Adevar sau provocare?
Un test normal.
Insa nu va mirati prea tare daca totusi nu va iese cum ar trebui.
Deci cine se incumeta:
www.romleas.ro/divertisment/test" target="_blank">Pur si simplu <Start> si:
"Succes!"
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Raspunsuri
oanap85 spune:
f tare
am numarat 5 F,deci tot e bine:P
si ciocanul era negru
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
rall spune:
Am numarat 6 F dar nu consider asta concludent, ma asteptam sa fie ceva deosebit asa ca am fost mai atenta ca de obicei
Victoria_mami spune:
Am numarat 6 F!!! Dar nu am apucat sa ma gandesc la o culoare si unealta, ca deja citisem ciocan rosu...
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
adi2003 spune:
4F, mai rar, dar se intampla.
Daca nu s-a inventat lopata portocalie, se va inventa...:))
Oana_B spune:
Am gresit-o p-aia cu 5000 in loc de 4100:)), am numarat 6F si, ca Nadia, nu m-am gandit la nici o unealta ca mi-a sarit in ochi ciocanul rosu pana sa termin de citit
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Am gresit-o p-aia cu 5000 in loc de 4100:)), am numarat 6F si, ca Nadia, nu m-am gandit la nici o unealta ca mi-a sarit in ochi ciocanul rosu pana sa termin de citit |
Idem .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
viviana spune:
Am socotit bine si 6F din prima si tocmai vroiam sa ma gandesc la un cleste cand mi-a sarit in ochi un ciocan rosu.
Tot e bine. Unul baga, unul scoate.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Victoria_mami spune:
Si eu am socotit 5000... da' eu cu matematica stau prost, asa ca nici nu ma mir. Oricum, m-am scos cu cei 6 F. Cica-s 'geniu'. Nah, unde-i emoticonu' ala mandru, cu peptu'n afara?
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Madanic spune:
Care-i poanta cu ciocanul rosu? Ca eu sunt aproape sigura ca nu mi-a sarit in ochi (sunt "blind as a bat" asa ca trebuie sa ma uit cu atentie sporita ). In rest 4100 si 6 F, dar fac o observatie ai scris "numara cate litere sunt in textul urmator" apoi ai bagat instructiuni "Fara sa folosesti mouse-ul. Ca si mai devreme fa-o repede". Pai asta nu poate fi considerat tot "textul urmator"? Ca in cazul asta se mai adauga F-uri.