Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bon dimine la un gius cu untisor si merisoare!

Supermami felicitari pentru bebe Vladut in grafic! recuperare rapida, lapte in tzatze si bb mancacios!

La multi ani, Mona!sa ai parte de toate cele bune alaturi de familie!

Ronina nu iti face griji, daca racesti prima, ii dai repede anticorpii, si gata. Sanatate!
cred ca am empatizat prea mult cu tine, si eu m-am trezit cu gat tzepos si tuse paguboasa la chilot :D

Bia, forta multa sa treceti cu bine peste incercari!

Muah!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI MONNA !

Felicitari Miha!!! Bine ai venit pe lume bebe Vlad!

Hai Amy !
Hai Irinaelena

Nelli, felicitari pt vesti bune!

Bia , si eu sunt cu nervii intinsi rau...irascibila si cu temperament tot mai coleric ; dar... sa zicem ca hormonii de sarcina; oricum am inteles ca si dupa nastere dureaza muuult pana revin hormonii la limite normale - asa ca inca mai poti da vina pe ei. La voi presupun ca daca sunteti deja prinsi si cu pregatiri de botez, e mai aglomerat si cam mult stres...
Sper sa treaca repede starea asta si sa revii cat mai curand la o stare de calm si buna-dispozitie!
(deja botez? ...eu sper pana in 21 aprilie sa nasc...)

...mai revin mai dupa-masa (sper cu vesti bune)...
o zi frumoasa!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Haoleu, majorete pt mine?? Si sunt si in titlu?? Deci chiar vine bebe
Doamne ajuta sa fie cel putin la fel de bine ca la Andrei!

Irina, 38+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La multi ani Monna! sa ai parte numai de bucurii!

La multe lunite MariaElisa!

Bia ceea ce experimentezi tu acum ca si stare psihica intra in normalul de dupa sarcina. La prima si eu am plans de am rupt cateva saptamani (plus nervi plus suspiciuni, adica exact la fel). Incearca sa iei ceva suplimente (gen MagneB6) si spune-i sincer sotului prin ce treci pt ca sprijinul lui e cel mai important. Cauta si primeste ajutor. Depresia post partum e prea mult spus - asta se instaleaza mai greu si inseamna inclusiv respingerea copilului. Daca simiti ca e asa de grav fugi direct la medic.. Deocamdata hormonii isi fac de cap (iar burta crede-ma ca va diparea desi nu pare)

Sovi giusul l-ai facut sau cumparat?

Ronina nu-ti face griji, daca alaptezi Bianca nu ia nimic de la tine (eu la David am facut si gripa, iar el a fost bine merci)

Si ceva exercitiu fizic pt mamicutele in devenire:

Hai Amy!!!

Hai Irina!!!

De Dara mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Multumesc fetelor pt urari
La multe lunite Elisa Maria de gabrielarusu!
Scot si eu agitatele pt fete:
Hai Amy! Hai bebe Victor Gabriel!
Hai Irina! Hai bebe Maria!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

LA MULTI ANI, MONNA! Sa fii fericita si sa te bucuri de puiul tau! (Azi e si ziua sotului meu )

Miha, felicitari!!! Bine ai venit pe lume, Vladut!

La multi ani Elisa Maria!!!

Maine implinim si noi o luna...

Hai Amy!

Hai Irina!

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Multumesc Anca . La multi ani si sotului tau!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Bia, nu e nimeni la tine sa te ajute? Eu, care toata sarcina am zis ca nu vreau pe nimeni in casa dupa ce nasc, dupa 2 saptamani m-am bucurat ca a venit soacra vreo 3 zile si apoi mama care e de o saptamana la mine, pentru ca sotul s-a intors la serviciu. Din pacate trebuie sa plece maine, ca deh, e manager la multinationala, dar mi-a prins tare bine ca am avut ce manca si cine sa mai stea cu Natalia. Si inainte imi faceam probleme ca o sa ma cert cu ea, ca avea tot felul de teorii cu invatatul in brate si cand colo in practica a fost altfel .
Mada, o sa tot auzi/citesti ca pt lactatie trebuie sa bei ceaiuri/lichide, sa iei suplimente nu stiu de care, sa mananci bine. Asa o fi, dar la mine singurul lucru care a avu efect si care are in continuare (si in bine si in rau) este odihna si starea de spirit (sau lipsa lor)

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Multumesc Bunului Dumnezeu!
39+ Victor Gabriel

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

neata

cam tarziu dar acum am reusit sa mai pun fata jos

cred ca are un puseu de crestere sau colici ca e cam maraita si sta la san non/stop asta e

va pup am atatea de zis de povestit nu stiu cum sa incep ca mie ca nu mai termin cand ma adun un pic povestesc

Mergi la inceput