Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu n-am mai apucat sa va scriu, ca m-a dat total peste cap Alex cu repetitiile lui zilnice. Abia astept sa scape de spectacolul de maine seara si sa revenim la normal.

In rest, si eu ma incadrez la mancat aiurea. Cred ca primavara e de vina.

Si acum sunt pe fuga, dar vroiam sa o incurajez pe Cosmi. Nu are de ce sa-ti fie frica de RMN...E nitel zgomotos si din cauza asta o sa iesi nitel ametita de acolo. Sunt niste zgomote ca de tren sau ca de ciocane.In rest, stai pe spate si astepti sa treaca timpul. Ai si o para de plastic in mana, de care poti sa strangi in cazul in care te apuca panica si te scoate imediat. Oricum, doctorul te vede tot timpul si, chiar daca e in camera alaturata, are un microfon prin care iti vorbeste. Lasa-ti acasa bijuteriile si, eventual, ia-ti un sutien sport, ca te va pune sa-l dai jos pe cel obisnuit din cauza metalului de la incuietori. Daca ti-am dat atatea detalii, e clar, ca eu am facut analiza asta...Si nu o doar o data. Si-s in viata.
Chiar nu vad rostul anesteziei. Decat poate pentru copii, care nu pricep despre ce e vorba, pentru ce-i care nu-si pot controla miscarile si pentru cei, care sufera de claustrofobie " pe bune"..
E o analiza chiar mai putin invaziva pentru organism decat un tomograf.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Ana, spor in toate...sa termine Alex spectacolul si sa fie reusit.
Cred ca si Cosmi, ca si mine se referea la statul in tubul ala, distanta mica intre asa zisul tavan si nas.....
eu sunt claustrofoba, pe mine numai anesteziata m-ar baga in asa ceva.

Noi am venit de la gradi, au papat piicii si imedia merg cu Marco a dentist.

L-am dus si pe Edi caci i-au aparut pete albe pe dinti...cica nu sunt carii, doar o demineralizare.
acum sa vedem, ca am cumparat ceva gel cica foarte bun, mi-a adus reprezentanttul acasa, pe comanda....sper sa-si faca efectul...caci sincer nu cred sa stea Edi la o fluorizare la stomatologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Am avut o zi ingrozitoare: 6 ore intr-o sedinta cu e delagtie de 5 greci
Si am o durere de cap...
Cosmi, si eu zic ca fetele: fruntea sus! e doar o analiza ca sa elimine orice suspiciune; zici ca stai la solar
Silvi, chiar asa: biroul cat de des il folsesti? Eu cred ca il poti transforma in sala de sport.
GIO, mergeti si voi prin dentist mai tot timpul; cred ca te-ai saturat de atata dentist.
Maraki, ce a facut Andreea?
Dia, hai ca mai ai un pic si vine si bebelina in bratele tale


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna

fetelor nu am mai rezistat pana sapatamana viitoare si azi prietena mea m-a luat pe sus si am mers la tomograf. Noroc cu voi care mi-ati recomandat sa stau cu ochii inchisi ca altfel sigur as fi apasat pe chestia aia...oricum e nasol dar m-am concentrat si am tras de mine sa rezist acolo.Au fost cele mai lungi 30 minute .Rezultatul oficial mi-l da maine dupa 5 ...dar prietena mea a insistat la tipa care mi-a facut rmn si se pare este vorba de un sindrom vertiginos care se pare imi da starile astea...vedem maine si sper sa fie bine.

Marakinu scapi de una ca dai de alta.Mi se pare un pic cam naiva A.
GIO ce mai trageti si voi cu dantura...sper ac gelul sa fie bun pentru E.
Toanca ca te tin nervii sa stai 5 ore in sedinta...eu abia rezist 1 ora
Ana sper sa iasa spectacolul lui A foarte bine...se anunta un mare artist pe aici
Dia esti pe ultima suta de metri...ca ai stat cumintica
Silvii mereu ma gandesc la tine cand vad emisunea cu bucatari...sigur erai in finala.

pup fetelor si va multumesc de sprijin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetele,

Nu cred ca a venit CM la Andreea. Mi-ar fi spus! O fi vreo intarziere ca zice ca a mai avut dereglari. Dupa spusele ei, este imposibil sa fi ramas.Speram sa fie asa.
Cosmi, sa inteleg ca este o veste buna Nu prea stiu ce inseamna sindrom vertiginos dar vei scapa sigur de starea astaBine ca ai reusit sa faci RMN-ul pana la capat La inceput cand stateam in solar, ma gandeam ca poate se sparge chestia aia transparenta pe care stau si intru cu fundul in toate neoanele alea de ma umplu de cioburi infipte peste tot Cam asta era gandul meu cand stateam inchisa in solar
Dia nastere usoara cu bebelina sanatoasa Ati pregatit camera?Ce spune Adriana? Mai are rabdare?
Silvi eu nu am vazut pozele cu casuta noua Unde sant? spor la calcat si energie sa gasesti ca sa rezisti la program
Toanca, ce ati vorbit mama 6 ore????????????? 6 ore????
Ana succes lui Alex maine la spectacol Filmeaza-l putin sa il vedem si noi plsssss
Gio ma bucur ca este mai bine Edilinul
Angelo merge maine la Montessori Asteptam programarea de vreo 8-9 luni Logopeda a spus ca nu are nici o problema de pronuntie, nu intelege de ce trebuie sa continuam logopedia. Saptamana trecuta a vazut ca Angelo stie tot alfabetul si l-a pus sa citeasca dupa care a spus ca ea lucreaza cu copiii care au probleme de pronuntie si ca Angelo i-a citit tot ce i-a scris pe hartie si ca germana o poate invata perfect la scoala. Noi daca avem recomandare pt logopedie, ducem hartie de la medicul de familie si este platita de stat pt fiecare ora care o face cu Angelo. Nu vad de ce nu ar continua
merg sa citesc pe la generale, intru putin pe cancan si ma bag la un film pe dvd

Gio, noi avem 4 camere. Are unde sa doarma mama Pe Angelo in tin cu mine in dormitor de cand cu faza aia horror El dormea foarte bine si fara probleme in camera lui...dar nah....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!
Haideti la o !
la noi e frig rau si ploua....abia astept sa vina caldura sap urmatoare...

Cosmi noi povesteam aici si tu l-ai si facut. bravo mami, bine ca nu e grav....astepam sa vedem ce zice specialistul.
Maraki dupa ce am scris m-am gandit la solar...cred ca e asemanator, si ala face zgomot si e desrrul de aproape de fata.
la sticla sparta nu m-am gandit...eu ma gandeam daca pusca tuburile alea de neon.
mare apartamentul, cand vine mama ta?
Iuliana 6 ore in sedinta? si banuiesc ca ai spicuit in engleza.
da mai...ot pe la dentist sunt cu Marco...macar sta cumintel...ieri chiar nu am mai stat cu el in cabinet...l-am astepta in sala ca imi era un somn...numai chef de denisti nu am.....pe cand credem ca a terminat, ba apare o carie, ba pica o plomba...si o luam de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

am scris un mesaj mai lung...dar nu stiu pe ce am apasat si a disparut...

reiau pe scurt:
Cosmi felicitari!
Uite ca ai trecut cu bine si peste asta! sper sa fie ok rezultatele, si pe baza lor sa se prinda dr. si care e cauza, si care e solutia potrivita!

Fetele, ce idei aveti despre solar ! [:)))]

Maraki, sper sa fie ok la montessouri, pe masura asteptarilor!
Cu logopedia, daca logopeda zice ca nu e cazul, poate are dreptate si daca n-aveti nevoie, n-are rost sa va pierdeti timpul cu asta (chiar daca se deconteaza integral); voi ati fost, ea si-a facut treaba si a ajuns la concluzia ca totul e ok si ca nu mai aveti nevoie...

Cu bebe ok...relativ pregatiti, chiar daca nu de tot
Adri e ok - si cu rabdarea cred ca sta mai bine decat mine - normal, doar ea are si ceva gene de la taica-su, nu doar de la mine Oricum, momentan are alte preocupari - de maine e vacanta, poimaine vine mama mea si va avea o bunica partener de joaca... mai e dintisorul care se misca de marti si ea asteapta cu nerabdare sa ii cada...


Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Cosmi, felicitari ca ai reusit; sindrom vertiginos am si eu; am luat betaserc si nu stiu ce alta calmanate, iar acum e mult mai bine; totul e pe baza de stres.
GIO, pai in general la munca nu prea vorbesc romana decat cu colegii de birou; in rest, numai in engleza; spre ex. din 10 emailuri, 9 sunt in engleza; 99% din conducerea bancii si din directori (iar eu lucrez direct cu ei pentru ca suntem in subordinea presedintelul bancii) sunt greci iar presedintele e din Buenos Aires.
Deci, romana mai slabut.
Am avut de vorbit ca vor sa inceapa un nou proiect destul de important si au fost tot felul de intrebari, scnearii, opinii, etc.
Oho.....e bine daca nu mai stai cu M in cabinet la dentist; baiat mare nu gluma.
Maraki, pai daca Angelo e ok, de ce mai mergeti la logoped?
Ai niste vise horror despre solar


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

SALUTARE SI DE LA NOI ! Eu tot pe drumuri am fost sunt rupta aseara am mai si stat sa calc o ora la ultimele episoade din seria 7 din neveste disperate pacat ca l-m terminat . Cand va aud cu solarul ma gandesc la Final Destination, o serie de filme super cretine dar faine, unice in felul lor nu stiu daca le-ati vazut careva, cred ca la 4 au ajuns. Eu am umblat si ieri si azi toata ziua de mi-au sarit capacele, asta dupa munca sa caut mobilier de teresa ieri am luat ceva sezlonguri solide si husele lor, cu Alain dupa mine a fost foarte interesant, dupa ce am mai cumparat si patru ghivece cu conifere mari sa incadrez teresa mai ca nu mai vedeam sa conduc azi am fost cu 2 masini la Carrefour sa iau masa de terasa si scaunele, ca nu reuseam singura si cu Alain cu scaunul lui, dupa ce am terminat tot de montat si instalat s-a innorat tare si s-a facut un frig ca am mancat dardaind tare faza.
Fetelor, cu biroul pentru noi e o piesa f utila ca aici e biroul cu calculatorul si bibliotecile de filme( 4 la nr ) si cartile si stam mult aici la calculator in liniste ca eu mai am de invatat si de lucrat deci nu as renunta la el ca il folosesc mai mult decat fac sport , camera de oaspeti e organizata ca vine cateodata soacra in we aici si avem si o canapea acolo si trei dulapuri de haine deci nu mai prea incape altceva, sport fac in sejur la tv si am si bicicleta acolo, planuri am multe sa alerg intre doua sate aici ca este pista, sa sar coarda pe terasa .... dar zac de cand ajung acasa si nu fac nimic .
Cosmina cu tine incep ca sa te linistesc, nu te mai gandi si tu la ce a mai grav ca ma superi, gata daca ti-a amortit ceva ai tumora sau ceva eu am avut o multime de pb neurologice cu pierdere de memorie, de varsat tot ce inghiteam si daca era apa de vazut vreo 7 medici si de adunat dg bizare, asta era in anul 2 de faculta. Aveam tulburari de circuatie cerebrala si am facut o multime de tratamente pana a functionat ceva, cu sfaturi sa renunt la faculta, sa nu mai fac nici un efort ca risc sa fac comotie cerebrala etc am fost hranita cu perfuzii vreo 3 luni. A fost un supra efort fizic si intelectual ( faceam faculta 2 job_uri si scoala de echivalare cu post licealul in acelasi timp si am supraincalzit circuitele dar si atunci am luat-o ca ceva ce este si gata , nu am renuntat la scoala , la viata mea obisnuita nu m-am stresat si am facut tratamente peste trat fii si tu mai "barbata" nu vedea totul negru, lasa ca nu e capat de lume RMN se face pt orice banuiala aici, nu e ceva grav la tine, stai linistita sa vezi ce o sa fie si nu te mai ingrijora asa in avans.
Gio lasa ac e super ca aveti terenul si va faceti casuta cum vrei mie tare mi-ar placea asa sa iti faci casuta cum visezi. Cu camere aici nu stiu ce sa zic ca nu fost foarte atenta la cifre si masuratori in contract, nu stiu daca suprafata e cea locuibila strict camere sau si hol, baie etc, sejur e de 30 mp , bucataria de 16 mp, camere trei sunt mai mici gen 14-15 mp si dormitorul nostru mai mare , baia e super mare cu 2 chiuvete dulapuri si oglinzi imense, vana si cabina de dus separata( asta mi-a placut ) si wc e minuscul separat de baie ca mai peste tot aici. Daca ar fi sa imi fac eu casuta as face un sejur si mai imenes si o bucatarie mare dar nu stiu daca o sa fie vreodata asa ...ne multumim si adaptam cum putem.
Dia mult succes cu inchiriatul de casuta nus tiu cum e la voi dar aici e nebunie mare sa gasiti ce cautati si sa va vedeti mutati cu bine
Maraki ce fain ca ai musafiri cred ca tre te bucuri si eu ii astept pe ai mei la noi in vara e tare bine sa iia i aproape macar asa din cand in cand Cum mai ela tine la job ?

Ana noi cred ca nu am reusit sa vb de cateva zile, am dat peste Cristi acu vreo 2 zile , spor in toate si multi
Vai ca am scris in nu stiu cate etape ma omoara Alain mai noi e super activ/posesiv /solicitant am si reds ratia ea de cafea ca sa rezist si sa fiu calma in seara asta exceptional nu doarme ca in rest e lat de la ora 8,45 .Mereu vrea ceva in seara a vrut pizza la mag, cand am iesit a vrut Mc i-am cumparat meniu, acasa a zis ca mananca cu noi gratar de pui l-a lasat acolo , a zis ca nu mai poate ca e satul acu la culcare vroia hot dog e numai un ex de seara; ma dispera din zorii zilei cu negocierile de imbracat mancat,plecat mereu cu intarziere fugit dupa loc de parcare , nu gasim parchez cu plata sa il las la scoala, merg si mut masina departe fac un km pana la job/scoala ma intorc din drum ca am uitat sa ii iua o gustare dulce, fug si recuperez masina si parchez langa scoala il aiu pe Alain obo si cu mutre ajungem pe la 18 acasa si incep job-ul nr 2 cred ca nu pot sa ma ingras nici sa vreau in conditiile astea. Dincolo de toate e un super simpatic scoate niste cugetari si niste perle de ma topesc, ma ajuta la parcarea cu spatele imi zice daca e loc inca, cantam dimineata pe masina hit-urile de moment si comentam traficul , imi zice ca sunt "son meilleure amie" si imi trece orice oboseal sau nervi dar ma bucur oricum ca m-am orpit la unul va las ca m-am lungit cat o zi de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...eu am venit de la cursuri si m am apucat sa fac o ciorbica de porc pentru trupa....pentru mine am cartofi copti.Am fost sa.mi iau rezultatul de la rmn si m.am umplut de nervi...luni abia cu toate ca pe site.ul clinicii scrie ca si astazi se elibereaza.

Toanca n am stiu ca si tu suferi de sindromul astanu stiu cum se manifesta la tine dar pe mine ma epuizeaza.Ar fi bine sa vorbesti si cu spiridusul in engleza...

Silvii.eu de felul meu sunt mai prapastioasa.Cel putin asta am observat dupa 35 de ani.Prin ce.ai mai trecut si tu, important este ca acum esti bine.Pune poze cu casuta s.o vedem si noi

Gio lui M i.a sigilat dr maselele?? Saracutii de ei ce de probleme au

Diahai ca vin ajutoare...mama e mama.Despre solar la mine nici nu poate fi vorba pentru ca.s de fel mai tuciurie

Marakinoce casa mare ai si tu.La munca cum mai e??Daca lui A i se mai recomanda logopedie ar fi bine s.o faca pentru ca el vorbind atatea limbiii e mai greut.

revin

fetelor unde faceti sarbatorile de Pasti?

Mergi la inceput