Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mihate inteleg cum e sa iti cada cerul in cap.asta am simtit eu cand am aflat despre al meu.dupa 3 spermograme f bune.de-asta ma rog macar eu sa fiu bine.sper sa fii si tu bine si sa fie bine cu tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Velvet numai noi bantuim pe aici.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ana, eu am vazut unele teste pe care scrie ca detecteaza sarcina si mai devreme de ziua menstruatiei. Eu m-am luat dupa filmuletul asta:
www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/ovulationinduction.jsp" target="_blank">http://www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/ovulationinduction.jsp care zice ca 2 sapt de la conceptie sunt suficiente (15 zile).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Buna fetele am venit si eu sa bantui pe aici.
Mihaela incearca sa bei o cana de lapte caldut cu o lingurita de miere pt.stomac ca poate te ajuta.Si eu am probleme cu stomacul pe baza de stres si ma ajuta mai mult asta decat medicamentele.Si uneori cand sunt ff suparata incerc sa citesc un acatist si ma mai linistesc un pic.Nu uita ca-n viata asta toate se rezolva pana la urma.Am vazut ca ai fost la Iasi,de unde esti de fapt?

Mergi la inceput

miha

raisa,neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Fetelor dragelor neata... Eu bineinteles ca nu m am putut abtine si am facut doua teste, un SC si un La minut<ceva ieftin> si ambele mi au dat doua liniute slabute..Io ce sa fac, sa ma iau sau nu dupa ele? Beta imi e teama sa facVa pup..

Mergi la inceput

andreea,neatasi slabuta sa fie linia de test indica sarcina!sper sa fie asa! dar beta e sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Andreea ti-a raspuns velvet deja si sunt de acord cu ea.
Raisa ai PM.
Astia de la sinevo chiar ma enerveaza ca sun de dimineata si nu imi raspund la telefon, sotul rade de mine ca imi stiu numarul si nu imi mai raspund.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha,sigur sunt ocupate cu recoltatul pana la 12.eu am sunat la 12 si nu mi-au raspuns.apoi am sunat la 6 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Miha imi pare tare rau! macar sti ce ai si sti cum sa tratezi, off chiar m-am gandit aseara la tine si dimineata am vazut ce ai scris.

Va pe toate, o sa intru mai tarziu ca acum am treaba la munca.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput