Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Kitty, Raluca, la multi ani!!
Sa fiti fericite si sa dea DD sa va tineti minunile in brate cat mai curand.

Eu ce sa zic, am mai facut un test azi, la amiaza acu..si e tot pozitiv.Acu nu am mai facut test cu prima urina si vad ca liniutele sunt mai intense :D .daca nu ma lamureati voi, nu eram nici azi lamurita cum e cu testele de ovulatie si daca are vreun sens sa le fac.Ma rog la DD sa va dea bebei sanatosi cat mai curand.
Mya: ma rog la DD sa fie bine de data asta, sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut.Sanatosi sa fie, aia e cel mai important.

Fetele eu mai raman cu voi..sper sa nu va suparati:*

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Felicitari! Sarcina usoara pana la termen!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetelor.
Am aterizat si eu aici de la sectiunea PCOS. Ma primiti?

Dana, ce coincidenta ca mergem la acelasi doctor, tu ai facut Ovitrelle pe 14 si eu fix o saptamana mai tarziu adica pe 21, apoi ai ovulat pe 15 si eu pe 22. Pe 16 ai fost la eco si se vedea corp galben iar eu pe 23 am fost la eco si la fel se vedea. Eu am avut folicul de aproape 3 cm pe ovarul drept si despre endometrul meu zice dr noastra de la Medicover ca era ok, dupa ovitrelle m-au durut ovarele destul de rau si acum inca mai simt ca ma dor-inteapa-jeneaza (cam ca la ciclu ma doare) dar am sanii moi. Oare oi fi gravida? Tot cat in disperare ce simptome ar trebui sa am pe net si peste tot scrie de sani si ovare. Ovarele ma inteapa dar sanii n-au nici o treaba. Mie dr mi-a zis ca sa astept 2 saptamani pana sa imi fac testul, adica pana pe 5. Cred ca poate si tu l-ai facut prea devreme, poate daca in repeti pe 29 o sa ai o surpriza cu II... cine stie?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alex uite ce analize au mai intrat

Antitrombina III
Test de activitate cu substrat cromogen 111 % > 80

Proteina C
Test de activitate cu substrat cromogen 175% - 70 - 130

Proteina S (activitate)
test de coagulare 158 % - 55-140
Mentionam ca proteina S
inregistreaza o scadere
fiziologica in cursul sarcinii.

Profil sindrom antifosfolipidic
Anticoagulant lupic Negativ

Interpretarea se bazeaza pe rezultatele urmatoarelor teste:
- aPTT-LA (aPTT sensibil pentru LA): 43.2 (valori de referinta: <45 secunde)
- dRVVT (testul cu venin de vipera Russel diluat) screen: 1.05 (valori de referinta: raport <1.2)

Anticorpi anticardiolipinici IgG
metoda imunochimica cu detectie prin chemiluminescenta 5GPL/mL Negativ: <20

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Proteina c si s sunt marite bine, macar nu imi pare rau ca am dat banii degeaba, parca ma gandesc ca tot raul spre bine, descopar ce am si fac tratament sa nu se intample nimic rau in momentul in care o sa fiu gravi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Laurika felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.
Mya pe tine nu stiu daca te-am felicitat, dar iti doresc acelasi lucru.

Mergi la inceput

Emilia bine ai aterizat la noi, sa speram ca o sa decolezi repede spre odisee.
Iti doresc sa ti se indeplineasca visul si cred ca ai dreptate cand spui ca daca a facut testul mult prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Mihaelafalt

M-am tot uitat la filmuletul acesta:
www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/ovulationinduction.jsp" target="_blank">http://www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/ovulationinduction.jsp

Aici apare asa:
In ziua 11 injectia cu Ovitrelle.
In ziua 13 ovulatie +corp galben.
In ziua 14 inseminare - fecundarea ovulului in trompe.
In ziua 15 ovulul fecundat incepe sa se divida.
In ziua 16 se continua divizarea.
In ziua 17 embrionul cade din trompe in uter si in zilele urmatoare tot pluteste (poate pluti 5 zile maxim).
In ziua 20 embrionul iese dintr-o capsula si apoi se poate implanta in endometru.
In zilele 21-22-23 se implanteaza.
In ziua 24 e complet ingropat in endometru.
In ziua 25 incepe producerea de gonadotropine de catre celulele placentare.
in ziua 28 se poate face test de sarcina.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

eu sunt nascuta pe 25.12.1977

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, din ce stiu eu, daca Proteina C si Proteina S sunt mai mari decat valoarea maxima, nu e problema. In sarcina, e problema daca ai deficit de Proteina C sau S, daca sunt valori mai mici decat intervalul. Am citit despre asta pentru ca si eu am Proteina C mai mare decat maxima, dar la Fundeni nu au spus nimic de ea, deci e OK.
E bine ca ti-au iesit ac. cardiolipinici bine, ei dau probleme mai serioase. Inclin sa cred ca o sa iti iasa o mutatie de MTHFR.
LE: m-am uitat acum pe net si PC si PS marite se asociaza cu inversul trombofiliei, ca si cum ai avea un risc de sangerare, dar trebuie sa vada un medic analizele, eu nu cred ca e vreo problema.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Multumesc alex, deja am gogalit putin si am vazut ca proteinele daca sunt marite nu e problema.
Ce te face sa crezi ca e posibil sa iasa mutatie? Asa pentru cultura mea generala, ca sunt resemnata nu imi pasa ce o sa iasa o sa tratez, astazi chiar am o dispozitie buna si cred ca cat de curand o sa fiu graviduta, nu vad impedimente vad doar obstacole care cu tratament se remediaza.

Mergi la inceput