relatie internet
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
Depinde de foarte multe variabile, o relatie inceputa pe internet. Eu sunt intr-o casnicie fericita de 8 ani (stam impreuna de 11) inceputa pe net, dupa o casnicie esuata, inceputa in realitate 100%.
Noi am comunicat pe net un an de zile, fara nicio implicare sentimentala. Eram prieteni foarte buni, ne scriam destul de regulat, dar ne vedeam de vietile noastre. Pana cand el m-a intrebat cat poate dura o astfel de prietenie si daca cred ca am face rau (relatiei noastre frumoase) sa ne vedem. Si ne-am vazut...a ramas prietenul meu cel mai bun si acum dupa atatia ani. Nu zic ca a fost simplu cand am hotarat sa ne vedem, sa ne cunoastem face-to-face si a fost altfel decat pe net, sa il am in fata in loc sa ii scriu. Insa amandurora ni s-a parut ca ne stim de atata vreme, incat totul s-a derulat foarte normal. Apoi am inceput sa vb la telefon si sa ne vedem mai des, pana am realizat ca vrem sa locuim impreuna. :)
msl1 spune:
Si mie mi s-a spus acelasi lucru dar nu l-am crezut pin am vazut! si acum pot sa vad cam care este modalitatea intre tineri de aici de a-si inchega o relatie serioasa si nici intr-un caz de pe net site de specialitate sau nu!lucrez intre tineri si cam aud discutiile lor si nici unul nu are relatie pe net; cam toti isi intilnesc prietenele pe la biserica, scoala, prieteni de familie etc. cei care-s tineri si cauta relatie pe net au ceva care ii impiedica sa gaseseasca ceva aici pt care nu sint aceptati; parerea asta nu mio mai schimba nimeni!cei care-s mai in virsta isi cauta pe net pt ca e greu sa iti gasesti aici o relatie serioasa in care sa fi acceptat divortat (ma refer la persoane decente ca sint destui looseri care nu-i intereseaza aspectul) cu copii si datorii si mai cine stie ce hibe-n bai.
mihaela_s spune:
Pai eu nu eram tanara, aveam 30 de ani, aveam un copil si o casnicie esuata. Pe primul sot il cunoscusem la discoteca :).
montelimar spune:
Hannen, merci pentru mesaj, esti singura care ai inteles ce vreau sa spun. Tipul mi-a scris din nou ieri, dupa ce eu ii scrisesem acum trei saptamani, raspunzandu-mi exact punct cu punct la fiecare chestie din ultimul mesaj, incheind cu... si daca nu ai timp sa imi raspunzi pana la sarbatorile de Paste, eu iti doresc paste fericit. Si ne intalnim unde spui tu, cand vrei tu. Mi-a spus si unde sta, ca il intrebasem, nu foarte departe de mine. Eu i-am raspuns spunandu-i ca nu cred ca are rost sa ne vedem, daca imi raspunde asa rar e clar ca nu e suficient de interesat. Imi raspunde imediat, un mesaj in care imi explica punct cu punct cum s-a desfasurat cursul lui de training, unde statea, cum nu avea acces la internet, totul pe un ton furios. Ma rog, asa cum il poti percepe pe internet si intr-o limba straina. Eu mi-am dat seama ca dupa un astfel de mesaj chiar nu vreau sa ne intalnim, dar decid sa nu-i raspund cu aceeasi moneda, mai ales ca nu are rost. Cum poti face pe cineva sa iti spuna adevarul ? E clar ca daca nu mi-a scris, n-a simtit nevoia, nu exista ca n-a avut timp sau n-a avut internet. In fine, i am trimis un mesaj calm in care ii spun ca imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva si ca imi pare si mai rau ca nu o sa mai intru cu aceeasi placere pe forum. La care imi raspunde ca nu ar vrea sa nu mai intru pe forum si ca ce ar putea face ca sa imi dovedeasca ca vrea sa ne intalnim ? Eu sunt convinsa ca vrea sa ne intalnim, dar doar asa de fun, de curiozitate. Asta pentru mine nu e suficient, daca simt ca nu exista acelasi interes, nu vad niciun rost.
marius spune:
Ma mir ca are rabdare cu tine. Daca nu functioneaza de ce ar merge cineva mai departe?
In egala masura asa cum spunea cineva mai sus, tu ai pretentii de la ce? Nu exista nimic, nu iti datoreaza chiar nimic, nu v-ati intalnit niciodata si atunci defapt ce anume pretinzi? Si in fond nu ai oferit nimic nici tu, deci ce anume vrei?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui montelimar Hannen, merci pentru mesaj, esti singura care ai inteles ce vreau sa spun. Tipul mi-a scris din nou ieri, dupa ce eu ii scrisesem acum trei saptamani, raspunzandu-mi exact punct cu punct la fiecare chestie din ultimul mesaj, incheind cu... si daca nu ai timp sa imi raspunzi pana la sarbatorile de Paste, eu iti doresc paste fericit. Si ne intalnim unde spui tu, cand vrei tu. Mi-a spus si unde sta, ca il intrebasem, nu foarte departe de mine. Eu i-am raspuns spunandu-i ca nu cred ca are rost sa ne vedem, daca imi raspunde asa rar e clar ca nu e suficient de interesat. Imi raspunde imediat, un mesaj in care imi explica punct cu punct cum s-a desfasurat cursul lui de training, unde statea, cum nu avea acces la internet, totul pe un ton furios. Ma rog, asa cum il poti percepe pe internet si intr-o limba straina. Eu mi-am dat seama ca dupa un astfel de mesaj chiar nu vreau sa ne intalnim, dar decid sa nu-i raspund cu aceeasi moneda, mai ales ca nu are rost. Cum poti face pe cineva sa iti spuna adevarul ? E clar ca daca nu mi-a scris, n-a simtit nevoia, nu exista ca n-a avut timp sau n-a avut internet. In fine, i am trimis un mesaj calm in care ii spun ca imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva si ca imi pare si mai rau ca nu o sa mai intru cu aceeasi placere pe forum. La care imi raspunde ca nu ar vrea sa nu mai intru pe forum si ca ce ar putea face ca sa imi dovedeasca ca vrea sa ne intalnim ? Eu sunt convinsa ca vrea sa ne intalnim, dar doar asa de fun, de curiozitate. Asta pentru mine nu e suficient, daca simt ca nu exista acelasi interes, nu vad niciun rost. |
Eu ramin la parerea mea!
Traiesti o himera si da chiar cred ca tu te-ai vazut mireasa dupa ce-ai schimbat 3 pm-uri cu el!
Wake up, draga mea!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Morgano spune:
Tulai ce complicatie pentru cateva mesaje private .... zau asa, saracu' habar nu are ce ai ajuns sa interpretezi ca si-ar sterge userul de pe forum
msl1 spune:
[quote]citat din mesajul lui mihaela_s
Pai eu nu eram tanara, aveam 30 de ani, aveam un copil si o casnicie esuata. Pe primul sot il cunoscusem la discoteca : 30 esti tinar aici; in ro nu
AgnesLuca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Morgano
total gresit si generalizat insa o relatie pe net, cum am mai spus, in mod normal trece in real rapid daca exista dorinta de cunoastere live si destula compatibilitate |
Morgano exact asa mi s-a intimplat si mie cu al doilea sot, in 10 zile eram deja o pereche reala, adevarata si foarte indragostita.
Pe primul sot l-am cunoscut la gradinitza, probabil asta o fi fost problema, prea lunga amicitia
monabella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui montelimar Multumesc pentru raspunsuri. Vad ca femeile imi confirma senzatia ca nu are rost sa merg mai departe, barbatii spun ca am asteptari prea mari. Nu sunt de acord ca nu poti cunoaste oamenii virtual -le vezi reactiile la povestile celorlalti, vezi cand posteaza, la ce subiecte, cu ce atitudine. Am o imagine mentala a celor care posteaza mai des, pot sa le spun defectele si calitatile Evident, daca i-as intalni in viata reala, as simti imediat daca suntem pe aceeasi lungime de unda, pe forum e mai greu. Ca sa raspund la intrebarea lui Marius, eu as fi vrut sa il simt si pe el tot atat de interesat, la momentul asta imi doresc sa nu-mi fi scris deloc, mi-a stricat tot cheful de a mai scrie pe forum. Asta e genul de chestie pe care as fi scris-o acolo, dar acum nu pot pentru ca ar citi el ! Pe forumul ala se scriu cam ce se scrie aici la sectiunea psy, cum eu sunt f f sensibila pot sa intru acolo si sa ma descarc Ultima data am scris la un subiect ca nu pot spune nu, si tipul imi spune, intr-un mesaj privat, ca spera ca pot sa-i spun nu daca nu vreau sa ma mai intalnesc cu el. Am luat-o ca o gluma dar vad ca acum chiar a facut ceva ca sa nu ne mai intalnim. Si in ultimul mesaj imi scrie ca spera ca pot sa ii spun daca ma deranjeaza ca mi-a scris asa tarziu ! Probabil ca vrea sa ma vada doar din curiozitate, a simtit ca eu vreau mai mult si acum da inapoi. |
Montelimar eu am activat o perioada dupa divort pe forumuri de intilniri. mama odata chiar am zis ca gata, l-am gasit. Cultivat, sarmant, avea toate calitatile dorite de mine. bai frate, cind ne-am intilnit pe cuvitn daca nu mi-a venit sa fac stinga imprejur de cum l-am vazut: mic de stataura, adus de spate, ca sa nu zic cocosat. Poza era din fata gen buletin, arata OK. Mi s-a intin0lat asta cu mai multi. Tu iubesti imaginea pe care o ai despre el insa fii sigura ca el e altfel. Foarte rare sint cazurile in care oamenii pun poze reale si sint chiar asa cum spun. OK? Nu vad de ce te ambalezi cind nici macar nu l-ai vazut pe viu.