Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

am si eu o intrebare -daca merg inultima zi de inscris la scoala de circumscriptie credeti ca pot afla cati copii au fost inscrisi si cate locuri ar mai fi disponibile pt etapa a 2 a.Eu inca nu reusesc sa ma hotarasc nicicum daca sa o inscriu la scoala de circumscriptie sau la cea unde merg cea mai pare parte a copiilor de la ea din grupa de la gradi

Nu stiu cat e de legal, dar nu vad de ce nu t-ar spune secretara acest aspect. la gradinite stiu ca e o regula ca sa se afiseze nr inscrisilor la finalul fiecarei zile de inscrieri. Nu stiu daca si la scoli e la fel, nu cred. Poti incerca, nu ai nimic de pierdut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Da si eu cred ca poti afla, mai ales ca ei deja au anuntat ca pe 19 martie parca, vor afisa cate locuri sunt libere in etapa a doua la fiecare scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

La scoala unde am inscris eu baiatul scria ca se va afisa zilnic nr. copiilor inscrisi. Nu cred ca e nici un secret mai ales ca tb. sa stie parintii unde si cate locuri mai sunt ptr. etapa a doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu e musai sa fie fara experienta (invatatoarele de la clasa p). Un astfel de exemplu e invattaoarea fiului meu mai mare (acum clasa a 3-a). Era noua in scoala, dar inainte a fost suplinitoare 2 ani la o alta scoala in Bucuresti si mai inainte 8 ani invatatoare "la tara". Experienta cu copiii avea. Trage sa-i ridice pe toti (poate fara sa-i incurajeze pe cei f buni sa poata mai mult), e modesta in cerinte (probabil invatata cu cei care abia aveau cu ce sa-si trimita copiii la scoala).
Cred ca vor fi oameni care lupta pt un post in Bucuresti, invatatoare mai tinere si dornice de afirmare. Pentru ca presiunea e mare, presupun ca vor fi monitorizate atent atat de directori cat si de inspectorat. Pentru ca se doreste corectitudine, s-ar putea sa nu fie multe intrate "cu pile" ci sa fie realmente ok. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Nu e musai sa fie fara experienta (invatatoarele de la clasa p). Un astfel de exemplu e invattaoarea fiului meu mai mare (acum clasa a 3-a). Era noua in scoala, dar inainte a fost suplinitoare 2 ani la o alta scoala in Bucuresti si mai inainte 8 ani invatatoare "la tara". Experienta cu copiii avea. Trage sa-i ridice pe toti (poate fara sa-i incurajeze pe cei f buni sa poata mai mult), e modesta in cerinte (probabil invatata cu cei care abia aveau cu ce sa-si trimita copiii la scoala).
Cred ca vor fi oameni care lupta pt un post in Bucuresti, invatatoare mai tinere si dornice de afirmare. Pentru ca presiunea e mare, presupun ca vor fi monitorizate atent atat de directori cat si de inspectorat. Pentru ca se doreste corectitudine, s-ar putea sa nu fie multe intrate "cu pile" ci sa fie realmente ok. Sper sa fie bine.

Anya

Ce bine ar fi sa fie asa! Sa speram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Ne-am inscris in clasa I - am reusit aseara la ora 20.00
Pe langa certificat nastere copil+copie, CI parinte+copie, scoala a mai cerut: dosar cu sina, 20 foi A4, adeverinta medic cu apt pt scoala, adeverinta vaccinari, copii CI ambii parinti.

O colega si-a facut saptamana trecuta flotant pentru 1 luna si nu a avut nici o problema la inscriere.

S-au ales invatatoarele (clasa I), adica s-au facut niste liste "de mana"... Noi n-am ales, pentru ca habar n-am ce invatatoare predau la scoala noastra si oricum, la ora 8 seara cand ne-am inscris noi am ramas cu cele nesolicitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

20 foi A4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe site-ul is 6 scrie:

Pentru inscrierea elevului in prima etapa sunt necesare urmatoarele documente:

- certificatul de nastere al copilului inscris;
- cartea de identitate a solicitantului;
- rezultatul evaluarii nivelului de dezvoltare psiho-somatica a copilului (daca este cazul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si au numarat foile A4 sa nu ii pacaliti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

In al 12-lea ceas m-am hotarat sa ma mut in circumscriptia scolii la care vreau sa-mi inscriu copilul, maine ma duc la politie. Acum intrebarea este ce este mai bine sa-mi fac -mutatie, sa schimb buletinul sau viza de flotant??? In metodologie scrie clar ca se inscriu in prima etapa cei cu resedinta in circumscriptie. Flotant inseamna resedinta.

Mergi la inceput