Mamici si Gravidute Italia (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

ELENA pute rau treaba asta oricum. TI-am mai scris eu ce "mult iubesc" questi giri di parole. E evident ca mama in cauza ti-a facut rau, dar pana si aici o urmaresti? Asadar : e coafeza si are copil in jur de 1an si 6 luni. Apai unica, coafeza de aici e nou sosita Laurenta. Cu copil de 1 an si 8 luni. Allora, LAuRENTA esti mamica in cauza?

Bleahhh....urat e sa o faci pe-a detectivul.

Alla prossima.

COSTY eu am interdictie ptr prietenii via e vai [:))]

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao! Din nou
Eu am ajuns la aceeasi concluzie, inteleg ca lucrurile s-au intamplat in anumit fel intre ele (daca e adevarat) dar nu vad de ce ar trebui sa fim rele. Fiecare e in stare sa judece si sa ia ca atare un lucru.
nafi, am cantat de la masa. Spre rusinea mea doar la Ai se eu te pego am stiut cateva versuri, in rest, la cantecele italienesti...pauza mare De asta mi-am descarcat azi melodii sa ma pun la curent

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!!
noi am avut o duminica plictisitoare rau de tot dar ne revenim incet incet..
ELENA--dupa cum am mai zis decat sa vii sa arunci o "momeala(poveste)"si sa pleci mai bn nu mai scrii nimic si tii doar pt.tine!!atata timp cat nu spui concret si la subiect numele persoanei respective si nu ca m-ar interesa personal ca eu nu ma "incadrez"in acele "criterii"dar nu e frumos fata de noi cele care suntem pe acest forum si in primul rand fata de tine...si oricum ma bucur ca ti-ai gasit linistea si ai "scapat"...
KEMSY--ma bucur ca te-ai distrat tare mult...as vrea si io sa am cu cn sa ies asa ca "fetele"dar mai astept ca vine cumnata si o sa ies cu ea
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
pe DENIS il doare iar gatulnu face febra dar il doare rau de tot,i_am dat nurofen si pastile de propolis pt copii..sa vedem mai tarziu cum o sa fie ,sper sa nu faca temperatura sa ajungem iar la dr
aseara am fost la gradinita si am ajutat la impachetat cadourile si am pictat decorul pt serbare.miercuria viitoare mergem si impodobim gradinita si bradul iar pe 17 punem la punc ultimile detalii pt serbare.
cred ca o sa fie o serbare super frumoasa
COSTY al meu sot lucreaza 2 duminici pe luna deci cunosc acea plictiseala
KEMSY super ca v_ati distrat eu cred ca nu cantam deloc la ce voce am
COSTY pe calutul lui denis noi am dat 50 de euro si e de plastic are si roti si dondolo,daca apesi pe un buton face ca calul si noi initial am vrut sa ii cumparam unul de catifea dar avea doar dondolo si era si scump rau 75 de euroasa ca l_am luat pe asta dar iti spun ca a facut totii bani dati pe el
va las ma pun sa calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Am trecut sa va salut.
Noi ptr Craciun am luat cate un leu din desenele animat Madagascar...de ala de la esselunga cu bolini si o cota de 2,90 euro. Lui Alessio i-am luat un lego in forma de avion, si un set cu macara, camion, masina de aia in care duci cimentul...ma rog o gramada de chestioare in set. Lui Marco i-am luat un joc destul de dragut.....are palacanestro si in plus alte chestii de apasat, jucat, cantat.....Ptr Mattia inca "lucram".

Noi avem pe 19 serbarea la baieti. Tot pe 19 avem rinfresco de natale la mine la servici...si tot pe 19 eu am smonto..... Hmmm...
Acum e perioada efectiv de stors bani. De dus caramele la gradi ptr facut pachetele mici ptr copii, de dus o jucarie ori cumparata ori reciclata dar in stare buna la baieti la gradi ptr donat de craciun in clase, de dus bani ptr maestre ptr niste ciocolatini, de dus stofa, nastrini din stofa, farfurii de plastic, faina...cred ca vor ele sa pregateasca ceva cu ocazia iernii....la munca trebuie sa fac biscuiti ca sa impodobim bradul cu biscuiti....trebuie sa iau un cadou de 10 euro ca sa facem tombola...trebuie sa strangem bani ptr caposala si referenta ptr cadou de craciun......efectiv nn ne posso piu'! a nascut fata unei colege...bani si ptr ea....si tot asa.....bani bani bani...

Alessio Michele (4 ani si 5luni) , Mattia Gabriel (3 anisori! ) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Danangie - mama doamne dar ce de lucruri va cer astia! dar e normal asa? ca aici la Ricky sau in alte scoli sau asili nido nu am auzit sa se ceara ceva de acasa. Ne trezim la fiecare ocazie ca Riccardo vine acasa cu cate ceva ce au confectionat la scoala dar niciodata nu ne-au cerut nimic. Si sunt ailo comunale nu particular. De ziua lui chiar a venit acasa cu o rama foto f draguta cu poza petrecerii lui de la asilo in care el sufla in tort ( fac pozele la azilo si tot ei le developeaza, sunt f brave educatoarele si bine organizate).
De asta ma mir sa aud ca la tine cer atatea lucruri, donatii , bani...

Si noi i-am luat cu bulinele de la esse motanul incaltat. a fost dragoste mare ptr o zi apoi abandon total!

Pentru craciun inca nu am decis. Zilele astea vad ca tot umbla cu cheia engleza a lui tasu' si cu surubelnita si isi repara autobuzul!

Va doresc o zi frumoasa. aici ploua de rupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
danangie, intr-adevar e grea luna decembrie. Eu am de cumparat inca 6 cadouri plus pentru Loris..
Apropo de serbare, ieri ne-au trimis educ biletel ca trebuie sa dam 10 euro pentru festa de Natale, festa la care insa noi, parintii, nu suntem invitati. Fac intre ei si vor fi doar reprezentantii care vor face poze Pai cum vine asta, nu vad si eu un cantecel, un dans, ceva???Sunt f dezamagita. Ca nu au spatiu. Pai ce, in Ro sunt clase mai mari????Si fac niste serbari!!!!
La anul candidez sa fiu reprezentant al grupei, macar pentru momentele astea
Am adunat si eu bolinele de la Ess si ma gandeam sa-i iau girafa, ca nu o are printre animalele lui
Duminica mi-am propus sa merg la teatru pentru copii, il gatto con gli stivali, va zic daca ii/imi va place sau nu
Nafi
monica, cum se mai simte Denis?Multa sanatate!
O zi buna!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Bine v-am regasit!
Nu am mai prea intrat in ultimul timp ca-s foarte aglomerata cu casa,cu Stefan,cu gatit,facut curatenie,etc.Acum 's-a marit familia'(s-au mutat cumnatul cu prietena lui in mansarda la noi) si deh,daca nu fac eu nu face nimeni.
Am fost si acasa,in Ro! O luna. Asa bine mi-a prins! M-am intors cu toate bateriile incarcate,ba chiar si cu unele de rezerva.
Si noi cand am plecat in Ro era sa pierdem avionul.Noi stam la aprox. 100 km de Venezia si mi s-a parut mult mai ieftin si mai ok sa mergem cu trenul pana in Mestre si de acolo sa luam autobuzul direct pana la aeroportul Treviso.Doar ca nu stiu ce s-a intamplat in dimineata aceea,ca in loc sa facem aprox. 30 minute din Mestre pana in aeroport,am facut mai bine de o ora.Astfel ca am ajuns la 7:45 in aeroport,in conditiile in care avionul in care trebuia sa urcam decola la 8:25.
Am 'fentat' coada(Nu mi se intampla des sa fac asta,si chiar imi e rusine ca am facut-o dar.. situatiile disperate,cer masuri disperate,nu?) si am trecut pe sub barierele acelea si am ajuns fix in fata punctului de control,apoi am alergat la vama si la poarta de imbarcare:Surpriza! Nu incepuse imbarcarea.
Am mai stat 5 minute sa ne tragem sufletele si apoi au inceput imbarcarea.

Laurenta off micutul :( Tot mereu e bolnavior!
Eu am mai scris pe forum,dar ma repet.Stefan la 6 luni si jumatate a facut o bronsita de toata minunea! Ii curgea nasucul si tusea putin si am mers la medicul de fam si mi-a sunat un taxi si mi-a trantit sub nas bilet de internare,ea zicea ca are pneumonie.Saracutul,avea si insuficienta respiratorie acuta,nu repira cand il tinea pe orizontala. Am stat 10 zile in spital cu injectii cu ampicilina de 3 ori pe zi,plus vreo 3 tipuri de siropuri.Am iesit din spital,era totul ok.La o saptamana iar bronsita.Am mers la o pediatra ffff buna,iesita la pensie dar care inca face consultatii private.Din pacate tot la injectii am ajuns.
In iulie 2011,eram in Italia si iar racise Papam.Pediatra ne-a trimis la spital pt un consult mai amanuntit.Ne-au dat pt 5 zile puffuri cu Ventolin de 3 ori pe zi cate 3 puffuri.Apoi dupa 5 zile cand am mers la control ne-au dat 2 pastilute,de dat in urmatoarele 2 zile(cate una pe zi) si puffuri doar o data pe zi,inainte de culcare inca 3 zile.De atunci mi-a mai racit doar anul acesta,2 zile i-a curs nasucul,mi-a dat pediatra un sirop pt 2 zile si gata.

Intind rufele si culc Pam'ul din dotare si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.ax spune:

Buna seara, consider ca va datorez niste explicatii daca tot am deschis acest subiect.

Din momentul in care sotul a fugit din Italia, EA( userul) acuzata racoleaza bone de pe diferite site-uri.Eu asa am fost racolata,ea a dat anunt si eu i-am raspuns ca sunt amatoare ,am "batut palma" pe incredere pentru-ca eram foarte disperata sa plec din motive personale.Am riscat mult,dar multumesc lui D-zeu ca am scapat cu bine din casa ei.
Eu am fost aruncata in strada fara nici un ban,dupa ce timp de doua luni de zile am avut grija de copilul ei ca ochii din cap.Copilul era cu mine zi-lumina pentru-ca seara cand venea acasa in loc sa stea cu copilul intra pe laptop si nu o mai puteai desprinde.
Oricum chiar daca ii dezvalui identitatea ea o poate schimba,dar cel mai important este sa nu mai pateasca alta fata ceea ce am patit eu.
Eu am avut noroc ca am scapat cu bine cu toate ca a sarit la mine sa ma bata,dar norocul meu a fost ca aveam copilul in brate.

Foarte important de stiut ca:este din Italia-Bologna la granita cu Ravenna ( asa zice ea) ,se da drept coafeza,dar acum lucreaza ca badanta are un baietel care la anul va implin doi ani si minte ca sotul ii este plecat mai tot timpul cu afaceri.
Aceste detalii sunt foarte importante pentru urmatoarea victima.

Va multumesc pentru-ca v-ati implicat si v-ati exprimat opinia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.ax spune:

Daca doriti sa aflati mai multe va astept aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175814&whichpage=1

Mergi la inceput