Trombofilia, o cauza a infertilitatii -70-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Iube, dr.cu care faci fiv nu a recomandat anticoagulant de la inceput? Stiu ca se practica. Tot ce iti pot spune ca e ca la 7 zile de injectii poti face antifxa sa verifici daca e buna doza de anticoagulant.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Nu, dr cu care am facut FIV nu a recomandat anticoagulant de la inceput. Nu aveam facute analizele cu mutatiile, iar analizele obisnuite de coagulare erau in limite. Am citit mai tarziu ca de obicei la FIV se recomanda anticoagulant pt ca hormonii pot duce la ingrosarea sangelui. Dar la mine nu a fost asa, si eu consider ca o mare parte din vina o am eu pt ca nu am fost suficient de informata.

La urmatorul FIV sigur o sa-mi recomande avand in vedere mutatiile si sarcina pierduta. Dar eu totusi m-as simti mai bine sa stabilesc doza inainte cu un hematolog bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

de azi ma alatur si eu voua cu mutatia leiden heterozigota si MTHFR A1298C homozigota.nu stiu f mult despre ele.se poate sa nu fi ramas niciodata insarcinata si din cauza asta?va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, nu se poate ocupa nimeni de capitol nou?
promisese cineva ca va face, dar deh...
mie imi e f greu sa fac, din cauza imobilizarii la pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Balanta il deschid acum.
Nu am mai avut timp sa citesc, nu stiu ce s-a mai scris pe aici , nici la gravidute. Sper sa pot recupera in curand.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Va invit la un cap nou aici

Mergi la inceput