Cainii au mai omorat un copil

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Da,dar asta ar insemna ca cineva sa si controleze,sa supravegheze .Ori,cam stim cum sta treaba cu "oamenii legii"in Ro.Si va rog,nu veniti cu exemple de politisti inimosi si cinstiti ca nu mai cred de mult in exceptii.

Nu e mare lucru. Gasesti cainele pe strada, ii verifici microcipul si te duci la proprietar. Simplu.
Din moment ce cainii sunt sterilizati, badea nu are ce sa arunce. Si nu e vorba doar de oameni de la sat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

http://www.ecomagazin.ro/desi-unele-ong-uri-s-au-oferit-sa-faca-gratuit-sterilizari-primarul-general-sorin-oprescu-le-a-intors-spatele/
imi cer scuze daca am pus gresit linkul, rog moderatorii sa modifice

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si de cati bani este nevoie, XIO?

Cu cati bani ar trebui sa contribuie cei care pot pentru ca lucrul spus de tine sa se intample?

Lunar?

Si cine ar trebui sa gestioneze acesti bani?

Cum putem avea incredere?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ne-au trimis asdresa.au semnat colegii.gata, pa maidanezi!
pupa mama primar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Histamina, nu te bucura prea repede; primarul ridica toti cainii din sectorul lui, dar ce te faci cu maidanezii din alte sectoare ? Doar nu le dati interdictie.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Histamina e ca oamenii din sec XV care aplaudau la ghilotina chiar daca nu stiau daca victima e vinovata sau nu. Tie chiar nu iti pasa de rezolvarea problemei, o sa te muste mai incolo chestia asta.
stai linistita, planurile primarului au mai fost incercate si au dat gres.
Oricum, mersi de avertzizare ;)

http://www.realitatea.net/actorul-mickey-rourke--in-romania--va-face-un-adapost-pentru-maidanezi_927852.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Intotdeauna am fost pt eutanasierea cainlor, absolut intotdeauna. Nu au ce cauta pe strada. Punct. Apar altii, procedat la fel.La un moment dat se schimba lucrurile. Fara prea mult tamtam.
La noi in cartier este o gasca intreaga de dulai, stau la tomberonul de gunoi si cand duci sacul ai emotii, ca ei te evalueaza din cap pana in picioare. Asta iarna cand era gunoiul inghetat si nu mai aveau ce manca o luasera razna rau. Nu am dus gunoiul cateva saptamani, serios, il tineam pe balcon, noroc ca am balcon deschis. Dar am vazut vreo cativa vecini atacati de potai, dar atacati cu maraituri din alea fioroase, si bietii oameni nu stiau cum sa fuga mai repede. Nu mai vorbesc de rahatii pe care-i gasesti absolut peste tot, pe iarba, pe strada, pe trotuar, in spatiul de joaca al copiilor. Sa nu mai vorbesc despre purici, e jale vara, cum iesi vara afara, gata, garantat esti piscat. Eu am patit-o deja si primavara asta, la prima iesire in locul de joaca.
Bine, eu mai am o problema si cu proprietarii de caini, care-i plimba linistiti si nu strang niciodata, NICIODATA, rahatul lasat in urma.
Cu "te rog frumos" nu se rezolva nimic in tara asta, e clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Eu cred ca deja sunt legi impotriva abandonarii cainilor pe strada. Cel putin in Arges. Va spun ce s-a intamplat vecinei parintilor mei, undeva pe langa Pitesti, mi-a povestit mama acum cateva luni: Vecina lor avea un caine care urla zi si noapte si devenise motiv de cearta cu vecinii, nimeni nu mai putea dormi din cauza lui. Si ce s-a gandit vecina? Lasa ca ma duc intr-o dimineata devreme intr-o zona nu foarte populata si il abandonez. Zis si facut, numai ca in momentul in care a scos cainele din masina si l-a lasat pe camp, a aparut o masina cu oamenii legii si i-au dat o amenda de vreo cateva milioane. I-au spus ca acum este un loc special in Pitesti daca vrea sa abandoneze cainele. Problema este ca aceste locatii nu erau cunoscute tuturor oamenilor din Pitesti.

Altfel sunt de acord cu prinderea tuturor cainilor vagabonzi, ca sa nu devina pericol pt oameni si punerea lor in locatii speciale ...daca cineva ii vrea, sa-i ia acasa. Cei care nu sunt doriti, sa fie eutanasiati. Eu, sa fiu in guvern, as propune sa se voteze soarta cainilor vagabonzi in fiecare judet cand se organizeaza alegeri locale( astfel nu se fac cheltuieli suplimentare): Esti de acord cu deschiderea unei locatii speciale pentru animale si sa platesti din buzunar , prin taxe, xxx lei in fiecare an? Da sau nu. Daca da, guvernul local deschide aceste locatii. Daca nu, iubitorii de animale sa suporte cheltuielile, si sa organizeze cum vor ei activitatea lor.
Faptul ca i-a sterilizat nu ajuta cu nimic. Pot sa mai traiasca inca zece ani dupa aceea si din cauza lipsei de hrana sa se transforma in pericol pentru oameni. Eu cred ca mamele de copii ar trebui sa formeze un curent de opinie, mai ales acum cand exista social media si s-a intamplat aceasta tragedie.

Am vazut multi oameni cu caini in US care-si adora animalele dar daca ar ataca un copil l-ar eutanasia a doua zi. Este nenatural ca un caine sa atace oamenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Am vazut multi oameni cu caini in US care-si adora animalele dar daca ar ataca un copil l-ar eutanasia a doua zi.

...si ar mai si platii o carutza de bani: daunele, spitalizarea,recuperarea...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bah, tata, bah! Tot citesc de cate ori se deschide un astfel de subiect si-mi sta ceasul. Oi fi eu nebuna ca-n bancul ala cu nebunii pe contrasens? Pana sa ma dumiresc, rog sustinatorii ardenti ai maidanezilor fiorosi care ucid OAMENI sa faca un efort de imaginatie si sa-si vizualizeze cu ochii mintii copilul/sora/mama/fratele/varul in pozele alea cu cei sfasiati de maidanezi din ziare. Mergand mai departe, vizualizati inmormantarea: jalea si neputinta si revolta parintilor copilasilor sacrificati in numele unei idiotenii sustinute de niste teoreticieni de frunte.
Cat despre sterilizarea cainilor- mda, o solutie minunata si care se vede treaba ca a dat rezultate de atatia ani de cand e folosita. I've got news for you: cainele nu musca cu p..., musca cu gura, e clar? Cine vrea caine sa-si ia, sa aiba grija de el, sa-l tina in lesa, in curte sau in apartament, sa se asigure ca nu deranjeaza pe altii: am mai dat exemplul personal. Am doi caini la curte; nu sunt de rasa. Am lasat-o pe Samba sa faca un rand de pui: unul l-am oprit, restul i-am dat altor prieteni care si-au dorit. Mergem sa ne interesam cat de bine sunt ingrijiti din timp in timp. Acum am streilizat cateaua, sa nu se intample fenomenul despre care vorbim.
Iubesc animalele, dar mai mult imi iubesc familia, copilul, rudele de gradul 114 si vecinii; sa-mi fie cu iertare ca sunt o javra atat de egoista.

Mergi la inceput