Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!
Raspunsuri - Pagina 6
Mihaelafalt spune:
Alex multumesc de info, o sa vorbesc diseara cu ea sa vad daca a gasit, ea era nedumerita de ce ii da inainte de stimulare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kitty-27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
La multi ani!!! si darul suprem sa fie in acest an un la purtator!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
multumesc kmy..
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mica26 Buna ziua la fete! In primul rand felicitari celor cu burtica! La multi ani raluca si kitty!Multa sanatate si bebe la purtator va doresc! Astazi am inceput monitorizarea...tocmai ce am venit de la dr. am folicul pe partea stanga de 2.1cm. ovar drept polichistic.maine merg iar, a zis ca ar trebui sa sparga maine poimane..pana una alta trebuie sa ma verific si eu cu teste de ovulatie.a zis ca ar fi bine sa ajutam putin cu pregnil...din cate am citit pe aici se gaseste cam greu, nu?oricum de azi incep cautarile. Va pup deocamdata! O zi minunata! Mica |
multumesc mica..
kitty-27 spune:
citat din mesajul lui IPopica Pfuai ce de aniversate avem pe aici Kitty, La Multi Ani! si tie Mica, sa fie cu ochi luna asta. Dana (piciule ), mai asteptam , mai asteptam. Mya, prima saptamana am avut toate testele fix la aceeasi intensitate. Abia saptamana trecuta, am mai facut unul si era intradevar o dunga care semana a dunga. (adica dupa 2 saptamani de la primele linii anemice) |
multam ipopica..
MeAlex spune:
Mihaela, de asta ii da, ca sa combata efectul hormonilor cu care e bobardat corpul in timpul stimularii (efect de ingrosare a sangelui).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Multumesc alex, o sa ii spun.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mya85 spune:
da, o sa fac si o sa pun, dar sper sa nu va suparati daca putin mai tarziu ca acum e asa frumos afara, e soare si mergem poate pana la mare, ca suntem aproape. ne grabim sa nu treaca soarele ca aici nu se stie niciodata
mami de ( iulie 2010)
laurika1982 spune:
Kitty, Raluca, la multi ani!!
Sa fiti fericite si sa dea DD sa va tineti minunile in brate cat mai curand.
Eu ce sa zic, am mai facut un test azi, la amiaza acu..si e tot pozitiv.Acu nu am mai facut test cu prima urina si vad ca liniutele sunt mai intense :D .daca nu ma lamureati voi, nu eram nici azi lamurita cum e cu testele de ovulatie si daca are vreun sens sa le fac.Ma rog la DD sa va dea bebei sanatosi cat mai curand.
Mya: ma rog la DD sa fie bine de data asta, sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut.Sanatosi sa fie, aia e cel mai important.
Fetele eu mai raman cu voi..sper sa nu va suparati:*
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
miky82 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Kitty, Raluca, la multi ani!! Sa fiti fericite si sa dea DD sa va tineti minunile in brate cat mai curand. Eu ce sa zic, am mai facut un test azi, la amiaza acu..si e tot pozitiv.Acu nu am mai facut test cu prima urina si vad ca liniutele sunt mai intense :D .daca nu ma lamureati voi, nu eram nici azi lamurita cum e cu testele de ovulatie si daca are vreun sens sa le fac.Ma rog la DD sa va dea bebei sanatosi cat mai curand. Mya: ma rog la DD sa fie bine de data asta, sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut.Sanatosi sa fie, aia e cel mai important. Fetele eu mai raman cu voi..sper sa nu va suparati:* Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
Felicitari Laurika, o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite