relatie internet
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Eu unul sunt adeptul relatiilor stabilite si construite in viata reala "de la unu la unu". Gandeste-te simplu:
Tu peste X zile(saptamani,luni) ce ai dori defapt? Sa traiesti in mod concret o relatie virtuala? Categoric nu. Noi nu suntem masini. Avem sentimente, ne dorim bucurii, suntem tristi, radem, plangem, gandim, facem cadouri, ne dorim atentia celor din jurul nostru, avem sarbatori, adica pe scurt, traim. In momentul in care nu mai relationam cu ceea ce este in jurul nostru viata poate sa isi piarda sensul. Ne dispar motivatiile, ne dispare sensul nostru uman.
Pe scurt mediul virtual nu ne va prezenta decat cu o probabilitate extrem de mica "persoana reala". Pentru ca in virtual ne bazam pe factori aleatorii fara nici o garantie a realitatii concrete si de aceea se numeste si ramane virtual. Eu de exemplu, pot sa scriu incepand din acest moment doar neadevaruri. Pot sa fac asta. Insa le pot scrie de asa maniera incat probabilitatea de a fi validate ca fiind adevarate sa creasca considerabil in functie de abilitatea mea pe de o parte si in functie de receptori (adresanti) pe de alta parte. Desigur va exista un segment pe care "nu il voi convinge" dar sunt constient de asta. Mai mult decat atat chiar daca as scrie afirmatii adevarate nu presupune absolut deloc ca ar mai avea acelasi continut in viata reala. Pot fi partial adevarate sau culmea total neadevarate pentru ca afirmatiile depind de circumstantele de incadrare a lor.
De aceea cel mai bun, corect si posibil cu sanse crescute de apreciere pot deriva din experienta concreta, reala.
Aceasta este opinia mea.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus te porti ca o femeie inselata. Nici nu v-ati vazut si deja ai reprosuri. Cauti motive. Pai, de ce? Vezi tu, asta-i buba virtualului: sare peste niste etape reale. Deja v-ati cunoscut, v-ati "intalnit", ati discutat, dar nici nu v-ati vazut. Si aveti "probleme". Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Bine punctat!
Morgano spune:
1. Nu aveti nicio relatie, ai tu o obsesie - ce face e problema lui, nu ti-e dator cu nimic, cu atat mai putin cu explicatii
2. Internetul e un mod de a intalni, virtual, pentru cunoastere e nevoie de real
3. Daca tu cauti o relatie pe net, atunci mergi pe un site specializat in dating
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui montelimar Nu sunt de acord ca nu poti cunoaste oamenii virtual -le vezi reactiile la povestile celorlalti, vezi cand posteaza, la ce subiecte, cu ce atitudine. Am o imagine mentala a celor care posteaza mai des, pot sa le spun defectele si calitatile |
Ok, poti sa intuiesti niste chestii...dar poti lua plasa de nu te vezi!
Am observat (aici, pe forum) ca am tendinta sa atribui si imagini fizice celor cu care interactionez. Evident, preferatele mele sunt toate dragute, arata bine, sunt destepte...si e si normal sa fie asa din moment ce le simpatizez.
Cam asa ti se intampla si tie (si altora), e ceva natural. Fii mai rezervata, e in avantajul tau. Adevarul este ca, in mare, poti spune ceva despre calitatile/defectele userilor doar din ceea ce vor ei sa arate. Fara ceva semnale concrete...e greu de tot.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Morgano spune:
Rufus, multe persoane de pe aici au intalnit perechea pe internet ...aia buna, sau aia rea .... dar atractia a fost pentru User nu pentru Barbatul in sine care habar nu ai cum este .... plasele sunt mari si grele, pt ca pe net unii par ceea ce isi doresc ei sa fie in realitate si nu reusesc ...
Morgano spune:
Ceea ce vreau, de fapt, sa spun este: poti intalni o persoana pe net care te atrage prin ceea ce scrie... de aici ai 2 variante, care tin de dorinta AMBILOR...
1. un pm cu nr de tel, adresa de mess, schimb de poze, intalnit real si vazut daca mai e atractia si live ... insa nu luni de urmarit un personaj pe un forum si care s-a oferit sa te ajute, nu sa te scoata la o cafea
2. e doar o simpatie virtuala si viata reala a fiecaruia e tabu si separata si nu exista dorinta mutuala de a trece in real
hannen spune:
Mey,fata nu a zis nicaieri ca deja se vede intr-o relatie cu el.Eu am inteles ca e un forum cam de genul DC-ului,unde de ex. eu scriu cu o problema la cabinetul psi si sper (mi-ar placea) in sinea mea daca mi-ar raspunde Rufus(Tora,nu da.Stiu ca-i luat doar glumesc)pt. ca el imi pare un tip serios,simpatic...inteligent.
Minunea se intimpla,Rufus imi raspunde,io bucuroasa nevoie mare.Dupa citeva schimburi de mesaje si ideea unei intilniri,brusc el nu-mi mai raspunde ,gaseste motive cum ca a fost ocupat sau ca nu a avut net.In plus transmite subtil prin atitudinea lui ca s-a cam pripit cu ideea intilnirii si ca daca eu nu vreau,e ok.Singura senzatie e de dezamagire.Dezamagirea aia cum ca "uite Rufus nu m-a simpatizat indeajuns virtual.Nu i-am parut asa simpatica,inteligenta sau spirituala".Si brusc parca imi dispare cheful sa mai scriu pe DC.Stiu ca el ma citeste si nu pot sa nu ma intreb "oare cum ii pare mesajul meu?oare imi va aproba mesajul?oare ride in sinea lui de problema mea de la cabinetul psi?"
Cam asa vad eu problema fetei.E doar simpatia forumistica si da,si doar de dragul unei simpatii virtuale parca ai dori sa pastrezi imaginea aceea de simpatie reciproca.Nu una de dezamagire.
montelimar,n-am inteles daca topicul cu "nu pot spune nu" e al tau sau al altcuiva,dar daca e al tau ii poti raspunde tipului (bine,si in functie de ce ti-a scris el pe privat pina acum) "cred ca pina la urma mi-ai fost de ajutor,m-ai "invatat"/mi-ai aratat cum sa pot spune NU.Da,NU cred ca vreau sa ma intilnesc cu tine"
Ce zici,merge?
Whatever happens don`t let go of my hand!
andacos spune:
hannen,ea a spus clar intr-un mesaj(citez din memorie):"el a simtzit ca eu vreau mai mult"
Deci...?????
Eu un asemenea raspuns il pot interpret doar asa cum e scris:ea si-a facut sperantze vis a vis de aceasta conversatzie pe pm!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Anne45 spune:
Eu pot doar sa-ti dau un sfat din proprie experienta -nimic nu este asa cum pare !
Nu te baza prea mult pe ideea ca , cunosti o persoana de 3 ani ...asa cum am spus din proprie experienta si eu am cunoscut pe cineva , timp de 2 ani jumate am tot comunicat pe internet ,eu am parasit Romania , el locuia intro alta tara si totusi am decis sa ne intalnim pe teren neutru -am facut-o si atat , am decis sa inchei acest capitol din viata mea , mi-am dat seama ca nu era ceea ce eu cautam . si am pus capat acestei lungi agonii , pentru ca eram tot timpul nehotarata , nici in caruta , nici in teleguta .
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/29Marzo2012FotoGiuliAlghero?authkey=Gv1sRgCKuUlbT8oIC6Nw
Morgano spune:
Anne, adica 2 ani si ceva ati avut o relatie strict virtuala, ma rog deduc ca si telefonica, si doar apoi v-ati si vazut live?