Asp.optim.(771) Felicitari Luciana2008, Yna85 !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Azi , de 8 martie , simt nevoia sa va scriu cateva ganduri sisa fac o reverenta in fata voastra , a celor ce dati viata si optimism acestei pagini de internet , aparent rigida , dar arhiplina de inconmensurabile simtaminte…
Ma inclin in fata voastra , dorindu-va o viata cristalina , in care fericirea sa va copleseasca , iubirea sa va prisoseasca , iar maternitatea sa nu va ocoleasca!
Credeti in voi , in cel de langa voi , care … desi intr-un plan secundar , dar in suflet mereu primar … duce aceasta ,, lupta’’ de a deveni parinte. Stiu ca este o lupta dificila , dar avem alaturi de noi ,, n ‘’ exemple care ne arata ca rezultatul este de nepretuit. O sa revin de cate ori pot alaturi de voi , pentru ca… imi e ,, cald’’, imi e bine…Imi e mereu primavara cu voi in suflet si in gand! Am vazut ca m-ati intrebat daca am reusit sa raman insarcinata intre timp . Nu , nu am reusit.Am descoperit insa cauza pierderii de sarcina din decembrie- o hipotiroidie urata , cu un TSH colossal , 24- .Imi pun toate resursele sufletesti si fizice sa tratez aceasta disfunctie si stiu ca da… voi reusi sa fiu si eu mamica , alaturi de voi.Momentan, am renuntat cateva luni , pentru ca sotul meu a plecat sa lucreze in strainatete pana in august.Pana la intoarcerea lui , o sa ma bucur de orice realizare la munca , de orice dimineata inflorita , de orice veste buna pe care o citesc de la voi!

La multi ani voua , florile sufletului meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

draguta poti face fibrinogenul ca si el iese aiurea in probleme de coagulare
mai poti face INT, timp Quick, timp de sangerare, timp de coagulare, APTT
astea sun tanalize simple de coagulare cu trimitere de la medicul de familie le poti face gratuit sau si daca le faci contracost sunt foarte ieftine

dar cel mai bine fa-ti un drum pana la fundeni si faci acolo tot
te pup

Mergi la inceput

anne marie, multi pupici

mai treci pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odat cu natura!fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii!! ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul!! la multi ani flori ale primaverii!!!

ps: sper ca mai primiti urari, desi cu intarziere!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

acum ma pu repejor pe din urma k acusi treceti la alt capitol , sa vedem ce au facut fetele mele dragi cat am lipsit( motivat-plecata in deplasare la mama)

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

lorena,am sa le fac pe astea aici
la mine de cate ori mi-a luat sange , se umplea rapid eprubeta, mai curgea si pe jos, oricum cateva luni bune am luat si eu vitaminele recomandate pentru trombofile, rau nu au ce sa faca, mai putin aspenterul care imi facea rau, vomitam ca catva ore dupa ce -l luam

ane mary79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Azi , de 8 martie , simt nevoia sa va scriu cateva ganduri sisa fac o reverenta in fata voastra , a celor ce dati viata si optimism acestei pagini de internet , aparent rigida , dar arhiplina de inconmensurabile simtaminte…
Ma inclin in fata voastra , dorindu-va o viata cristalina , in care fericirea sa va copleseasca , iubirea sa va prisoseasca , iar maternitatea sa nu va ocoleasca!
Credeti in voi , in cel de langa voi , care … desi intr-un plan secundar , dar in suflet mereu primar … duce aceasta ,, lupta’’ de a deveni parinte. Stiu ca este o lupta dificila , dar avem alaturi de noi ,, n ‘’ exemple care ne arata ca rezultatul este de nepretuit. O sa revin de cate ori pot alaturi de voi , pentru ca… imi e ,, cald’’, imi e bine…Imi e mereu primavara cu voi in suflet si in gand! Am vazut ca m-ati intrebat daca am reusit sa raman insarcinata intre timp . Nu , nu am reusit.Am descoperit insa cauza pierderii de sarcina din decembrie- o hipotiroidie urata , cu un TSH colossal , 24- .Imi pun toate resursele sufletesti si fizice sa tratez aceasta disfunctie si stiu ca da… voi reusi sa fiu si eu mamica , alaturi de voi.Momentan, am renuntat cateva luni , pentru ca sotul meu a plecat sa lucreze in strainatete pana in august.Pana la intoarcerea lui , o sa ma bucur de orice realizare la munca , de orice dimineata inflorita , de orice veste buna pe care o citesc de la voi!

La multi ani voua , florile sufletului meu!

O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Multumim de urare, ai scris foarte frumos.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

draguta dar probleme de coagulare nu sunt doar astea pe care le avem majoritatea, adica presispozitie la tromboze

sa-ti zic un lucru, nici eu nu ma asteptam sa am trombofile pt ca ma invinetesc si cand sunt mangaiata si cand fac vreo injectie in vena sau si intramuscular abia reusesc sa opresc sangele

poate si fi un deficit al unui factor de coagulare si il face prea fluid ca sa zic asa

de asta ti-am zis sa mergi la fundeni ca acolo poti clarifica totul

sa stii ca si sangele prea diluat si predispus la hemoragii poate da infertilitate

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Anne Marie79 tu faci acum tratament pentru hipertiroidie?

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

La multi anidoamne si domnisoare,mamici si viitoare mamici.Fie ca ziua de astazi sa va aduca implinire fizica si sufleteasca

Mergi la inceput