Adevar sau provocare?
Raspunsuri - Pagina 2
viviana spune:
Titlul mi se pare incitant.
Adevar sau provocare e un joc pe care copiii nostri il joaca foarte des.
Oare daca noi adultii l-am juca ce am alege? Adevarul sau provocarea?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
marius spune:
Hai sa-l jucam! Chiar!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Leditia spune:
Marius,felicitari!Pe mine m-a deconectat un pic si m-a facut sa rad.Puteam sa jur dom;le ca rezultatul e 5000,in rest totul bine si frumos,pana la unealta,ca mi-a sarit in ochi ''ciocan rosu'':)))
cristoiu spune:
Marius, pune ciocanul pe alta pagina, ca sare in ochi inainte sa apuci sa citesti restul intrebarii. Nici eu nu am apucat sa ma gindesc la nimic.
6 F am numarat, dar sigur nu sunt un geniu.
4100 mi-a dat, nu 5000 ...
la ciocan rosu nu m-am gindit ... ca n-am apucat
... mai, oi fi geniu si nu stiam?
mianna spune:
"vreo" n-are cratima, chiar daca unii o folosesc sa umple acel gol
in rest, 4100, 6 f-uri, si prea mare ciocanul rosu ca sa-l ignor si sa ma gandesc la altceva.
marius spune:
Nu spun "nu", desi discutii sunt dar ai dreptate.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Am gresit-o p-aia cu 5000 in loc de 4100:)), am numarat 6F si, ca Nadia, nu m-am gandit la nici o unealta ca mi-a sarit in ochi ciocanul rosu pana sa termin de citit |
Hahahaha ...si eu la fel. Am gresit-o pe prima, incredibil ...dar aia cu F nu mi s-a parut asa de grea. S-ar putea sa fie faptul ca vorbitorii de limba engleza sunt obisnuiti cu prepozitia "of" ... eu de ex am citit textul in engleza in cap si asa am numarat literele F.
Aia cu ciocanul nu am inteles-o ...
viviana spune:
Studiile arata ca foarte multi oameni dupa ce termina acest mic test se gandesc la... un ciocan rosu.
Pacat ca redactarea textului a influentat alegerea.
Prima si prima oara cand am facut testul, acu vreo 2 ani, m-am gandit la un ciocan, nu rosu, da' ciocan.
Cand l-a pus Marius aici nu mi l-am amintit decat la sfarsit.
Atunci m-am intrebat de ce am ales ciocanul pentru ca scula asta nu o folosesc. Sculitele mele preferate sunt cheile imbus si clestele/patentul.
Apoi i-am dat testul fii-mii care s-a gandit la un ciocan rosu. Ea este innebunita dupa surubelnite.
Celcesforaie si-a ales ciocanul rosu, cu toate ca scula lui preferata e masina de gaurit si ciocanul personal e albastru.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi