Eurovision
Raspunsuri - Pagina 3
Mada_3Pitici spune:
De ce nu participa in preselectii compozitori si artisti care deja au succes?! Intr-un an parca se inscrisesera Simplu si Andra si au fost descalificati pentru ca se difuzase melodia inainte. Pacat ca din cauza unei mentalitati invechite si a tot felul de tertipuri ajungem sa fim reprezentati de trupe insignifiante.
maru spune:
Eu sunt jenata de piesa si videoclipul care reprezinta Romania.
Aproape de ora de plecare s-au nimenit in biroul meu mai multi fellowshi si residenti, canadieni si din toata lumea. Discutand de muzica, am ajuns la piesa Rusiei. Europenii stiau de Eurovision, canadienii nu. Am zis de Abba, de Celine Dion...
Anyway, au vrut sa vada si piesa Romaniei. Oh well, aici a inceput circul. Brittul m-a intrebat daca in Romania femeile umbla cu sutienele la vedere, aproape dezbracte. Eu ma uit la el socata. El explica:cheecky girls, touch my bum...
De aici totul a luat-o la vale...
de ce e filmat in Dubai... (oh, fellow-ul saudi a zis ca are cea mai frumoasa tara, nu-si incapea in piele)
de ce nu e in romaneste ori in engleza piesa
de ce se misca asa, piesa are versuri "dirty"?
asa ca eu nu mai aduc aminte de muzica romaneasca la munca...
Ingrid S spune:
Mie imi place piesa, e ritmata. Daca pana acum n-am castigat cu melodii la care adormi pana o termina de cantat, poate avem o sansa.
Melodia Rusiei e penibila. Parerea mea. Im plac babutele, dar asa ne scoatem si noi niste batranici de la tara si le punem pe scena. Sa fim seriosi. Ori e concurs de muzica, ori e de bascalie.
Maru, ce rusine ti-a fost...te cred, britanicul n-a vazut in viata lui femei dezbracate, alea care pica moarte de bete pe strazile Londrei sunt imbracate pana in dinti, ntz.
Oh, cat mi-s de satula de aerele astea infernale.
iulia_b spune:
Nu stiu pe unde am citit ca Britney Spears apare in noul videoclip goala. Oare asa o fi umbland americanii pe strada?
motanik spune:
Mi se par exagerate comentariile colegilor tai Maru. Asta mica de la Mandinga e chiar mic copil pe langa Gaga, Rihanna and company. Cat despre miscari dirty, ieri am intrat pe youtube sa caut o melodie si pe pagina principala ditamai clipul cu Jennifer Lopez dansand lasciv pe langa unul Pitbull (si astia atrageau atentia ca omului ii placea dansul...intr-un mod anume, putandu-se observa destul de usor :D).
Iar cu referire la zaleilah, pe siteul eurovision comentariile strainilor sunt bune. Sunt cativa care se plang ca e o melodie ieftina, vulgara samd, dar aceia cei mai multi sunt... surprize surprize: romani.
Mie mi se pare draguta, usoara, de vara, plus ca se incadreaza in eurovision la fix :)
Edit ca sa mentionez ca nu as considera deloc Mandinga reprezentanta muzicii romanesti in strainatate, e un simplu concurs si din cei ce au participat nu aveai practic ce sa alegi mai bun, chiar si concursul cel mare la nivel european si-a ales anii trecuti niste castigatori de toata jena, asta nu inseamna ca muzica europeana e toata de calitatea aia.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Ma bucur ca avem topicul cu Eurovizionul pentru ca imi da un sentiment de primavara de fiecare data... Dar, despre melodia Romaniei: Ce legatura are aceasta melodie cu Romania? De ce este filmat clipul oficial in Dubai din moment ce se se canta si in spaniola...?? Chiar nu inteleg. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
se canta in spaniola ptr ca de acolo obtinem "garantat" 12 puncte, s-a filmat in dubai pentru ca.... acolo se viseaza orice manelist care se respecta...
ps. eu nu m-+am prins ca e spaniola, am crezut ca e tiganeasca...
maru spune:
am zis ca nu are rost sa raspund. Imi aduce aminte de discutia despre studentii suedezi, vina lor ca in Romania se fura/copie/inseala, ce cauta acolo?
vreau sa zic doar atat: londonezele bete nu reprezinta tara lor in nici in contest. La fel si Britney Spears.
Pe de alta parte, considera cineva ca SUA are nevoie de promovare de imagine? e cineva pe glob care nu stie unde, ce si cum despre SUA? nu cred! Dar Romania e relativ necunoscuta si oarecum exotica.
brittul nu a zis nimic de tigani, nu a zis nimic de problemele sociale pe care le are GB asociate cu unii din concetatenii nostri. Omul a intrebat doar daca e common thing pentru femeile romance sa se imbrace asa...
eu nu am scris de comentariile care le-au facut referitor la celelalte piese. Cei ce stiau de Eurovision erau in genere nemultumiti de piesele ce le reprezinta tarile. Ceilalti, europeni ori ba, au comentat la prima vedere cum se zice...
Prima lor reactie a fost sa se intoarca catre Mazen si sa intrebe decat Saudi Arabia e in Europa...
Piesa reprezinta Romania la un concurs in care toata Europa e cu ochii pe scena aia de la Baku! Ce e romanesc in piesa celor de la Mandinga?
versurile? linia melodica? costumatia? locul unde s-a filmat? titlul?
daniela_b spune:
Melodia noastra e cam ...mneh...
Dar nici nu mi-ar placea sa fiu din Rusia sau Austria ( ati vazut ce "melodie" :-.>) anul asta...
Este insa de notat formatia Electric Fence ( cea cu versurile in limba rromani ). Misto :)
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce