Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! O saptamana frumoasa va doresc!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 16+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumim Zizou de cafea. Sunt la serviciu si ce frumos este afara.Aseara nu am mai intrat ca iar am colindat. Am fost prin Herastrau su apoi la un restaurant de acolo. Ne-am intors foarte tarziu. Miercuri merg si eu, la un control scurt.pupi la toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neatza !
Multumim Zizou de cafea , ce bine ca este vremea asa de frumoasa si eu merg joi la control .
Iuli poti cauta pe google lista cu bebe si sunt fel de fel de variante cu ce ai nevoie iti notezi ce crezi ca te avantajeaza pe tine din toate modelele si eu voi incepe usor , usor cu maruntisuri ... hainutele parerea mea este bine mai pe ultima surta de metri ca sa vezi si la eco cam ce greutate are bebe .
Acum 2 ani a nascut nasa mea , BB a avut 2850gr si toate hainele ii veneau 'ca pe gard' , i-am luat hainute cu nr 00 luni la Kiabi asa au masurile ... oricum pana la haine sunt o gramada de luat

22+ Andrei

Mergi la inceput

Fetelor cred ca trebuie sa ne facem timp sa ne vedem la un suc , cu asa caldura afara ...

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata fetelor!
In sfarsit am si eu o zi libera.
Azi la 6 il vedem si noi pe bebe .Ii tot zic el,in adancul sufletului sper la un baietel,sa vedem ce ne zice azi dna dr,ca data trecuta era prea contractat uterul ca sa vedem.De asemeneta sper la vesti bune,ca mai bine nu ma simt ,tot presiune mare simt jos,ma doare daca stau mai mult in picioare,daca merg mai repede putin sau de cate ori ma ridic putin mai...fara sa ma menajez...
Ma bucur ca ati avut un we placut,eu am fost la servici,dar ieri dupa ce am iesit am fost putin in parc cu Timea,erau 21 de grade
Ma apuc sa fac o prajiturica,nu zic de care
Va pup,sa aveti o zi frumoasa,si sa ne auzim cu vesti bune

_

Mamica mandra 18+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Mult succes Kimmy sa afli ce sex are BB , asa te-ai simtit si la prima sarcina ?

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna dragelor.
am facut amniocenteza cu dr predoi.
la bb s-a vazut o artera subclaviculara dreapta aberanta-la eco de 16 saptamani despre care nu stiu mare lucru- tot ce am citit am citit de pe site-uri din afara. nu pot sta linistita pana nu ma lamureste un cardiolog pediatru la ce sa ne asteptam....asa sunt eu-mai disperata....
n-am prea mai scris pt ca voi sunteti bine majoritatea si nu vreau sa va ingrijorez cu temerile mele.e prea frumos sa poti sa te bucuri de sarcina....eu n-am prea putut si nu vreau sa va stric placerea.
o sa ma mai lamuresc dupa morfofetala de trim 2.pana atunci
pupici.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+18 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna ziua si de la noi, ce lini#537;te pe aici daca este vremea frumoasa;
Vali dr pediatrie cardiologie bun este la clinica regina Maria din dorobanti, dr. Dumbrava DOru, ni l-a recomandat pediatra feti#539;ei mele, ea ne-a pus sa Facem eco la 6 luni si la #537;old, fontanele, stomac si la inima sa stam linistiti apoi;
Succes fetelor care merg azi la doctor, noi mergem abia lunea viitoare la eco morfologica;

[url=http://lilypie.com][/url]
[url=http://lilypie.com][/url]

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Laura,sa stii ca nu m-am simtit asa.Am avut o sarcina de vis cu Timi.Tocmai de aceea sunt asa surprinsa si eu si dna dr ca nu ne asteptam sa am probleme de genul,daca la prima sarcina am avut uterul elastic ,doar usoare contractii BH,de prin luna 7.Of,sper sa arate bine pe acolo tot!
Valy,iti doresc sanatate multa,eu zic ca totul o sa fie bine cu bebe!

_

Mamica mandra 18+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Valy, stai linistita ca nu ne strici nici o placere , este foarte bine sa comunici ... poate cineva v-a veni cu un sfat , niciodata nu strica o parere. Doamne Ajuta sa fie bine !
Kimmy , se pare ca este buna vb aceea ...nici o sarcina nu seamana cu cealalta , BB sa fie bine si sa vina la termen

23+ Andrei

Mergi la inceput