Hai izish! (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina sa-ti povestesc cum l-am facut pe rafael sa pape 210ml la masa de la 13.30 dupa ce a papat el cam 80-90 de ml incepuse sa se agite ,sa se plictiseasca ,se juca cu tzatzi ,am dat drmul la youtube si am dat pe cantecelele din cutiuta muzicala si am inceput sa ii cant si asa impresoinat a ramas ca efectiv sugea si asculta mirat ce ii cant si cand l-am cantarit am ramas socata.

Incearca si tu si canta-i sau punei melodii ritmate .uite al meu mananca cel mai bine pe melodiile astea ,dar eu i le si cant caci le stiu pe deasuprahttp://www.youtube.com/watch?v=P2nUYqI6qxA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8M0kHzJnCkA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=I7Fx-54CejQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=dQvT_JxuOHk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jRxzBD4zKUo&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Salutare mamici, bebici si ultimei burtici, noi suntem tot asa, poate chiar un pic mai rau chiar pot sa zic, am avut inspiratia sa incerc sa-i schimb programul lui Tudor, adica sa nu-l mai las sa doarma dupa 7 seara si sa-i fac baita mai devreme....proasta idee, de doua nopti fac plantoane langa patut si nu exagerez, se trezeste si din ora in ora, mananca un pic,10min si dupa avem concert, nu prea vad motivul...ba sughite ba se screme sa faca caca ba vrea leganat...
Vineri am fost la pediatra, i-am explicat situatia cu mancatul la noi,ca plange dupa 10 min de supt si nu se calmeaza decat cu biberon si mi-a zis sa nu mai fac asa, sa nu-i mai dau biberon cu laptic, poate eventual cu ceai...am incercat si asa, m-am dat batuta la prima incercare ca urla din ce in ce mai tare apoi la a doua incercare am incercat si cu ceai...el normal ca a baut ceva, mie mi se pare acelasi lucru, ca e cu ceai sau lapte...
o alta solutie de a doctorei ar fi sa-i dau 3 lingurite de mucilagiu de orez inainte de masa, zice ca e ca un pansament pentru stomacel si nu mai are colici dar si ai mai calmeaza din foame si nu mai cere biberon...gresit,mi s-a constipat azi noapte si plangea de a trebuit sa recurgem si noi la termometru ...
Lexi.
Cristina, asa am zis ca voi face pana la urma, ma voi mulge la fiecare masa a lui bebe ca sa am pentru urmatoarea masa sa-i dau, dar mi-e frica sincer ca lapticul se va inputina...acum mulg si cate 100ml
Carina, multumesc de sfaturi, sunt interesante siteurile respective...incercam orice, bebe sa creasca mare si sanatos.
Suziq, la ce ora ai dai masa de seara??? asa am incercat si eu sa nu-i refuz completarea cu biberonul la masa de seara dar degeaba, tot s-a trezit la 3 ore dupa...nu ma plang ca se trezeste, vreau sa-l alaptez dar problema e sa si adoarma dupa, azi noapte am stat si 2 ore sa-l adorm...esti o fericita daca reusesti sa dormi legat 6 ore...
Dr Anca, stiu ca ar trebui sa fie o placere pentru ei sa suga la san, dar al meu cand probabil lapticul nu mai are acelasi flux...zici ca-l ard buzele daca-l fortez sa-i bag sfarcul in gurita....
Altesa, si eu dupa nastere la cateva zile mi-au aparut hemoroizi, si se inmulteau pe zi ce trecea...pe mine m-a ajutat crema de galbenele si compresele reci cu gheata la culcare ca se mai trag, sa nu faci bai fierbinti ca mai rau se inflameaza...si am mai folosit si supozitoare Carpicon...alceva nimic daca alaptezi(ma refer la medicamente sau unguente)
Suziq, cum congelezi lapticul?ai gasit pungute speciale sau in ce ???aici caut de 2 saptamani pungi din alea si se uita lumea ca la masini straine cand intreb...si recipientele alea de la avent mi se pa scumpe rau...

A mai zis pediatra dupa cantarire si masurare ca am un bebe urias, adica e prea mare pentru varsta lui...are 60cm si 5300gr, dar ca e bine proportionat....
pupici si mai revenim speram cu vesti bune...

Mergi la inceput

sivi dar cate saptamani are bebele tau de zice doctora ca e prea mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

dupa cat timp apar semnele sper bune de la colief?
ai i-am luat si eu ca a urla aseara saraca de m-am speriat
plangeam amandoua
sper sa fioe bun, in afara faptului ca 70 de lei pt cateva zile

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Adc, laptele muls poate sa stea pana la 4 ore la temperatura camerei fara sa pateasca nimic. Era lapte simplu, fara medicamente? Eu am mai patit asa cand am pus colief, in rest a fost ok.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Silvi, nu pot sa dorm 6 ore legate ca eu ma mulg la 3 ore, indiferent de noapte sau zi. Am avut pb, canale infundate, inceput de mastita si de aceea nici nu stau dupa el sa manance ca ma tem sa nu ajung iarasi in situatia aia ca e groaznic. DE congelat eu am inceput cu niste recipiente de la nuk, 3*150 ml pe la 32-36 roni, sunt bune si pentru mancare, dar daca ai lapte mult merita pungile de la medela sunt 10 pungi a 150 de ml si eu le-am luat cu 60 roni.

Dana, la noi a avut efect colieful, numai sa ai grija sa-l folosesti conform instructiunilor, tinut la frigider si nu mai mult de 3 saptamani. Chiar vroiam sa te intreb daca ai primit factura de la CBC pentru celulele stem, ca noi nu avem niciun semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

N-am primit niciun semn de la CBC.
Anunta ei, n-ai grija :D

Bine ca mi-ai adus aminte sa bag ala la frigider. acum i-am preparat lapticul, vedem ce minune minunata. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Suzie, si eu voiam sa intreb in ce stochezi laptele pt pus la congelat, desi eu nu prea am ce congela. Recipientele de la Nuk le-ai gasit la farmacie?
Desi bebe suge la san 80-100 ml si asta destul de repede (am facut proba suptului) cu greu reusesc sa mulg 40-50ml din amandoi sanii, si asta cu multa rabdare, am facut-o doar ocazional, cand a adormit si eu trebuia neaparat sa plec undeva.
A fost nasol azi, si nu s-a terminat ziua inca . Mama lor de colici, bebe Cristi nici macar nu plange tare, mai mult se vaita, se vede pe el ca il deranjeaza, de fiecare data abia a adormit si s-a trezit prea repede, a cerut sanul prea repede, i l-am dat ca n-am rezistat si am intrat in cercul acela vicios pe care-l cunoastem...
si noi care speram la o duminica linistita, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi la noapte, si maine o iau iarasi de la capat singura.
Dar sanatosi sa fim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Adc, le cumpar din farmacie:
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=nuk&ItemId=7478284

e mai usor asa sa verific stocul si am duc la sigur.

Mergi la inceput

fetelor eu nu-i mai dau nimic pentru colici mie mi se parea ca mai rau il rascolea mititelul cand il vad ca intra in criza de colici si asta se mai intampla doar o data pe zi il masez energic pe burtica apoi ii scot gazele prin flexarea genuchilor deasupra burtici ,uitati-va pe youtube la colic massage si incercati si voi nu-i mai indopati cu toate minunile.

Rafael doar se mai vaita cand si cand de colici si asta mai mult in somn cand doarme caci ziua daca ne jucam uita de ei ,eu zic ca ori i-am descoperit leacul ori suntem pe drumul cel bun si cam scapam de ei.

Ce vroiam sa va spun neaparat acum am vazut si eu ce inseamna copil satul si am inteles si de ce bebei mamicilor care primesc completare dorm cate 5-6 ore legat .
Azi la 13.30 i-am dat sa pape si cum am scris intr-un mesaj anterior papase cam 90 ml si m-a busit inspiratia sa-i pun muzica(linkurile sunt in mesajul anterior) si sa-i si cant si asa s-a linistit bebicul la san si in total a tras 210 ml(i-a papat intr-o ora de stat la san) .Ne-am jucat pana la ora 16 cand a adormit apoi pe l-a 19 l-a trezit niste parturi puternice a supt vreo 3 minute ,s-a linistit si a adormit din nou si acum il astept sa se scoale ca parca nu imi vine sa-l trezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

si noi ne luptam cu durerile de burtica de cateva zile ...mananca si plange ...face caca o data pe zi acum...nu pricep de ce ca el avea multe scaune...si plange si scoate saracutul...

Rares e in delir ...mie imi vine sa ii manac pe amandoi

cu laptele stau prost de tot..la 3 ore numai 30-40 ml scot..la 5-6 ore scot maxim 100-120 ml dar ii dau tot ce scot...l-am trecut pe hipp...o fi de la asta scaunul asta asa dureros si doar o data pe zi?

va invidiez ca voi mai si stocati laptele

va pup si o seara linistita

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput