INGHETATA

INGHETATA | Autor: eumada

Link direct la acest mesaj

Micuta mea este innebunita dupa inghetata,ii place enorm dar cele din comert stim cum sunt facute.As vrea cateva retete de inghetata de casa,dar bune si pentru copii,de preferinta fara faina inclusa in ele.

Multumesc.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

poti sa gasesti aici 13 retete de inghetata facuta in casa

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Wow....saru`mana....am ce surpriza sa-i fac micutei mele....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Baga la congelator fructe taiate cubulete pe care stii ca fetita ta le mananaca cu placere. Dupa ce acestea au inghetat, pune intr-un blender iaurt si adauga fructele inghetate si blenduieste-le bine pana cand totul se transforma intr-o crema groasa. Inghetata are o consistenta cremoasa iar daca doresti sa fie un pic mai tare, o mai poti lasa in congelator cateva ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

fructe congelate+iaurt cremos+miere, blenduite si puse la congelator.
iese o nebunie cu fructe de padure+iaurt bivolita Napolact.

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Din comert se pare ca cea mai buna inghetata e Haagen Daas, producatorul sustine ca nu are conservanti deloc. In calatorie o recomand cu incredere. E mai scumpicica, dar merita!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

fructe congelate+iaurt cremos+miere, blenduite si puse la congelator.
iese o nebunie cu fructe de padure+iaurt bivolita Napolact.

Ia uite ca nu numai eu m-am gandit la asta!Chiar si mierea si iaurtul de bivolita corespund retetei mele!
Umflu la ai mei cat pot!
P.S.Eii! Fructele de padure( zmeura si afine) sunt din gradina mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cresc in gradina ta afine? Nu prea as crede. Poate alte fructe.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Da Marius, pe cuvant ca am.
In Bucuresti am pe terasa 2 afini in ciubere cu un soi, Vaccinium corymbosum "Northsky" ii zice, care imi face afine de 3 ani si care acum sunt plini de boboci.La tara am 4 care sunt soiuri care fac niste afine f. mari.Nu sunt coacaze ca am si din acelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Din comert se pare ca cea mai buna inghetata e Haagen Daas, producatorul sustine ca nu are conservanti deloc. In calatorie o recomand cu incredere. E mai scumpicica, dar merita!uneori gandesc prea mult....
Unde anume se gaseste inghetata asta, ca nu imi suna cunoscut deloc...Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cred ca in Cora am vazut-o.Este muult mai scumpa asa ca eu prefer varianta iaurt+fructe+miere.Multumesc pt. idei!

Mergi la inceput