Agitatie si zapaceala(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Vezi, daca te ia la intrebari careva si iti si povesteste ca o duce mai greu decat tine, dar nu se vaita, iti iei un ton superior, de parca ala ar fi greu de cap si nu este capabil sa inteleaga subtilitatile plangerilor tale.

selene, nu e cazul sa ne dam aere de superioritate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

allinta, tu vezi ifose si acolo unde nu sunt, cand vezi ca posterul e Selene, deja suna alarma...

Nu-i sunt cu nimic superioara elei_04, chiar imi pare rau pentru ca se confrunta cu problemele de care a spus.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Selene, iarta-ma ca iti spun da tu chiar te miorlai si pe forum si in viata reala.
Ai fost sfatuita sa-ti faci analizele .....dar de ce sa le faci gratis?!...sa astepti citeva zile....
Ai fugit repede la mama sa-ti dea bani.....
Nu faci decit sa te vaiti si sa ceri ........
Daca si la 30 si ceva de ani fugi si ii ceri mamei, matusei, soacrei, etc....invata sa te mai descurci si singura......

Edit:

Selene, eu in momentul in care o sa ajung sa iau bani de la o persoana mai in virsta decit mine - mama, matusa ,soacra- ma voi ingrijora foarte tare in ce hal am ajuns.....

Mergi la inceput

da, zau, eu vad ifose acolo unde nu sunt, iar tu probleme acolo unde nu sunt.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Astept ca in viata reala sa se sanctioneze la fel de prompt cum fac unii moderatori pe forum,ipocrizia, incompetenta, vaicarelea, lenea, prostia etc. Am asteptari prea mari, in viata reala se iau in brate "descucaretii" aia care stiu sa strige mai tare, aia care cer fara sa dea nimic, care inseala, care se victimizeaza etc. Astia sunt cei care pacalesc. Aia care nu stiu sa strige stau in mizerie si in neputinta. S-au intins zeci de maini, de parghii, de exemple etc...cei care au intradevar nevoie sunt "eclipsati" de marea masa de plngaresti care "n-au" si care asteapta mura-n gura. Eu sunt uimita cum inca se investesc in astfel de oameni, fie ca este vorba de bani sau de sentimente. Nu frate, mi-e mila de ala cu handicap, de copiii orfani, de copiii cu cancer, de batranii uiati prin santuri, ceilalti, au nevoie de-un sut in fund. Fizic, ok, psihic, nu-i nevoie de psiholog, si totusi? Din pacate, astia suntem, cu astia defilam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Selene, iarta-ma ca iti spun da tu chiar te miorlai si pe forum si in viata reala.
Ai fost sfatuita sa-ti faci analizele .....dar de ce sa le faci gratis?!...sa astepti citeva zile....
Ai fugit repede la mama sa-ti dea bani.....
Nu faci decit sa te vaiti si sa ceri ........
Daca si la 30 si ceva de ani fugi si ii ceri mamei, matusei, soacrei, etc....invata sa te mai descurci si singura......

Edit:

Selene, eu in momentul in care o sa ajung sa iau bani de la o persoana mai in virsta decit mine - mama, matusa ,soacra- ma voi ingrijora foarte tare in ce hal am ajuns.....

Tu pana acum nu erai convinsa ca le-am facut, acum problema e ca le-am facut cu ajutorul mamei...

Pfff...

Poate n-ai retinut timpul de asteptare... Saptamani, nu zile...

In fine, nu pot multumi pe toata lumea.

iulia_b, si de-o fi sa ma plang pe forumuri pana oi crapa, tot o sa-i ajut pe cei mai nevoiasi decat mine.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Selene eu nu discutam doar de subiectul asta....
a mai fost o intreaga telenovela si la cel cu banii ...si altele...

Si chiar nu ai de ce sa imi fi superioara...sti de ce?

Pt ca eu, indiferent de problemele din prezent, sunt fericita!

Fericita ca baiatul e sanatos, ca sotul e bine si ma iubeste, ca eu sunt gravida si o sa mai avem un bb mic
Chiar sunt! E minunat!
relaxeazate, iubeste, fi fericita... cu atitudinea asta nu o sa rezolvi nimic decat iti faci rau tie si celor din jur...

Mergi la inceput

selene, dar pe tine cand o sa incepi sa te ajuti ? practic, nu teoretic.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

o ora de meditatie e intre 10 si 40 lei (in fct de adult/copil/nivel)
ar fi mult mai convenabil + ca mai interactionezi si cu altcineva nu doar cu familia si calculatorul

Ohoho, la topicul cu bugetu', cand i s-a sugerat sa dea meditatii de engleza, ca tot e doxa, pentru un ban in plus, a scris 15 pagini de explicatii, ca ea nu e facuta pentru asa ceva, ca asa e firea ei, ca nu toti sunt sociabili, ca se blocheaza si are impresia ca nu-i buna (nici macar pentru copii de clasele I-IV!), ca blablablablabla. Desi in trecut a dat meditatii, ba chiar e un topic si-aamintit cum tatal unei fetite cu care facea meditatii i-a povestit ingrijorat cum fetita are deja par pubian, va dati seama, si Selenei nu i s-a parut deloc deplasat, deci totusi e suficient de sociabila daca poate face conversatie pe un asemenea subiect

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Selene tu chiar esti bolnava de IPOHONDRIE.

Aici se asteapta si 3 luni pentru o analiza .....dar de mai bine sa ne vaitam ....si mergem la cersit bani ....
Imi cer scuze din nou dar tu nu faci decit sa cersesti ....ca de ......munca e pentru fraieri...

P.s. Faptul ca iti expui copilul pe forum cu poze si nume nu ajuta la nimic.

P.S.S ....Ar suna mai frumos daca pe (D - iubire) l-ai numi partener ......suna mai civilizat

Mergi la inceput