Toulouse:(

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Nelia,dar de ce ai scris AB-AC cu rosu si andacos cu negru?

editez ca nu-s sigura ca e negru sau albastru!Oricum nu rosu!!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Numai o scapare, din graba, am editat imediat.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

AB_AC, ai spus exact ceea ce gindesc in multe mesaje.

Cit despre criminal, mie mi se pare ca sint atitea intrebari si zone umbroase in aceasta afacere, incit nu pot sa accept fara suspiciune varianta oficiala. In continuare, nu mi se pare cel prins si ucis acelasi cu cel care a comis crimele cu atita singe rece. Apoi, ma intreb de ce politia nu a intervenit in forta, de ce nu au investigat mai profund imediat dupa moartea celor trei soldati... de ce au asteptat alte jertfe? Era urmarit, savirsise deja destule fapte, era acolo, in evidenta lor... nu cred ca in 8 zile, daca se dorea intr-adevar acest lucru nu reuseau sa aiba un fir si sa ajunga la el inainte de a savirsi alte crime...

Apoi, faptul ca ceea ce s-a intimplat este in campanie electorala, ca politia a reactionat prompt dupa ce au fost ucisi copii si l-au gasit in timp record, faptul ca cel gasit este arab, musulman, simpatizeaza cu al-Quaida (care se pare ca nu a recunoscut atacul si pe respectivul ca facind parte din organizatie), are antecedente clare... o armata de 300 de oameni inarmati nu au putut sa prinda viu un tinar de 24 de ani... chestia bagata cu copiii palestinieni mi se pare si asta cusuta cu alta alba... Sarkozy, creierul unei operatiuni reusite, implicat peste tot... Imi pare rau, dar pentru mine e prea mult ca sa consider ca fiind real.

Profilul creat criminalului la inceput ma ducea mai degraba cu gindul la un francez pur-singe, indoctrinat pina in virful degetelor, da, probabil, simpatizant al unei miscari extremiste, poate chiar fost soldat, ca prea bine a minuit armele, sigur pe el, in jur de 30-35 de ani dupa felul descris de martori, pe care il stiu, il vor prinde, vor face ce stiu cu el, cazul e incheiat, vinovat este algerianul... Nici descrierea fizica nu se compara cu cea a celui prins...

Daca este o manipulare a opiniei publice asa cum pare, ma intreb pentru ce, ce va urma... O victorie in alegeri a unora care nu prea aveau sanse, alte legi... nu stiu, ramine de vazut. Insa intrebarile ramin... probabil fara un raspuns.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Tare imi miroase a false flag operation ce s-a intamplat acolo. Sa fii sub urmarirea ofiterilor de inteligenta francezi si sa poti executa a la liber carnagiul care a urmat e strigator la cer. Pacat de vietile curmate atat de devreme a celor ucisi. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Si uite asa lui Nicolas Sarkozy ii creste popularitatea si sansa de a castiga inca un mandat ca presedinte al Frantei.
E bine ca cetatenii francezi sa ia aminte si sa execute ceea ce Sarkozy a anuntat : cine intra pe net si viziteaza site-uri ( hate sites) care sunt impotriva guvernului vor fi arestati.

Incidente ça cele din Franta vor mai fi, asa ne tin ocupati si sa ne certam intre noi (natiile) pe motive de terorism, ura impotriva tuturor, iar ei in timpul asta isi vad de pariurile si planurile lor de a falimenta toate tarile europene, de a ne aduce in pragul saraciei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mda, profilul criminalului si mie mi se pare tras de par: auzi tu, in vizitele alea prin tari pasnice cum e Afghanistanul sa nu fi invatat poezii in loc de tinut arma in mana si pus bombe? Normal ca trebuia sa fie un francez get-beget, cum sa invinovatim musulmanii care stim ca au organizatii ca La Leche League si impart pliante despre copilasii muritori de foame?
Unii sunt atat de imbibati de corectitudine politica incat nu pot vedea padurea de copaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui portocalia
pai si atunci, daca ai drepturi depline, de ce trebuie sa te simti "in casa altuia"? asta nu pricepeam si in continuare nu pricep.

Nu "trebuie", insa multi imigranti se auto-izoleaza si devin astfel "straini in tara lor".

Cand te-a luat statul stia ca esti musulman sau roman. Ti-a pus vreo intrebare eliminatoare de tipul daca vrei porc de Ignat esti refuzat la export? Nu. Te intreaba si Europa daca esti criminal sau daca esti poligam. Deci se presupune ca si-au facut temele inainte de aaccepta sa devii cetatean. Trebuie sa te intrebe un numar de lucruri de baza care sa fie no-no in societatea noua.
La urma urmei tarile arabe sunt foarte bune in a-ti spune care-i pedeapsa pentru bautura, furt, relatii extraconjugale etc...

Daca ceea ce ceri nu contrazice acele reguli legat de care ai fost intrebat apai e fair game si trebuie sa ai o modalitate civilizata sa-ti ceri himenul, porcul sau eu stiu ce daca-l vrei cu orice pret si nu renunti la nici la a doua generatie. Si societatile se schimba. Acum doua generatii nu existau nici concedii platite, nici, nici. Adica cereri noi apar mereu si e firesc ca schimbarea structurii populatiei sa afecteze cererile viitorului. Ce-i aia casa altuia. Ori e a ta, ori nu e. Daca nu vrei sa se schimbe nimic din traditiile actuale apai nu accepti imigratie si gata. Dai drept de lucru si rezidenta si gata.

Cata vreme minoritatile se simt tratate ca oricare alt curent de gandire fistichie dar legitima din societate se vor asimila incet, incet si de buna voie.

Tarile musulmane nu-ti spun care este pedeapsa, tu te informezi, asa cum si la noi exista legi, nu suntem si actionam de capul nostru, ci in baza unor reguli. Si ei cand vin aici stiu ca n-au voie sa arunce pe jos, sa dea muzica tare, sa-si urmareasca conationalele fara batic cu cutitul in mana, sa ocupe strazile ca sa se roage si altele. Stiu asta dar pur si simplu ignora si aici intervine aceasta paralizie, sfiala, nu stiu cum s-o numesc, care nu reactioneaza la faptele imigrantilor. Sunt multe de spus in privinta asta si nu pot fi de acord cu impunerea regulilor lor si basta. Sunt minoritate si sa se integreze daca vor asta e prima conditie. Daca nu, inapoi.
"ce e aia casa altuia"...uite ca n-am inteles. E casa mea, obiceiurile mele, te conformezi si nu cartesti. E normal ca fiecare sa-si apere locul si traditiile lui, sa se protejeze ca natie, altfel ar fi asimilat. E o reactie naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nati

Incidente ça cele din Franta vor mai fi, asa ne tin ocupati si sa ne certam intre noi (natiile) pe motive de terorism, ura impotriva tuturor, iar ei in timpul asta isi vad de pariurile si planurile lor de a falimenta toate tarile europene, de a ne aduce in pragul saraciei.

Wow mama ce teoria conspiratziei!

Oare parintzii aia care si-au pierdut copii ,tot asa spun,ca ne tzin astia mintzile ocupate ,sa ne aduca-n pragul saraciei?????

Da,subiectul a deraiat demult,o singura precizare mai voiam sa fac,asta pentru ca nu e prima oara cind se vehiculeaza ideea ca nimeni n-a intrebat emigrantzii daca apartzin vreunei asociatzii teroriste(de parca asti-as fraieri sa spuna ca da!!!),deci voiam sa spun ca Germania,avea pe forumlarul de solicitare a dreptului de sedere si o asemenea intrebare,daca suntezi membrii unei asociatzii teroriste sau daca fiunantzatzi o asemenea asociatzie!

Eu nu cred ca cei care au destinele unei tzari in mina ,chiar sunt asa fraieri si nu se gindesc(asa cum se gindesc forumistii nostri de exemplu),insa se stie foarte bine ca e o lama cu doua taisuri sa intervii mai mult decit trebuie!

Nici eu nu stiu sa definesc terorismul,stiu doar ca trebuie sa-tzi lispeasca "o tzigla de pe casa"sa itzi omori semenii in numele unui crez ,in numele unei ideologii,sa pui la clae planuri care iau viatza unor oameni nevinovatzi!

Dana

Mergi la inceput

andacos, conspiratie sau nu, asta e parerea mea!
Te deranjeaza cumva? Sau trebui sa-ti cer permisiunea sa-mi exprim opinia?

Mergi la inceput

Citat:

andacos, conspiratie sau nu, asta e parerea mea!
Te deranjeaza cumva? Sau trebui sa-ti cer permisiunea sa-mi exprim opinia?

Da' asa tzi-am dat impresia ca trebuie sa-mi ceri mie parerea?

Si eu mi-am dat cu parereala ceea ce ai scris tu!e vreo problema?
Daca da,nu trebuia sa scrii!

Dana

Mergi la inceput

andacos, e interesant faptul ca ai dezaprobat mesajul neliei, dar nu ai trimis-o si pe ea sa le zica cele din mesaj familiilor care si-au pierdut membrii din cauza vinovatului.
Sunt curioasa cu ce era mai aparte mesajul meu fata de cel al neliei , de nu ai simtit nevoia sa o bagi si pe ea in quote?
Atata tot!

Mergi la inceput

Mai dau odata quote,poate asa intzelegi mai bine!Mesajele Neliei le-am dezaprobat pentru altele(vezi profilul criminalului),al tau in special pentru partea asta!

Citat:

Si repet,oare cum s-ar simtzi membrii familiilor celor decedatzi,daca ar avea posbilitatea sa citeasca asa ceva!

Am plecat.o zi buna tuturor!

Dana

Mergi la inceput