Alte tari, alte experiente...
Raspunsuri - Pagina 2
ch_dana spune:
1) Tenerife, daca n-ar avea vulcan
Suedia / Norvegia, daca n-ar avea clima aia...eu-s cam pisica.
2) Nu ma motiveaza nimic, doar ca un sentimentalism prostesc m-a oprit aici. Am facut o incercare de doi ani, n-a mers, m-am intors...here I am.
mihaela_s spune:
Daca ar fi sa alegeti sa traiti in alta tzara decat cea in care traiti acum, pentru ce tzara ati opta si de ce?
Nu as alege altceva, aici sunt acasa. Am simtit din prima clipa ca imi place tot in jur si nu s-a schimbat asta de imediat 5 ani, desi am calatorit mult si am vazut alte tari. Daca totusi ar fi sa trebuiasca sa aleg, ar fi Thailanda.
In tzara in care traiti acum, ce va motiveaza sa fiti acolo?
Societatea, siguranta, calmul, seriozitatea, faptul ca poti reusi prin forte proprii.
capcaunul spune:
Mie-mi plac cam toate tarile (cel putin cele prin care am lucrat, am stat sau doar am calatorit). Dar cel mai mult imi place acasa. Nu pentru ca ar fi mai bine ca oriunde altundeva, ci pur si simplu pentru ca doar aici ma simt acasa. Vorba ceea: fie painea cat de rea, tot mai buna-i-n tara mea.
J.D. spune:
Danemarca sau Finlanda.
Liniste, siguranta, curatenie, protectie sociala,prieteni.
Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor
nelia spune:
1. Canada
2. Romania
3. Elvetia (in vise)
Motivele sint personale, unul din ele ar fi ca toate trei au munti frumosi!
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
Edip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Motivele sint personale, unul din ele ar fi ca toate trei au munti frumosi! |
Munti frumosi si tu stai in Quebec? Hai mai la vest sa vezi muntii adevarati:)
Canada
USA
Australia
NZ
nelia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Edip
Munti frumosi si tu stai in Quebec? Hai mai la vest sa vezi muntii adevarati:) |
Proiect in curs! Iubesc Quebec-ul pentru ale lui, singura lui buba e ca n-are munti!
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
Edip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Si megaseisme |
iar ai lipsit de la ora de geografie:) da, a fost un cutremur de 7.5 in Montana prin 1959... prin AB cred ca prin 1903:)