Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Luciana,LumyMony ne testam in aceeasi zi.Abea astept.Nu mai am rabdare.Eu de cateva zile am ceva dureri slabe de burtica,mai ales dimineata in pat sau cand stau jos pe scaun.Ce-o mai fii?Vreo anexita ceva?Sau nu-si gaseste locul de implantare?
Daca nu o sa mai am rabdare ma testez pe 6 cum a zis MeAlex
Va pup si asteptam sa infloreasca II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Ana si eu am niste dureri din cand in cand dar cred ca e de la uratii ca asa ma anunta cu o saptamana inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Ii urasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ancuta si tie iti dorim la fel,un test pozitiv si un bebel sanatos!
Si eu m-am detasat 3 luni cand luam pastile (zilnic citeam,mai si scriam..eram detasata maxim)

Gata mi-am achizitionat tincturile fermecate Sa vedem ce si cum

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor multe mi-a fost dat sa mai aud dar asta le intrece pe toate

vali cum poate cretina aia sa-ti spuna ca a vazut saculetzul dar nu stie daca e in uter sau pe trompe?
asa ceva poate la extraterestri dar la noi ba

pai odata ce este vizibil saculetul se vede si localizarea, normal, nu?

te rog mult linisteste-te ca sigur e in uter si creste doar ca ai avut ovulatia mult mai tarzie si de aceia e putin mai micutz

se vedea ca si o pata neagra aproximativ rotunda, nu?

o sa vezi maine ce fericita o sa fii dar te rugam cu toate nu mai merge la proasta aia

esti sigura ca a zis de extrauterina, poate a zis ca nu e sigura daca e sarcina cu embrion sau cu ou clar
asta-i alta mancare de peste, e diferit

oricum tu stai calma ca beta ta promite mult si o sa vezi ca totul e bine

te pup

da , exact asa s-a exprimat , ca saculetul e cam jos si s-ar putea sa nu fi ajuns in uter , si ca s-ar putea sa fie extrauterina , in 3 minute si-a spus 3 pareri , prima ca e in uter, a doua ca nu e , a treia ca poate am eu un uter cu o forma mai ciudata practic nu am inteles , dar de vazut il vedea , si eu l-am vazut , culmea e ca nu era in stanga sau in dreapta , ci undeva in mijloc, dar intr-adevar mai jos de locul unde arata ea cu degetul ca ar fi trebuit sa fie, nu stiu , chiar habar nu am sa citesc un ecran la eco sau o ecografie
te pup si eu si multumesc pt incurajari , sper sa fie bine maine si la beta si la eco

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor ,inainte sa ma arunc in pat va urez somn usor si vise pufoase, ce visati sa strangeti in brate!
valicutza ca valoarea de la beta sa fie super grasa!!!!

gata , am fugit la

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex apropo de VSH-ul ala marit,dr pe care am sunat-o(dr.cardio) mi-a zis k se poate sa fii fost la menstruatie/in preajma si sa fii iesit asa mare.E logic,caci mie tocmai ce-mi trecuse de 1-2zile sangerarea aia care am avut-o.Nu cred sa am vreo infectie.Oricum analiza o s-a mai repet intr-o luna(cand n-o sa fiu la CM).Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ana vsh-ul creste in perioada premenstruala
tu deja erai postmenstruala

dar pot fi multiple cauze: carii, infectii etc

vad ca nici tu nu ai somn

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

neata fetelor,
In primul rand va dorec o primavara insorita si plina de bobocei

Gina ma bucur tare mult sa aud vestea asta buna , FELICITARI!!
multa sanatate si bebeic la termen.
fetele cu z1 curaj si optimism vom reusi toate.
Valicuta fi calma, parerea mea este sa te duci la alt dr, clar nu stapanaeste bine meseria cea despre care ne-ai spus.
Daca s-a vazut sculetul nu are cum sa spuna ca este extrauterina si nu spun asta ca sunt experta in domeniu, am avut si eu banuiala asta la ultima sarcina pt ca se vedea doar sacul dar dr mi-a spus ca in nici un caz nu este extrauterina in astfel de cazuri.Eu zic sa stai linistita. Prima Beta a iesit super, acum cea de azi tb sa fie aproape dubla ca sa fie bine, asta o stiu tot de la dr meu.
Eu Am primit de la dr o trimitere la dr Uscatescu de la Fundeni pt analize de trombofilie si inca ceva.
Voi stiti cum se face, se suna se face programare? am intes ca acolo ar fi gratuite.
va pup pe toate, am plecat ma preg de sv

[2 sarcini oprite din evolutie, la 7 si 9 saptamani]
[tiroidita Hashimoto, anticorpi antispermatici]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fetehai la cafea!

va doresc un capitol plin cu dragonei!

deny,aici sunteu sunt la cateva zile dupa ovulatie,mai am de asteptat,sper ca in f luna si apoi sunt dezamagita.

va pup si va doresc o zi calda de primavara!

Mergi la inceput