Gravidute cu tromobofilie -cap 16-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ba cred ca cu craina am sa nasc, fiindca dr la care am mers in ultima vreme, nu va mai lucra la stat din aprilie. eu am o sarcina cu risc si daca am nevoie de ceva internare urgenta sau de stat in spital cu saptamanile, nu vreau sa merg la athena cu 100 eur/zi sau la president cu 60 eur/zi - mi s-ar parea ca imi bat joc de bani.
asa este, dr craina vine mereu cand il chemi daca e in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Buna fetelor!

A mai primit careva raspuns de la dna doctor U? Eu tot ii scriu dar nimic...
Astazi am fost la eco...avem 8 sapt si 2 zile, desi dupa masuratori e de 8 si 5 zile.
Suntem bine, decolarea de placenta a disparut...dar emotiile sunt inca mari in continuare...mai ales ca-mi sta pe creier faptul ca e mica doza de clexane....

8+
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament: Clexane 0,2/zi; Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, acid folic, arefam 200 mg-3/ zi, nospa 3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

balanta, acum 4 ani cand l-am cunoscut eu,, l-am abordat tocmai pentru un proiect legat de probleme de fertilitate si din cate am inteles are la activ multi gemenasi si tripleti. Cred ca de asta si il iei in considerare. Mie mi se pare un tip super, doar ca e foarte zbomotos, agitat si vorbaret pentru urechile mele si nu reuseam sa-mi adun gandurile cand mergeam la el.
irina, eu dupa 23s cand m-am vazut ultima data cu d-na U, nu am mai reusit sa o abordez. Am incercat pe e-mail saptamanal de la 24s pana aseara. Am vorbit de doua ori la telefon, evident prin asistente, schimbandu-si sfaturile de la o saptamana la alta. Cred ca are o perioada dificila cu ceva probleme personale. Mi-e ca asta ar putea afecta problema mea personala legata de trombofilie si sarcina, asa ca eu am cautat un alt hematolog.
Poate alte fete au avut alt noroc si li s-a raspuns.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 30+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Musette, eu am avut si 8% femur si mereu cresteri disproportionate, ba burtica uriasa cu membre mici, ba isi intrau membrele in ritm si se reducea si burtica bebicai. Ma cam speriam si eu, dar am tot citit ca asa cresc, defazat si asa mi-a zis si dr.
Iti urez sa nu apara IUGR nici cu nr de zile permise macar.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

musette, intr-adevar, dr craina are experienta f mare pe sarcinile multiple si pe cele cu risc crescut.
si pe mine ma innebuneste faptul ca e asa agitat si ca sta toata ziua cu telefonul la ureche, dar in rest nu as avea ce sa ii reprosez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Multumesc mult! Citesc pe apucate, mi-e si rusine, dar am mai mereu mainile ocupate cu ceva mic si zambaret. Astazi implinim 3 luni (13 sapt). Controlul oftalmologic, cel neurologic si cel ortopedic au iesit bine. Avem capul turtit de la atata stat pe spate dar nu-mi fac griji, am inteles ca se rezolva daca am grija sa o tin mai mult culcata pe parti. Si in brate sta tocmai bine . Incerc sa nu o cantaresc obsesiv (are 2700 gr) dar ii observ falcutele. Sarcini usoare si fara probleme! Am sa intru cat pot de des, azi imi aduce sotul nu stiu ce esarfa sa o tin la piept dar sa am mainile libere. Nu stiu ce sa va povestesc. M-am agatat de nebunia mea si atat. Pe ea timp de 9 saptamani am vazut-o 5 min la ora 12 si 5 min la ora 21. In rest din 3 in 3 ore ma mulgeam in sala de muls. Am mancat pentru ea, am dormit pentru ea, imi inghiteam lacrimile ca cica pierzi laptele daca plangi...mi-am facut prietene, am jelit, m-am bucurat de pasii mici, am visat cu ochii deschisi si m-am rugat. Am avut langa mine prietene care m-au alimentat cu incredere si putere. Copiii mei n-au luat nici o secunda in calcul posibilitatea ca eu sa ma intorc singura de la spital si naivitatea lor mi-a dat speranta. Si sotul meu...nu am cuvinte...nu am cuvinte... a fost acolo de cate ori am simtit ca nu pot respira; zi, noapte, viscol....m-a pastrat intreaga. Felicitari Dana! Sa iti traiasca fetita!Felicitari mamicilor!Sarcini usoare burticilor! Balanta, Musette, Dara... Imi cer sxuze ca nu mai stiu prea multe despre voi.MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

toni..., dupa ce ai nascut, am incercat sa imi imaginez prin ce treci si sincer, mintea mea a refuzat sa faca scenarii. stiam doar ca probabil iti este f f greu si ca simti cum totul atarna de un fir de ata. in mod cert, bebele tau este un miracol .
despre ce copii zici, cum ca ei te asteptau cu bb acasa? tu mai ai copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Toni, multa baftuta si sanatate in continuare. Tre' sa fi fost ingrozitor de greu cu vazut numai cu 5 minute. Nici nu.mi pot imagina prin ce ai trecut. La multi ani pentru bebica!
Uneori imi mai zicea dr. Gussi de tine si exclama admirativ "ce familie, dom-le, ce familie".

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

amary, unde esti? cum esti?
brigit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Da, eu am patit. intrebam la mine la odiseea daca de la dexam am energia asta debordanta si palpitatii si mi s-a raspuns ca da.

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

Merci mult raluca. Si noi ne rugam pentru inca 2-4 saptamani macar si sa nu-i faca lui bebe mai mult rau sederea in burtica decat in afara ei (desi asta mai rar se intampla si sper ca medicul meu sa se prinda la timp daca e cazul). Mi-a pus in vedere ca daca e prematur facem ceza fara discutii pe motiv ca nu ar fi inimioara pregatita de efortul unui travaliu...
Voi cum sunteti?
Fetelor, am facut o tahicardie azi-noapte... pna la 4 dimi nu mi-a scazut pulsul sub 125/minut. Ati patit vreuna asa de la Dexa? Ca a fost singura variabila.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + Fragmin 2500(dimineata),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 30+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput