Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
usorlili spune:
Pentru corectitudine: a picat hardul, nu softul. O cadere de tensiune azi-noapte.
Sursa: inspector Tudorel Urian, purtator MEC
anya spune:
Era logic sa nu functioneze.
Eu lucrez intr-o multinationala si utilizez frecvent aplicatii. Exista aplicatii care funtioneaza de ani, dar in zilele cu incarcare mare apricatiile "pica". O aplicatie noua, netestata, intr-o zi in care toate scolile din tara asta vor intra sa o foloseasca - mai bine sau mai prost, ca nu stiu cum au fost instruiti- ce credeti ca putea sa faca?
grigutza spune:
Bine ca nu m-am dus in dimineata aceasta . Cred ca trebuie sa le mai lasam cateva zile, sa verifice aplicatia, sa gaseasca o solutie pentru cazul in care mai e o pana de curent...
Voi mergeti la inscriere si cu adeverinta de la medicul de familie (pediatru)?
grigutza spune:
O fi avand "domnul Enel" un copil de inscris la pregatitoare si nu ii convine aceasta schimbare
usorlili spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigutza O fi avand "domnul Enel" un copil de inscris la pregatitoare si nu ii convine aceasta schimbare |
Asta-i super...
toby79 spune:
PDL cere DEMITEREA URGENTA vinovatilor de blocarea softului pentru clasa pregatitoare.
Parlamentarii democrat-liberali membri ai Comisiei de invatamant a Camerei ii solicita ministrului Catalin Baba o analiza corecta si lucida a conditiilor care au dus la blocarea softului pentru inscrierea in clasele I si pregatitoare si demiterea urgenta a angajatilor MECTS responsabili de acest lucru, scrie Mediafax.
Mai bine s-ar autodemite ei , incompetentii naibii !!!
anya spune:
O sa dea afara acarul Paun. Ce are cu restartarea - daca asta-i baiul. Sau o fi un calculatorist care ramane fara paine.
PS. Acum merge aplicatia .