Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Altesa, bebe Tudor are 7 saptamani maine,si a luat 2 kg de la nastere si 6 cm in lungime, mentionez ca tati are 193cm deci are cu cine semana...nu cred ca e motiv de ingrijorare ca a luat prea mult in greutate si mai ales sa ma apuc sa-i dau copilului ceai in loc de laptic chiar daca e muls...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

crema hemoroizi-PROCTOLOG....dar si supozitoarele/crema CAPRICORN sunt ok!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Fetelor i-am dat Colieful ala si vad ca nu mai facut crizele alea isterice. A mai matzait ea un pic dupa baie dar 5 min, suportabil. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Daneza desi spusesem ca nu-i mai iau nimic de colici, n-am mai suportat sa-l vad cum se chinuia cu tot masajul si ceaiul, asa ca i-am luat si eu colief si ii dau deja de 2 zile. Nu prea se vad efecte. Cel putin ieri noapte a fost tot un planset de la 2 dimineata pana la 9.30 nu am dormit nici el nici eu. S-a scremut tot timpul ca sa scoata partulete. Doamne eu am senzatia ca nu se mai termina odata. Are cateva ore/zi cand e linistit si rade in hohote, ne jucam, cantam, in rest... Haos!

Altesa da-mi pe pm nr de tel al dr-ului si daca ma hotarasc sa ajung il sun. Ms frumos.

Marysa ai dreptate. E mult mai usor cum ai explicat tu si a fost mai usor sa-l pun in timpul zilei. Ms de sfat.

Ma bag la simb ca mai am putin si tb sa ma trezesc.

Sper sa avem o noapte linistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Altesa - al meu cu tot cu laptele praf pe care-l mananca n-a dormit veci 4 ore legate, dara-mi-te 5-6. Rar de tot doarme 3 ore, asta cand suntem afara in plimbari continue.

Ica - incearca si fa-i o coprocultura la bebe, sa nu aiba ceva bacterie entero-patologica care sa-l deranjeze. Si Mihai mai are colici, mai ales pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

pt parturi incearca sa-i mai dai ceai de chmen si anason. din cate inteleg eu, colieful asta ajuta la digestia laptelui (ceva cu tolerarea lactozei). pt parturi tre sa incercam altele .. offf trec ei siastia ca nici eu nu mai pot.

Citat:
citat din mesajul lui ica7

Daneza desi spusesem ca nu-i mai iau nimic de colici, n-am mai suportat sa-l vad cum se chinuia cu tot masajul si ceaiul, asa ca i-am luat si eu colief si ii dau deja de 2 zile. Nu prea se vad efecte. Cel putin ieri noapte a fost tot un planset de la 2 dimineata pana la 9.30 nu am dormit nici el nici eu. S-a scremut tot timpul ca sa scoata partulete. Doamne eu am senzatia ca nu se mai termina odata. Are cateva ore/zi cand e linistit si rade in hohote, ne jucam, cantam, in rest... Haos!

Altesa da-mi pe pm nr de tel al dr-ului si daca ma hotarasc sa ajung il sun. Ms frumos.

Marysa ai dreptate. E mult mai usor cum ai explicat tu si a fost mai usor sa-l pun in timpul zilei. Ms de sfat.

Ma bag la simb ca mai am putin si tb sa ma trezesc.

Sper sa avem o noapte linistita...

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput

Daneza ii dau ceai de chimen, fenicul si anason...

Mergi la inceput

Cristina o sa incerc sa fac si asta... Incerc de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

A fost si la noi dr de fam si ne-a cantarit si masurat. Si noi avem tot asa un bebeloi dar nu mai zic ca fiecare copil are ritmul lui.

Silvi poate bebe se satura si nu mai vrea san de asta plange cand insisti. A mea daca nu mai vrea lasa sanul, incerc sa vad destul de rar sa il mai bag in gurita si isi face greata. Mi-e clar ca nu mai vrea si daca as insista probabil si a mea s-ar apuca de plans.

La cresterea copilului asta am aplicat regula nu este nici o regula. Adica se trezeste ii dau san, se mai joaca, o mai schimb daca se agita prea tare ii dau san desi a trecut poate doar 1 ora, iesim peste tot pentru ca nu avem ajutor- si nici nu il vreau pe al soacrei pentru ca inseamna sa se mute la mine, nu vizita, si tot asa.
Refuz sa ma mai supun regulei cu mese la 3 ore pentru ca prima imi plangea de foame intre mese si eu o tot bataiam in brate sus-jos numai sa nu ii dau prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Nu am facut mucenici pana la urma ca nu am avut timp ne-am plimbat 2 ore cu carutul si Sara dupa noi ca ne-a facut sotul surpriza si a venit la 11.30 acasa. Noroc cu vecina de la 7 ca si-a facut pomana cu vreo 5 .

Cati daca se linisteste cu suzeta lasa-l in pace ca inca este mic. Dar daca il scoti afara sau face alte activitati fara sa ceara suzeta incearca sa nu i-o dai. Am vazut parinti care i-o bagau in gura copilului desi el era preocupat cu alte treburi- copilasi mai marisori. Ar trebui scoasa pana realizeaza el cum stau lucrurile, iar daca incepe sa vorbeasca o cere apoi si nu e chip sa scapi. Devine dependent si nu mai poate adormi fara ea, o cere peste tot, daca o uiti acasa sau o scapa pe jos si nu ei alta
Suzeta se poate suge si pana la 3, 4 ani dar parca te cam strange in spate sa il vezi ca lasa suzeta si pleaca la gradinita.

Daca adoarme, o scapa si nu plange nu i-o mai da.
E un chin cu suzeta si dependenta de ea la varste mai mari va zic si din experienta dar am avut copil super agitat ca fire, desi fara colici. Acum e asa rusinoasa si cumintica de nici nu mai aduce cu bebelusul care nu statea o clipa.

Sunt prin zona.

O saptamana minunata!

Mergi la inceput