Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bia ce bine ca ai ajuns acasa! M-am bucurat ca ne-ai dat un semn, chiar daca nu te simti prea bine. O sa treaca, gandeste-te ca e normal sa ai acum niste simptome neplacute, dar sigur trec. Cauta sa te odihnesti cat mai mult cand te lasa bebelina si sa te hidratezi bine. Abia astept sa ne povestesti de cum a decurs nasterea si de printesa mica. Nici nu stim cum o cheama...

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bia ma bucur ca sunteti acasa bine amandoua.
Remediul de care am auzit eu pentru durerile de cap date de anestezii e sa bei un amestec bomba, nerecomandat femeilor care au nascut si alapteaza: cafea + coniac.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Ghiocel de primavara tu aduci cu tine soare, zambete, copilarie si... dulci soapte de iubire!

o primavara frumoasa dragelor!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Bia ce bine ca ai ajuns acasa! M-am bucurat ca ne-ai dat un semn, chiar daca nu te simti prea bine. O sa treaca, gandeste-te ca e normal sa ai acum niste simptome neplacute, dar sigur trec. Cauta sa te odihnesti cat mai mult cand te lasa bebelina si sa te hidratezi bine. Abia astept sa ne povestesti de cum a decurs nasterea si de printesa mica. Nici nu stim cum o cheama...

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Pe fetita o cheama Rebeca-Elena, s-a nascut la 2580 gr, la ora 19:40, cel putin, asa scrie la mar-aprilie.

Irina 30+ cu Kinder surprise
AMR 10 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

Pe fetita o cheama Rebeca-Elena, s-a nascut la 2580 gr, la ora 19:40, cel putin, asa scrie la mar-aprilie.

Irina 30+ cu Kinder surprise
AMR 10 saptamani!!

Merci, Irina! Uite ca nu stiam, recunosc ca n-am citit la martie-aprilie. Foarte frumos nume a ales Bia. Sa fie amandoua sanatoase si sa creasca mari si frumoase!

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare burtici si mamici! Am revenit!
Suntem bine, eu am scapat intr-un final de durerile de cap,insa ma doare operatia un pic( o sa treaca si asta ;) ) Rebeca e bine,a luat in greutate 400 gr de marti pana azi, ii dau piept(insotit de niste dureri groaznice,dar asta e). Acum sa va povestesc cum a decurs totul.
"Vineri dimineata am inceput sa am niste contractii la interval de 30 min,fina mea care lucreaza la spital mi-a zis sa ma duc totusi pana acolo ca sa imi faca asistentele un control si asa am si facut. La ora 16 m-am dus la spital,iar in urma consultatiei am primit vestea ca tre sa vina bebelina pe lume,va dati seama ce emotii am avut. Au inceput sa-i asculte bataile inimii si erau un pic ingrijorate ca se mai auzea ceva ciudat,asistentele spuneau ca poate sa aiba circulara dupa gat,cei drept m-am speriat si eu un pic si am ales sa nasc cezariana. La ora 19 a venit dr mea de acasa(stiti ca eu aveam dubii in privinta asta)a zis ca bataile sunt bune insa am optat tot pt cezariana. La 19:20 m-a dus la blocul operator,incepusem sa ma sperii knd vedeam doctorii cu sorturile alea de macelari pe ei...dar dupa ce mi-au facut rahie pt ca mancasem,totul a fost f placut in timpul operatiei simteam niste gadilaturi in burta,dar eu eram f amuzanta, am glumit cu doctorii in tot acest timp, a fost super...se mirau toti pe acolo ca eu sunt asa zambareata si binedispusa, au zis ca sunt prima pacienta care s-a purtat asa,apoi am auzit-o pe bebelina plangand, iar m-au luat niste emotii puternice,greseala mea a fost ca am intors capul dupa ea si de atunci mi-i s-a taiat firul...am inceput sa vomit anestezia, mi-a scazut tensiunea era toata lumea agitata in jurul meu,iar dr imi spunea sa nu mai vomit ca nu poate sa-mi coase operatia. In fine ... a trecut si asta si m-au dus la reanimare...iar noaptea aia fetelor,nu vreau sa va sperii,dar pt mine a fost cosmar,dupa ce a trecut anestezia a inceput durerea,dar durere nu gluma. Mi-au facut 4 calmante si nici unul nu si-a facut efectul,dar o alta mamica mi-a spus ca pe ea au ajutat-o calmantele si nu a durut-o deloc. Pe la 20:15 m-au dus la reanimare si pana dimineata nu am inchis un ochi. Sambata m-au dus in salon,nu ma mai durea nici operatia,dar tot ce faceam trebuia sa ma ajute cineva,am fost sa-mi vad fetita,dar in caruior,insa duminica am reusit sa merg singura la baie, sa ma ridic singura din pat si am fost si la alaptat,nu aveam lapte,dar imi tineam fetita in brate. Apoi au inceput durerile groaznice de cap pt ca m-am miscat in timpul anesteziei,daca stateam culcata nu aveam nimic,dar daca ma ridicam,vedeam negru de durere. In sfarsit marti mi-au dat drumu pt ca eram bine amandoua,vedeti ca e f important sa faca fata icter in spital, ca apoi sa nu umblati cu ea dupa lampa" Marti si miercuri mi-a fost greu cu alaptatul,nu prindea tatica pt ca nu aveam eu sfarcul format si ma durea groaznic,de joi a avansat, mananca f bine,dar eu am durerile f mari. Acum m-am hotarat, ma mulg si ii dau cu biberonul pt ca ma doare mai putin.
Cam asta a fost povestea nasterii mele, va multumesc pt griji si incurajari si va poop pe toate

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Bia, uff...prin cate ai mai trecut si tu...dar ne bucuram ca sa terminat cu bine si ca sunteti bine amandoua. Va

lalu85 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bia ma bucur ca ti-ai revenit si micuta ta ia in greutate. Or sa treaca si durerile de sani...cica prima luna e mai grea, apoi merge mai usor.

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ms fetelor. Va poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Bia, cu alaptatul este normal la primul copil, dar a stii daca o inveti cu biberonul nu o sa mai suga la san, si nu vei putea sa te mulgi luni intregi, de atatea ori pe zi.

cum este operatia, draguta?:)

Mergi la inceput