Castiga cu cea mai buna reteta de Paste !
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Am promis ca pun o poza, cu scuzele de rigoare ca deja uitasem ca am promis si s-a mancat mai mult de jumatate dar ca idee se poate vedea:
http://www.romleas.ro/paste/miel.JPG
Carnea... s-a cam topit rapid dar era in locul unde se vede lipsa.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Anda08 spune:
Avem castigatorii:
Premiul 1:
- Dorsilia (Branzoaice pufoase)
Premiul 2:
- ryta (pasca cu branza)
- madlene_87 (Rulada cu legume)
Astept datele voastre personale pe PM sau mail andraf@desprecopii.com in termen de 7 zile: nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon si user desprecopii.com
Daca nu veti trimite datele la timp riscati sa pierdeti premiul!
Inca odata Felicitari si va asteptam curand si la alte concursuri interesante!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
adi2003 spune:
Care sunt retetele castigatoare?
In afara de cea a userului @Ryta - Pasca cu branza (pag 3) eu pe celelalte doua nu le-am gasit.
Dar poate mi-a scapat mie. Sau sunt la alt topic?
Anda08 spune:
cei care au participat la acest concurs s-au inscris automat in concursul Retete sanatoase pt copii sanatosi Editia 2-a care poate fi gasit aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171279&whichpage=1
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
marius spune:
Cred ca au fost doua concursuri bagate intr-unul singur din cate vad eu acum.
Citind in spate eu asta deduc. Unul este pentru copii sanatosi ed. a II-a si altul "dar acelasi" este pentru retete de Paste dar din cate vad este tot aia. Cam brambureala, parerea mea desigur. Si eu am crezut ca sunt distincte fiind subiecte diferite, titlu diferit, continut diferit ca doar nu era sa recomand drob de miel pt un bebelus .
Sincer nici eu nu am inteles ce are una cu alta dar asta observ eu.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
adi2003 spune:
Bun, pe principiul 2 in 1.
De aceea am intrebat ca aveam o nelamurire in acest sens.
Pentru astfel de concursuri de retete culinare recomand ca odata cu anuntarea castigatorilor sa se spuna si retetele castigatoare, mai ales ca un user putea trimite una, doua sau trei recomandari.
Dar care retete au fost alese?
Eram doar curioasa. Userul x,y sau z nu-mi spune nimic, e doar pentru identificarea castigatorilor. De aceea am si cautat in spate sa vad retetele.
Sper sa nu-mi luati in nume de rau cele spuse mai sus, e doar o sugestie.
mcoca spune:
Marius, nu fi trist :). Doar nu te asteptai sa castigi ce naiba. In general castiga useri care se inscriu pe DC special pentru concurs :)).
Vicky si Printzesone
marius spune:
Trist nu am de ce sa fiu, sincer am pus o reteta dedicata de Paste asa cum s-a precizat la inceput. Sunt nedumerit ce legatura au retetele de Paste de la acest subiect cu retetele pentru copii sanatosi care este alt topic la alta sectiune cu alta destinatie, nimic in comun.
Ma gandeam daca era invers. Mamicile de acolo fac si dreg retete pentru copii sanatosi si sa castige o reteta de drob de miel?! Nu ar fi fost bizar? Eu cred ca este brambureala ca si concept. Nu are nici o legatura cu concursul in sine. Discut de un concept.
"Castiga cu cea mai buna reteta de Paste !" nu asa scrie?
ryta spune:
Multumesc mult pentru premiu,abia astazi am vazut ca am castigat premiul 2,am trimis pe pm datele de contact.
Eu nu sunt inscrisa pe site special pentru a castiga premii.