Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
catrinik spune:
Legat de Goethe, msj de la prietena mea:
S-a hotarat ca in etapa I sa se inscrie etnicii aducand dovezi de etnie, nu se accepta acele declaratii notariale pe propria raspundere, vor cere acte clare. Ei au apreciat ca vor fi in jur de 10 etnici.
Restul lumii se va inscrie in etapa II, iar "interviul" - asa l-au numit, se va da in aprilie...
Ramoon spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui matahut
Nu! Trebuie sa te hotarasti |
Mersi mult!
eunice78 spune:
Asa am auzit si eu aseara, mai putin partea cu aprilie pentru interviu. Ca se vor cere acte (certificatul de nastere al copilului in care scrie etnia) si ca in a 2a etapa vor inscrie pe toata lumea si se va da interviu. Etnicii nu vor da interviu.
Si eu am inteles ca se asteapta la maxim 10 etnici.
Catrinik, teoretic ai avea dreptate, practic insa in Buccuresti mai sunt extrem de putini etnici germani, majoritatea au plecat. Ca sa dau un exemplu in promotia baiatului meu cel mare, elev deja la Goethe, au fost la admitere 2 (doi) etnici germani. De fapt, marea majoritate a copiilor care invata acolo nu sunt etnici ci sunt ocpii ai caror parinti lucreaza in multinationale, au lucrat in afara si s-au intors sau care pur si simplu vor ca odrasla sa invete la nivel de nativ o limba grea.
Bafta tuturor!
Citat: |
citat din mesajul lui catrinik Legat de Goethe, msj de la prietena mea: S-a hotarat ca in etapa I sa se inscrie etnicii aducand dovezi de etnie, nu se accepta acele declaratii notariale pe propria raspundere, vor cere acte clare. Ei au apreciat ca vor fi in jur de 10 etnici. Restul lumii se va inscrie in etapa II, iar "interviul" - asa l-au numit, se va da in aprilie... |
toby79 spune:
Clasa zero a ratat startul: Softul de inscriere nu functioneaza.
Desi luni dimineata ar fi trebuit sa inceapa inscrierile pentru clasa pregatitoare, baza de date nu functioneaza, iar parintilor li s-a spus sa revina cateva ore mai tarziu.
grigutza spune:
Toby, ai vazut la tv, e o stire pe net? Sau s-a intamplat la scoala la care ai mers tu la inscriere?
zax spune:
legat de Goethe, asa am auzit si eu aseara, doar ca diferenta e ca eu am inteles ca se asteapta la 50 de etnici si ca interviul va fi cu admis / respins
fran spune:
Nici la noi la scoala nu merge aplicatia de inscriere.
Ne vor suna de la scoala cand / daca incepe sa functioneze.