Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 34
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian si atunci de ce iti bati capul cu ei? ok, am inteles ca de matusa ai nevoie, dar treci peste toate prostiile, repeta-ti de ce ai nevoie de ea si atat. ca tu zici ca dai ignore, dar de fapt de ani de zile tot framanti aceleasi probleme create de aceleasi persoane si iti complici existenta degeaba mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
Nu-i mult de cand am dat "ignore". Cred ca de vreo doua luni... Numai ca, de cand am dat "ignore", cum am spus, problemele lor de sanatate s-au agravat, ba chiar au aparut altele.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
sdcristian spune:
dar nu ai zis daca vrei dvdurile
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
sdcristian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Nu-i mult de cand am dat "ignore". Cred ca de vreo doua luni... Numai ca, de cand am dat "ignore", cum am spus, problemele lor de sanatate s-au agravat, ba chiar au aparut altele. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
ata cu problemele de sanatate cauzate de ... whatever e o mare !@#$%^&*()_ blablabla
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
Leditia spune:
off Selene nu te mai agata atat de trecut,nu mai da vina pe altii,lasa-i pe altii si traieste-ti propria viata.Tu nu te lasi pe tine sa fii fericita,serios!
Sunt atatia oameni care au trecut prin chestii cumplite si totusi s-au ridicat,s-au schimbat,s-au reinventat..vorba lui lulu.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny allinta, eu am primit un sfat pretios de la una dintre fete: sa nu ai niciun fel de asteptari de la nimeni. Cand stii din start ca esti singur si ca nu te poti baza decat pe tine este mai... sincer decat cand ti se propune sa fii ajutat de oameni care acum iti zambesc, acum iti trantesc una de te lipsesti de ajutorul lor. Intelegi diferenta? |
Dar tu intelegi diferenta dintre viata ta si a altor femei greu incercate ?
Nimeni pe lumea asta nu iti va face un favor fara sa astepte ceva in schimb. Poate asteapta o atitudine servila, poate ca vrea sa fii mai politicoasa ori asteapta bunuri materiale. Ceva trebuie sa dai in schimb daca accepti sa fii ajutata financiar de catre rude sau oricine altcineva.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Selene_Bunny spune:
Ledi, nu dau vina pe ei. Sunt vinovati, pur si simplu, au ales intr-un fel, puteau alege si altfel. Uite, mama nu vorbeste cu ei decat formalitati, si asta rar. Iar ei ne considera, pe mine si pe mama, responsabile de moartea tatalui meu. Mie mi-au spus-o in fatza, nu stiu mamei mele. Cu ce dau eu vina pe ei? Ei aleg, pur si simplu.
Asa cum am facut si eu alegeri si imi asum vina pentru cele tampite.
Da, consider ca daca s-ar fi abtinut de la multe, eu as fi fost mai fericita acum. As fi fost fericita vizitandu-i. Dar nu sunt.
Lucrusoare de vanzare...
Alizee spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Nu-i mult de cand am dat "ignore". Cred ca de vreo doua luni... Numai ca, de cand am dat "ignore", cum am spus, problemele lor de sanatate s-au agravat, ba chiar au aparut altele. |
Si crezi ca din cauza supararii tale s-au imbolnavit ?!
Esti incarcata cu multa energie negativa, care incet, incet te imbolnaveste pe tine. decat sa gandesti cu satisfactie ca : uite, ce i-a pedepsit Dumnezeu pe aia de iti facura rau, mai bine te-ai canaliza catre ceva constructiv. Solutii si sfaturi ai primit; multa lume incearca sa te scoata din prapastia in care ai alunecat.
allinta
Alizee spune:
NU ai nevoie sa vizitezi niste oameni care NU se comporta prieteneste.
Gaseste-ti alte persoane cu care sa te vizitezi.
allinta
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui allinta
Dar tu intelegi diferenta dintre viata ta si a altor femei greu incercate ? Nimeni pe lumea asta nu iti va face un favor fara sa astepte ceva in schimb. Poate asteapta o atitudine servila, poate ca vrea sa fii mai politicoasa ori asteapta bunuri materiale. Ceva trebuie sa dai in schimb daca accepti sa fii ajutata financiar de catre rude sau oricine altcineva. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Da, allinta, o inteleg, n-am spus niciodata ca nu o inteleg. Ai uitat ca imi face placere sa particip la Umanitare? Regret ca nu ma pot implica mai mult decat ma implic deja.
Iar referitor la rude... DACA s-ar fi rezumat NUMAI la mine, la strict persoana mea, inca ar mai fi fost cumva. Dar, cand incepi sa iti extinzi rautatea si asupra altora, nevinovati - mama mea, fostul meu iubit, mama acestuia, una dintre iubitele fiului lor, chiar si D., deja este altceva. Deja este... "vreau ca lumea sa se modeleze dupa dorinta mea si voi face tot ce pot sa obtin asta, chiar de calc peste cadavre".
Sa mai spun reactia-minune cand am spus ca de pe DC am aflat despre varsta potrivita pentru pusul copilului pe olita, si anume, 1,5 - 2 ani, pentru ca atunci isi controleaza sfincterele?
Lucrusoare de vanzare...
Leditia spune:
Selene..ba te imbolnavesti din cauza lor,ba ca nu te ajuta,ba ca nu-ti gasesc job..ba ca nush ce.Traieste pt tine,pt copilul tau si lasa-i pe altii sa traiasca cum vor,sa faca ce vor.Tu trebuie sa-ti vezi de ale tale,de viata ta.
Cum ziceam..tu nu vrei sa fii fericita,te agati de orice chichita si orice lucru marunt si-l despici in 1000 de parti si te framanti din orice nimic.Ce ai face daca chiar ai fi intr-o situatie grava?cu adevarat grava?