Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 6
DenyAnd spune:
Fetele eu ma retrag putin ca am ceva treaba.
Daca nu mai intru azi, ne citim maine
Va doresc o seara frumoasa
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Ralu eu in ziua cand m-am testat era 36.9 Ai menstra normala??? Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
da gina , sunt z1 si asta e temperatura 37 . 2
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Raluca paradoxul la mine e cam imi vine regulat la 28-30 zile.Si nu am luat niciodata duphaston. Cred ca ovocitele mele nu sunt de buna calitate,nu stiu ce sa zic.Cand imi monitorizam ovulatia aveam teste pozitive,progesteronul din ziua 21 era corespunzator fazei luteale...dar tot nu am ramas ------------------------------------------------------------------------------------------ Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :( |
fii optimista , ai sanse mari . Mie nu imi vine Cm decat cu duphaston iar progesteronul facut in z21 a fost dezastruos , adica 1. 3 . Cu toate astea , imi pun sperante in stimularile de luna viitoare.
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
lorena_86 spune:
fetelor multe mi-a fost dat sa mai aud dar asta le intrece pe toate
vali cum poate cretina aia sa-ti spuna ca a vazut saculetzul dar nu stie daca e in uter sau pe trompe?
asa ceva poate la extraterestri dar la noi ba
pai odata ce este vizibil saculetul se vede si localizarea, normal, nu?
te rog mult linisteste-te ca sigur e in uter si creste doar ca ai avut ovulatia mult mai tarzie si de aceia e putin mai micutz
se vedea ca si o pata neagra aproximativ rotunda, nu?
o sa vezi maine ce fericita o sa fii dar te rugam cu toate nu mai merge la proasta aia
esti sigura ca a zis de extrauterina, poate a zis ca nu e sigura daca e sarcina cu embrion sau cu ou clar
asta-i alta mancare de peste, e diferit
oricum tu stai calma ca beta ta promite mult si o sa vezi ca totul e bine
te pup
lorena_86 spune:
La multi ani!!!
O primavara superba cu multa sanatate si fericire! Aspirantelor le doresc multe vesti bune pline cu bete grasune! Gravidutzele sa aiba parte de zile senine si bebelasi sanatosi si la termen!
Va pup pe toate!!!
daena spune:
Buna fetelor, am intrat scurt ca apoi continui cu germana.
Raluca, nu stiu ce sa zic, la mine 36,5 a fost cea mai mare temperatura inregistrata.Poate depinde si de persoana, habar n-am.Oricum, daca iti inregistrezi in fiecare zi o sa vezi cum se contureaza graficul.Pe mine m-a ajutat mult FF.
Va pup si ne mai tarziu, daca nu pune barbatu-meu monopol pe computer
Suntem cate putin din tot ce iubim.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Buna fetelor, am intrat scurt ca apoi continui cu germana. Raluca, nu stiu ce sa zic, la mine 36,5 a fost cea mai mare temperatura inregistrata.Poate depinde si de persoana, habar n-am.Oricum, daca iti inregistrezi in fiecare zi o sa vezi cum se contureaza graficul.Pe mine m-a ajutat mult FF. Va pup si ne mai tarziu, daca nu pune barbatu-meu monopol pe computer Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
credeam ca numai al meu ma ameninta asa. Ma intreaba:"ai deschis macar cartea de germana azi?". Si eu: "".
Treb sa invatam germana Daena, ca altfel e bai cu noi doua. E musai cu invatatul.
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
DenyAnd spune:
Gata yo ies, sa nu ma prinda in flagrant sotu', si de cate ori am patit-o, si pe bune ca o sa primesc pedeapsa
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
ankcta spune:
Buna fetelor!
pt toata lumea
Va doresc o primavara insorita, linistita si cu multe , multe teste cu II!
Eu intru mai rar pt k zic k ma mai detasez de subiect (minciuna, ma gandesc zilnic la viitorul meu bb)
Ancuta, cu siguranta mamica , in curand!