Ma simt jignita

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Recunosc ca de ani buni nu am mai fost pe litoral in "plin sezon", poate de aceea ma aflu printre cei multumiti de litoralul nostru ... in septembrie, cand mergem noi, mi se pare foarte OK.
Preturi rezonabile la cazare si la masa, plaja libera, liniste.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Unde ieftin? Pe litoralul nostru?

Anul trecut, apartament cu doua dormitoare, chicineta (cu tot ce trebuie), doua terase (amandoua cu vedere superba la mare) in iulie a fost 35 euro/zi. In Thassos. La noi exista asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

sigur ca exista si la noi

Garsoniera in Saturn, cu baie, bucatarie, aer conditionat.... 70 RON (= cca 15 Eur) pe noapte. De pe 31 august am fost

Mi-ar fi placut si mie in Thassos, dar in functie de buget...m-am orientat la noi...

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am fost in schimb la marea noastra doar in plin sezon iulie-august si am fost in general super multumita.
Legat de intrebarea de ce aleg romanii litoralul romanesc si nu unul strain,va pot spune "socoatele" mele.Am calculat si am preferat sa petrec mai bine 14 zile in Romania (10 nopti la mare si 4 la munte la intoarcere, pe Valea Prahovei) la hotel/pensiune de 3 stele, decat doar 5-7 in strainatate ... M-ar fi costat cele 5-7 zile pe-afara,chiar mai mult ,decat m-au costat in RO 14 zile.Eu am lucrat tot in firme italiene unde vara ,de obicei la inceputul lui august se inchidea firma cca 3 saptamani si doar atunci aveam concediul.Si in august e scump si in Turcia de exemplu,nu mai zic de cat de cald e.In Italia la fel,in august e foarte scump la mare.O fi mai ieftin pe-afara ,dar asta probabil prin iunie sau septembrie.
Iar daca am fost multumita in Ro nu inseamna ca-s manelista mizerabila sau cum era :) Cum sa aiba curajul cele ce aleg sa mearga la mare in Ro sa scrie aici,daca se trezesc catalogate astfel,la gramada?
Eu am curajul sa recomand hotelurile pe care le-am ales si chiar am si facut-o - dovada dupa ce am fost intr-un loc intr-un an,in anul urmator au venit impreuna cu mine tot acolo inca doua prietene forumiste si prietena mea cea mai buna si le-a placut f. mult.Prietena asta chiar si-a petrecut ultimele concedii inainte de concediul respectiv - de vreo doua ori in Italia,odata in Grecia,odata in Muntenegru.Sotul ei care e tare pretentios si carcotas a avut o singura nemultumire in cele 10 zile in Ro - ca intr-o zi la amiaza s-a apucat cineva sa tunda iarba in zona,cu aparat de tuns iarba evident.S-a dus intins la om,si a facut gura si ala s-a oprit.Pe urma s-a mai dus si la hotelul respectiv la director (tipul tundea iarba la un hotel vecin cu al nostru) si i-a spus si aluia nemultumirea.Omul si-a cerut scuze si nu s-a mai repetat.Tot atunci si pe mine tin minte ce m-a mai deranjat de vreo doua ori - tot cam pe la amiaza ca se plimbau unii cu scuterele pe mare si faceau galagie,dar ce era sa fac,eu am ales hotel pe plaja si camera cu vedere la mare
Eu zic ca daca alegi cu grija unde sa mergi, poti sa iti petreci si la noi un concediu placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix
...
Victoria_mami, nu ai raspuns la intrebare. Ce dreq o avea cuba, destinatia cea mai ieftina din caraibe cu romania nu pricep

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Of! Faceam o comparatie intre o tara inca comunista si Romania, care se pretinde o tara europeana. In Cuba e saracie mare, insa asta nu-i impiedica sa puna turistul pe locul 1, ca stiu ca de la turisti le vin bani. Spuneam ca daca pot cubanezii, cu toata saracia lor, sa faca turism de calitate, in Romania de ce nu se poate? E chestie de mentalitate. E chestie de respect. Respect fata de om, respect fata de turistul care-ti baga bani in afacere, turist care-ti baga bani in buzunar sub forma de ciubuc si faptul ca (,) cubanezii te trateaza exact la fel, ori le dai, ori nu le dai ciubuc. In hotelurile din Cuba nu o sa gasesti lux, insa e curatenie! Hotelurile sunt curate, plaja e curata, angajatii sunt politicosi. In romania de ce nu se poate?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Eu zic ca daca alegi cu grija unde sa mergi, poti sa iti petreci si la noi un concediu placut.

Si eu spun la fel. Exista cazari de exceptie, mobilate superb si cu servicii de lux, mult spatiu etc.

La Navodari exista o astfel de viluta, plaja e curata si destul de goala. Exista insa minusul ca in zare vezi combinatul-chimic-nu-stiu-care... Nu arata deloc deloc estival

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Io de cand am invatat geografie in scoala generala nush cum s-a facut ca mereu Romania a fost tara europeana, de fiecare data cand am deschis cartea. Pe bune!

Eu te intrebasem CAT a costat un sejur in cuba. Nu de cate ori ti-a schimbat prosoapele, daca doresti sa raspunzi, desigur.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eu mor de ras...ce bau bau e Romania asta. Am fost la niste pensiuni in Ro, cauti mult si bine pe afara si nu gasesti. Am inchiriat apartament la mare nou-nout, cred ca eram primii clienti, iti era mila sa intri ...si multe altele eu chiar sunt mandra ce ce s-a facut in ultimii ani.
Am fost si la hoteluri luate de unii smecheri dupa revolutie si a fost oribil. E greu de crezut ca cineva investeste din banii lui sau din credite si nu se implica cumva sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Io de cand am invatat geografie in scoala generala nush cum s-a facut ca mereu Romania a fost tara europeana, de fiecare data cand am deschis cartea. Pe bune!

Eu te intrebasem CAT a costat un sejur in cuba. Nu de cate ori ti-a schimbat prosoapele, daca doresti sa raspunzi, desigur.

Androix Bijoux

Da, Androix, si eu am invatat la scoala ca Mexic e in America de Nord. Din pacate, e vorba de standarde, nu de asezarea geografica, ceea ce inseamna ca Romania e departe de Europa, asa cum si Mexic e departe de America de Nord. Dar, daca nu vrem sa pricepem... asta e. Si ma intrebai de fapt, "ce dreaq are Cuba de a face cu Romania" si ti-am raspuns.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Ok, poate nu stim noi unde sa mergem. Cine-mi spune si mie ce optiuni de activitati exista pe litoralul nostru? Un hotel unde sa zic vreau o zi pe mare si sa-mi aranjeze o barca, cu pranzul pe apa, pescuit, inot, ceva. Sau vreau o excursie de juma' de zi, cum se face, cu transport, ghid etc. Sau un picnic. Unde gasesc o lista de astfel de oferte? Exista un sistem de transport intre statiuni, cu orar? Sau o plaja unde sa nu vin cu prosopul de acasa si sa pot sa-mi comand niste fructe/o salata sub umbrela. O terasa unde sa nu se uite crucis daca cer un suc natural de orice numai nu portocale/grapefruit si ala indoit cu apa. Un restaurant mai acatarii, eventual nu autoservire, unde sa poti manca altceva in afara de mancare romaneasca/pizza/paste? Un program artistic care sa nu insemne manelisti la teatrul de vara? Exista? Luminati-ma!

Mergi la inceput