Asp.optim.(771) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!
Raspunsuri - Pagina 20
DenyAnd spune:
Oana_16, ne mai citesti? Ai scris un singur mesaj la capitolul trecut si a aparut tarziu abia dupa ce s-a facut capitol nou, si posibil sa nu-l fi citit nici o fata. Eu abia acuma am citit mesajul tau, cand se termina si acest capitol.
Scrie repejor peste 10 mesaje, ca sa treci de moderare. Si sa-ti vedem mesajele in timp real odata cu ale noastre.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
draguta spune:
lorena, ti-am spus cum e la mine, unde nu stiu nu ma pot contrazice, informatiile tale sunt foarte pretioase, poate de aici si progesteronul mic
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mica26 Buna ziua, fetelor! De ceva zile va tot urmaresc,dar nu am avut curaj sa intru in discutie! sunt si eu o aspiranta optimista...la fel ca voi toate! Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si sa ne impartasim reciproc dorintele! Va pup si felicitari celor cu burtica! Mica |
bine ai venit printre noi! sedere cat mai scurta !!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
momo_do spune:
La multi ani, fetelor! Sa avem o primavara plina de vesti bune si sanatate!
Bhcg-ul meu e negativ... sunt in ziua 35.. se pare ca iar s-a dereglat. Venise cateva luni la 32 zile... putin a durat minunea.
Luna care vine sunt inarmata cu teste de ovulatie.
Vreau si eu un medic bun pentru monitorizare, in Bucuresti, in centru daca se poate.
Stie cineva?
DenyAnd spune:
Anne_Marie ce bine ca mai intri pe la noi. Chiar daca esti in pauza pana in august, nu sta deoparte si ramai aici langa noi, mai scrie-ne macar 1 mesaj pe zi, doar stii cat ne bucura prezenta ta si cuvintele tale pline de optimism.
Kmy, inca nu e tarziu pt felicitari
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
DenyAnd spune:
Fetele, haideti la CAPITOL NOU
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, va rog sa alegeti cu ce bautura va delectati azi: Meniu bauturi Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
superba idee, avand in vedere ca sotul meu a uitat ca azi este 8 martie!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!