divort
Raspunsuri - Pagina 5
CorinaDani spune:
pai stii care e faza : parintii isi varsa acum amarul pe tine, in cantitate dubla, pentru ca sora ta s-a mutat la oras si nu se vede cu ei zilnic, sa le asculte teoriile si acuzatiile. aham, si care ar fi solutia din punctul lor de vedere ? sa nu divortezi, ca sa fie barfa redusa la 50%, sa salvezi onoarea familiei sau cum ? raul deja este facut, sotul tau locuieste in alta parte, lumea stie ce-i poate pielea si pe unde/cu cine isi pierdea timpul la carciuma/bar, asa ca materializarea divortului va aduce in plus barfe timp de 2 saptamani, cel mult. ei si ? la cat s-a barfit pana acum pe seama familiei voastre, ce mai conteaza ?
stiu ca e greu sa gasesti un loc de munca in ziua de astazi, insa n-ar fi rau sa iei in calcul si o eventuala mutare la oras, in viitorul apropiat sau mai indepartat, sa te mai distantezi un pic de parinti si de influenta lor "negativa". ti-or fi vrand ei binele, insa conceptiile lor sunt demodate, invechite si ascultarea lor nu ar face altceva decat sa-ti ruineze viata, sa te tina prizoniera intr-o relatie care nu mai "functioneaza" sau care, de fapt, n-a "functionat" normal niciodata, de 9 ani incoace.
pitzinuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui otilia32 pt ei faptul ca amandoua fetele lor s-au despartit de barbati e o rusine foarte mare |
ei Otilia, aici e aici.
parintii tai ce relatie au, au stat in casnicie de gura lumii?
iar pe de alta parte, voi fetele lor, cred ca ati fost destul de ingradite ca personalitate de catre parinti. intr-o masura mai mare sau mai mica relatia voastra cu parintii vostri si felul in care v-au crescut v-au dus si spre o alegere nefasta in materie de relatii sentimentale si implicit spre divort.
otilia32 spune:
parintii nostri nu au avut o casnicie prea stralucita,probabil ca si ei au stat impreuna de gura lumii si datorita mentalitatii lor.noua nu ne-a lipsit nimic material in schimb ne-a lipsit afectiunea si comunicarea
julia23 spune:
Otilia,esti singura care esti in masura sa iei cea mai buna decizie pt tine si copilul tau.
Eu azi am depus actele,am primul termen pe 13 aprilie,nu am tinut cont de nimeni,toata lumea imi spune sa-i mai dau o sansa,sa-l mai las,mama mea imi spune"da ce o sa faci tu?da ce o sa zica lumea?da lasa-l ca vine el acasa,nu te gandesti la copil?"Soacra la fel,ca ea ma iubeste,ca sa-i mai dau o sansa,ca asa sunt barbatii...dar ca pt copil tre sa le mai trecem cu vederea.
Sper ca am luat cea mai buna decizie,de fapt asta simt,sunt asa linistita....
Stiu ca am inceput un razboi,el ar vrea sa ne impacam,eu nu mai dau inapoi,nu mai am incredere,m-a mintit,m-a inselat,eu merg inainte,nu ma uit inapoi.
Voi avea ceva de lucrat cu July, fost la el si a venit schimbata,imi raspunde,e obraznica....cred ca a afectat-o ca a pus-o sa vb cu aia si sa o vada pe tel lui,si avocta imi spunea ca va trebui sa ma port mai delicat cu ea pana se va obisnui cu ideea.Eu in tribunal am cerut copilul,nu vreau custodie comuna.
otilia32 spune:
ma bucur pt tine ca esti o femeie puternica,poate la tine e altfel situatia,ai pe cineva apropiat care sa te sustina,sa te incurajeze.nici eu nu mai am incredere sa o iau de la capat cu omul care nu m-a facut niciodata fericita
rhoneea spune:
Otilia,uneori trebuie sa luam decizii care depind strict de noi indiferent ca avem sau nu suportul celor din jur.Oricine,ti-ar fi alaturi tu tot aceleasi decizii vei lua.
Toate femeile sunt puternice.Si tu esti!
Spui ca mama ta nu iti ofera nici un sprijin moral,in schimb sta cu fetita ta si te ajuta la magazin.
Incearca sa-ti aduni gandurile si intreba-te ce doresti cu adevarat.Sa ramai in acelasi stadiu sau vrei sa evoluezi?Chiar iti doresti sa ai viata la care ai visat dintodeauna?Nu conteaza ce cred altii despre tine,conteaza ce crezi tu.Esti cu moralul la pamant dar asta nu inseamna ca trebuie sa dai inapoi.
Necunoscutul,e ceea ce iti imaginezi tu ca e,incearca sa crezi ca e usa spre fericirea ta,asa cum ti-am mai spus.Gandeste-te ca acum e singura ta sansa de a aduce o schimbare in viata ta in bine.Ai incredere in tine,pentru copilul tau, tu reprezinti Universul.Sunt convinsa ca nu iti doresti ca ea sa creasca in acelasi mediu in care ai crescut si tu,fara iubire,afectiune si comunicare.
Sa stii ca inevitabil,cineva,candva va aparea in viata ta si atunci ai sa vezi totul cu alti ochi.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
Perle de shef!!
otilia32 spune:
mama mea ma ajuta acum dar m-a amenintat ca daca voi divorta nu o sa ma mai ajute cu nimic,ba chiar o sa fie impotriva mea.sincer si de acest lucru ma tem pt ca ma pot da afara din magazin,afacerea fiind a mea dar localul este al lor.
roxy spune:
Otilia nu poti sa incerci sa gasesti alt spatiu pentru afacerea TA ?
Sau macar in timp fara sa spui la altii sa cauti acest spatiu?E chiar asa greu?
Incearca sa vezi lucrurile invers, tu ii lasi cu spatiul lor , dar fara afacera TA, nu ei te dau pe tine afara din spatiu lor...
Alizee spune:
citat din mesajul lui otilia32 mama mea ma ajuta acum dar m-a amenintat ca daca voi divorta nu o sa ma mai ajute cu nimic,ba chiar o sa fie impotriva mea.sincer si de acest lucru ma tem pt ca ma pot da afara din magazin,afacerea fiind a mea dar localul este al lor. |
Dar sotul tau nu are cota parte din banii castigati de tine, asa cum si tu ai ? Mai ales in caz de divort / partaj.
Chiar daca locul este al parintilor tai, afacerea este a ta. Incepi sa cauti un spatiu nou si lasa-i cu conceptiile lor distructive. Nu iti poti deschide un magazin chiar in curtea casei tale ?
Copilul poate fi supravegheat si de altcineva, nu neaparat de o bunica bagacioasa si cicalitoare, care vrea sa fie numai ca ea.
Sotul tau nu se va schimba in veci; este doar o bruta needucata, care isi inchipuie ca isi traieste viata daca se viciaza pana in maduva oaselor.
Chiar tu spui ca nu te-ai simtit niciodata iubita si respectata de acest om.
Lasa-l cu barurile si dansatoarele lui, iar tu traieste-ti viata demn, alaturi de fetita ta.
Ti-e frica ca s-ar putea uni parintii tai cu acest om ? In ce scop ? Sa iti ia copilul ? Ce sa faca el cu fetita ? Si, mai ales, ce instanta ar incredinta o fetita unui asemenea tata denaturat ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
andacos spune:
citat din mesajul lui otilia32 mama mea ma ajuta acum dar m-a amenintat ca daca voi divorta nu o sa ma mai ajute cu nimic,ba chiar o sa fie impotriva mea.sincer si de acest lucru ma tem pt ca ma pot da afara din magazin,afacerea fiind a mea dar localul este al lor. |
otilia ,nu fi copil!Nu te lasa influientzata,repet daca tu ai luat o hotarire!
Cum crezi tu ca va vui satul daca te dau parintzii afara din casa????Asa cum birfeste acum,la fel sau chiar mai tare(tu esti in definitv fiica lor si oricit de primitiva este la un moment dat gindirea rurala,singele apa nu se face!)va birfi daca parintzii tai te dau afara!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit