Alte tari, alte experiente...

Alte tari, alte experiente... | Autor: Selene_Bunny

Link direct la acest mesaj

Daca ar fi sa alegeti sa traiti in alta tzara decat cea in care traiti acum, pentru ce tzara ati opta si de ce?

In tzara in care traiti acum, ce va motiveaza sa fiti acolo?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Emigrezi, Selene?

1. Australia - e cald si mi-as pastra standardul de viata. Da' nu ma mai primesc, am depasit baremul de virsta.

2. Prietenii, calitata vietii, felul in care functioneaza societatea, speranta la o batrinete placuta cu copiii fericiti si impliniti.

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

O insula undeva.Sa fie cald, plaja si voie buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ooo, eu sunt calatoare din fire. Daca nu as fi cam comoda si nu as avea copii, sunt multe tari care m-ar interesa. Insa eu nu ma simt asa legata de un anume petec de pamant, si in general imi port radacinile cu mine :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Xio, baga Cuba, corespunde la cerinte. Cayo Coco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Si eu ca Adina: cel putin pe termen scurt sau mediu, m-as duce cam oriunde. Si chiar intentionez sa o fac, cu copii cu tot, actualul si potentialii viitori

Dar la urma cred ca tot aici unde-s acu' m-as intoarce, desi sunt si lucruri care-mi displac, dar mai mult filosofice, altfel aspectele de care ma lovesc direct in viata de zi cu zi ma cam aranjeaza. Viata mi se pare mai usoara decat in alte parti, posibilitati de satisfactie profesionala in domeniul meu mai multe decat in alte parti, integrarea mai facila decat in alte parti, retele sociale deja create, sau mai usor de creat decat in alte parti, oamenii medii poate mai simpli dar mai autentici decat in alte parti (decat in unele alte parti, nu toate; asta difera de opiniile obisnuite din exterior, dar asta-i momentan a mea ).

Lai de pisica mica august 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

In ordinea preferintelor:
1. Romania
2. Romania
3. Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

USA...lista motivatiilor e lunga.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu n-as pleca nicaieri,dar daca ar fi musai musai ... as alege Italia.
Motivatii: apropierea de casa,oamenii sociabili,prietenosi,clima placuta,mancarea buna ,limba f. usor de invatat pentru noi romanii.Si ... dolce far niente . Bine sunt influentata si ca am lucrat cca 10 ani in firme italiene si am invatat limba,dar imi place f. mult la ei ca nu doar muncesc mult (cei care muncesc ...) ci stiu sa si traiasca bine: o mancare buna,un pui de somn la amiaza,un "pahar de vorba" cu prietenii Pe scurt stiu sa se bucure de viata.Imi place si ca-s ff atasati de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

1. Singapore- siguranta, curatenie, bun simt, cald (chiar daca cam ploios uneori),aglomeratie
2. Australia- cam la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Giani, da, Cuba e superba, dar sa te duci ca turist o saptamana. Ca mai mult eu nu as suporta mancarea acolo. Plajele superbe, da' mancarea... nu prea (nici in resort de 5 stele). E saracie lucie, o duc mai rau decat eram noi inainte de '89.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput