Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

andreea,neatasi slabuta sa fie linia de test indica sarcina!sper sa fie asa! dar beta e sigur!

O sa fac si beta.. cat de curand.. Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky,neataspor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Andreea si eu cred ca a II liniuta indica sarcina.Sper sa fie Doamne ajuta.
Mihaela nu am PM ca nu stiu cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, nu stiu exact cum e cu monocitele, stiu ca sunt marite in caz de infectii si mai cresc si daca iei anumite medicamente (de exemplu, antibiotice, dar nu numai). Valorile mici la timpii pe care i-ai postat tu, arata ca sangele se coaguleaza mai repede decat ar trebui, deci ar fi un semn de trombofilie. Ar trebui sa le repeti, sa vezi cum ies.
Raisa, uite cum se activeaza PM:
Intri in bara de sus in: Contul meu, Profil personal, apoi ori in bara care apare, apesi pe Mesaje private, Options si bifezi Activeaza mesaje private.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Andreea si eu am avut a2a liniuta pala de tot si sunt insarcinata.
Asa ca eu zic sa te duci la beta si sa te linistesti ca va fi bine.
Draguta ce mai faci azi? Cum mai e scurgerea?
Emilia ne mai tine in suspans vreo 2 zile pana sa scoatem motatele.

sunt pupici de molipsire sa stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Multumec Raisa..io oricum sunt mai rezervata ,tematoare...Pana nu fac beta io tot astept menstruatiaOricum,stiu ca s a mai zis chestia asta de ,,n,, ori si ca a devenit un cliseu dar adevarul e ca atunci cand te astepti cel mai putin si ti ai luat gandul de a mai avea un bebe, el vine...Asa ca va rog eu, desi nu sunt foarte in masura, sa incercati pe cat posibil sa va ganditi si la altceva..stiu ca e greu dar merita incercat.Pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

dana

andreea,as vrea sa pot si eu sa nu ma gandesc,dar cand sunt probleme,mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky multumesc pentru gandurile bune.
Raisa ai activat PM tu intra la mesaje private si asa citesti mesajele.
Andreea crede-ma ca stiu ce spun, am inceracat si fara sa ma gandesc, am stat si departe de forum si de tot ce inseamna bebe, nu am luat nici pastile si tot degeaba, eu zic ca cel mai bine e atunci cand te investighezi, ca daca stai si astepti patesti ca mine, de atatia ani o lalai, poate daca incepeam cu un doctor bun si imi faceam analizele de la inceput acum eram cu copil in brate.
Alex de la ce sunt mutatiile astea, pot fi si din alte cauze decat genetice?
Eu nu cred ca sunt genetice ca suntem 9 frati la parinti, deci mama nu a avut probleme si sora mea are 3 copii mari deja.
Se poate sa fie si alte cauze care sa iti activeze mutatiile?
Astazi sunt mai beata de cap decat sambata si duminica cand am inceput brocriptinul, azi de la nesomn.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor voi va dati seama ca eu de pe 20 februarie de cand am inceput sa merg la doctorita asta noua am facut o gramada de investigatii si am descoperit multe?
II multumesc lui DD ca mi-a scos-o in cale si sper ca tot ea sa ma ajute sa imi tin bebelul in brate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Multumesc Alex am reusit.Mai sunt multe chestii si prescurtari pe care voi le folositi si inca nu le stiu dar o sa le invat incet incet
Va pup

Mergi la inceput