Agitatie si zapaceala(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

selene, decat sa te fi certat cu userii pe net, de dimineata pana seara, mai bine ai fi stat cu familia la soare.

atitudinea constructiva a ajutat intotdeauna la a reusi in viata.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daca mai doreste cineva sa-mi adreseze vreun mesaj vizavi de acest subiect, folositi PM-ul sau mailul. Am solicitat inchiderea.

ab5174 si fanii (stiu ei care sunt): am invatat ceva pretios de la voi. Si anume, cum sa NU fiu.

Noapte buna tuturor.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

lulu, sincer, mai scuteste-ma. Parca tii deschisa o agenda de-aia cu zile si tre' sa bifezi in fiecare zi ce fac eu si la ce ora. Nu ca te-ar interesa, de fapt. Da' tre' sa ai si tu ceva de crantanit.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Ce urit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pai i s-o fi luat si la Selene de mamele eroine. La orice subiect, la sfarsit apar "mamele eroine" care vin sa povesteasca cum fac ele pe dracu in patru, sacrificii peste sacrificii, dar raman cu zambetul pe buze.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Selene ,asta e ,te-ai aruncat in arena ,leii vin sa te sfasie ,cainii iti ling ranile timizi ,din cand in cand ,pe margine multimease foieste ,unii arata amenintator degetul mare in jos .Dar cine suntem noi sa te judecam?Fii asa cum vrei si poti tu sa fii . Cresteti copilul asa cum crezi tu ,ca asa cum bine spunea cineva cartea in care scrie cum sa-ti cresti tu copilul nu s-a scris inca .Lucrul pe care l-am aprobat intr-un anumit mesaj a fost ca nu sunt nici eu de acord sa-ti expui copilul . Dar faptul ca s-au scris 60 de pagini la subiect trebuie sa-ti dea de gandit ca lumea te iubeste .Ramai asa .Unica .

Mergi la inceput