care poate te ajuta cu alaptatul http://www.youtube.com/watch?v=Zln0LTkejIs Din ce zici tu s-ar putea ca Rebeca sa nu apuce cum trebuie sfarcul, ceea ce puteti rezolva daca inveti cum ar trebui sa apuce si cum o poti tu ajuta sa faca asta. Mai sunt si alte filmulete pe tema asta, mai cauti tu. Mult succes!
Andreea, 25+ cu BebeLUnu
kmy_black spune:
sa fii femeie nu-i usor
sa fii pe palcul tuturor
ajungi apoi mama sa fii
sa cresti, sa plangi langa copii
dar este sia devarat, ca este cel mai minunat
sa fii femeie si iubita
sa fii sotie si mamica
si azi mai mult decat oricand
dai vietii sens pe acest pamant!!
la multi ani!!!!