Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Bv SuperMami!!! Bine-ai venit bb Vlad!!!!

Multumim de veste Ronina.
De maine fac si noi 37 de sapt asa ca am de gand sa ma apuc si eu de treburi serioase ca pana acum faceam treaba mai cu grija asa..... Asa ca maine am facut planuri serioase de o ultima curatenie generala.....poate mi se mai scurteaza si mie colul pana pe 11 cand mai am consult. Ca la cat de lung s-a tinut pana acu, nasc dupa termen si psihicul meu nu cred ca rezista atat

J.D, chiar ca au venit toate odata, dar important e ca nu ai sangerat si nu te-a durut dupa ce l-ai carat pe Finn. Sper sa fie totul ok maine la monitorizare sa te linistesti intai cu ce e mai important

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

J.D.si eu cred ca mai sta, cat despre odihna,ma plictisesc sa stau numai in pat asa k ma mai impiedic de cate cv prin casa si ma apuc incet ,incet cu pauze de eleu ai mare grija si incearca sa te odihnesti desi poate e putin mai greu,din pacate nu am citit prea mult din urma dar am inteles ca ai avut cv probleme :( ai grija de tine

37+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

multumesc mult monnae gata tortul?

Mergi la inceput

J.D.apropo u cum mai esti cu greutatea? stiu ca eram amandoua pe aceeasi frecventa la astaeu am mai pus 800g in doua saptamani,am ajuns la 61,5,adik zece de cand am ramas,bafta multa maine,sa vi cu vesti bune

Mergi la inceput

felicitari miha!!!!bine ai venit vladut!!!sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Felicitari Miha!!! Bine ai venit Vladut, baiat frumos!

Recuperare rapida sa ai Miha si sa ne povestesti intalnirea fratiorilor.

Sovi te invidiez cu piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Monna, exagerez si eu acum cat mai pot. Nu raman baietii mei neluati.

Felicitari, Miha! Bine ai venit, Vlad!

Magda, e bine ca perseverezi. Eu din cate stiam unii bebei iau mai putin in greutate la inceput. Important e sa fi bine cu moralul si sa o alaptezi cat poti tu de mult, chiar daca ii mai dai si formula.

Dorinuta, multumesc mult. cred ca va fi bine. Trebuie sa fie bine.

Nelli, e ok sa mai faci cate ceva, dar nu prea mult. Eu ieseam in pac si citeam pe banca la soara inainte sa/l nasc pe Finn. Sau mergeam si ma tratam cu o prajitura sau inghetata, etc. Acum e mai greu pentru ca trebuie a stau cu ochii pe Finn mereu. E important sa fi odihnita inainte de nastere pentru ca este epuizant. Cu greutatea zic ca inca stau bine, am pus 9-10 kg. Sper sa le dau jos repede pentru ca oricum aveam in plus cand am ramas gravida cu Finn. Oricum inca mai port jeansi pe care ii purtam inainte de sarcina, deci sunt ok.

Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Felicitari SuperMami si Dara.... avem un inceput de saptaman bun.

36+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Felicitari fetelor care au nascut incet, incet se termina lista.
Am incarcat o carte in docs "mama si copilul". Pare o carte interesanta, pentru cine mai are timp de citit....

Cristina 38s Karina, fetita noastra draga

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari Supermami. Sa ai parte de un bebe sanatos.

Danaang da tot la Stanca o sa nasc si tot cu Diculescu. Sper doar sa fie mai usoara decat prima nastere.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 36+ Robert Aaron

AMR 3+ SAPTAMANI

Mergi la inceput