Normalitate si anormalitate
Raspunsuri - Pagina 2
Alexandra spune:
Da, homosexualii ar trebui tratati, nu de alta dar sunt atatia barbati frumosi care se pierd aiurea...
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexandra Da, homosexualii ar trebui tratati, nu de alta dar sunt atatia barbati frumosi care se pierd aiurea... |
Deci material genetic pierdut aiurea... homosexualii trebuie adusi pe calea dorita de femei...in special (sau mai ales) cei frumosi.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
gabitza2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Deci material genetic pierdut aiurea... homosexualii trebuie adusi pe calea dorita de femei...in special (sau mai ales) cei frumosi. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Eu zic absolut toti, am auzit ca barbatii sunt mult mai putini decat femeile cel putin la noi in tara
gabitza2005 spune:
Pai in ziua de astazi sa iubesti e ceva anormal. Ce ne mai trebuie iubire cand asta se poate inlocui cu masini luxoase, telefoane , genti H , concedii...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Deceneus Mereu am considerat ca nu exista o linie bine definita intre normal si anormal, intre bolnav si om sanatos. |
Pai nici nu exista. Nu poti zice :stop-de aici incepe anormalul.
Intre patologie si sanatate exista insa diferente clare, le vezi si tu cu ochiul liber uneori, mai ales cand boala este mai grava si se manifesta extrem.
Am fost impotriva condamnarii penale a homosexualilor, pentru ca am considerat ca este o afectiune psihica, |
Si daca afli ca nu e, te intorci spre condamnarea penala?
Cand vointa nu se poate opune ratiunii, este o problema de labilitate psihica. |
Nu am inteles ce vrei sa spui.
Deceneus spune:
citat din mesajul lui Marina Si eu am aceiasi nelamurire, de ce e homosexualitatea considerata o boala? Marina |
Este un comportament deviant. Deviant de la ce? De la comportamentul normal.
Schizofrenia mai este cunoscuta ca "sindrom discordant".
Discordant fata de ce? Fata de un comportament normal.
Asa cum am scris nu este o linie de demarcatie intre normal si anomal.
O parte din zona gri unii o considera normala altii anormala.
Plasarea homosexualilor intr-o catgorie sau alta este relativa. Depinde de valorile celui care face apreciere.
Eu consider homosexualitatea ca alcoolismul situate in zona anormalului.
Deceneus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Si daca afli ca nu e, te intorci spre condamnarea penala?
Nu am inteles ce vrei sa spui. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Vreau sa spun ca un comportament echilibrat/normal este controlat. Exista momente cand poti pierde controlul dar ele sunt rare.
La cei labili psihici asemenea momente devin frevente.
Daca homosexualitatea nu se poate trata nu inseamna ca intra in normalitate. Nu este condamnabila. Poate medicina sa nu o considere boala, sau o considera o afectiune usoara si netratabila, dar eu pot avea alte criterii de apreciere. Asa cum am scris si cum ai confirmat, intre normal si anormal limitele sunt relative.
oanap85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Deci material genetic pierdut aiurea... homosexualii trebuie adusi pe calea dorita de femei...in special (sau mai ales) cei frumosi. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
dar chiar exista iubire la homosexuali?sau doar dorinta?
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
rall spune:
citat din mesajul lui oanap85 dar chiar exista iubire la homosexuali?sau doar dorinta? |
E intrebare serioasa sau o gluma?