Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Daca ma inscriu acum la scoala de circumscriptie, ma mai pot duce la alta scoala? In ce etapa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui riloasa

Daca ma inscriu acum la scoala de circumscriptie, ma mai pot duce la alta scoala? In ce etapa?

Cred ca ti-au raspuns fetele deja la intrebarea asta. Ori n-ai citit, ori nu vrei sa intelegi. Nu te poti inscrie la mai multe scoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grusenka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

In al 12-lea ceas m-am hotarat sa ma mut in circumscriptia scolii la care vreau sa-mi inscriu copilul, maine ma duc la politie. Acum intrebarea este ce este mai bine sa-mi fac -mutatie, sa schimb buletinul sau viza de flotant??? In metodologie scrie clar ca se inscriu in prima etapa cei cu resedinta in circumscriptie. Flotant inseamna resedinta.

Eu mi-am schimbta buletinul cu totul insa dureaza 10 zile ( lucratoare) de la data depunerii actelor . Am depus actele pe 27 feb si de abia luni pe 12iese noul buletin . Pentru flotant insa ies in 5 zile lucratoare. Vezi cum iti calculezi si daca te incadrezi in programul primei etape.
Din mesajele vazute mai devreme pe forum se pare ca au fost acceptate la inscriere si cei cu viza de flotant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Vreau sa ma mut la alta scoala, chiar nu se poate face nimic daca nu mai vreau la scoala care l-am inscris? Din motive personale trebuie sa ne mutam la alta scoala . Ce pot face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui riloasa

Vreau sa ma mut la alta scoala, chiar nu se poate face nimic daca nu mai vreau la scoala care l-am inscris? Din motive personale trebuie sa ne mutam la alta scoala . Ce pot face?

Te muti, faci acte (CI) pe noul domiciliu, te duci la scoala de care apartii cu noul domiciliu (care presupun ca se afla in zona arondata scolii dorite) si incerci sa faci transferul copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am inscris ieri copilul cu viza de flotant. Nici-o problema la inscriere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Si noi la fel.Viza de flotant iesita pe 21 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Si au numarat foile A4 sa nu ii pacaliti?

Anya

Tre' sa-l intreb pe sot, ca el a fost la inscriere
Deh, ne dezvatam greu de unele metehne din vremuri apuse... Aaa, si am uitat, se mai cere si un plic timbrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Pai e clar ce fac cu colile A4.... le expediaza in plicul timbrat
Deci ne-am inscris si noi ieri. Nu aglomeratie, nu timp pierdut, nu ne-au cerut nici coli, nici plic timbrat . Am dus copii dupa CI ale parintilor si certificatul copilului, un dosar si desigur am avut la noi actele in original. Inscrierea a durat mai putin de 10 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La noi doar actele (ci si certificat nastere): copie si original. In rest absolut nimic. Nici adeverinta ca a facut pregatitoarea, nici de la medic ca e apt de scoala, nu - dosar, nu -coli....nimic-nimicuta.
Am stat putin pt ca mai erau doua mamici inaintea noastra, dar inscrierea s-a desfasurat civilizat.

Mergi la inceput