Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 15
kmy_black spune:
super bineeeeeeeeeeeeeeeee
deci acum poti sta linistita
in teorie treb sa se dubleze, al tine a trecut!!!
ai sa vezi si maine ca o sa fie bine la eco
nu te mai necaji, doar stii k dotarile maternitatilor
sunt sub orice .....ma abtin!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
si clar treb sa schimbi numai decat medicul!!!
ca daca iti impuie mintea de pe acum atatea prostii , apoi pana
knd o sa-ti tii bebelu in brate te albeste de tot!
deci revin cu urarea: sarcina usoara si la termen!!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
mrenescu spune:
Fetele, ca sa nu ma apuce paranoia, va rog sa ma ajutati si cu rezultatul la papa:
"Frotiu negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne.Modificari celulare reactive asociate inflamatiei predominant pe celulele glandulare endocervicale;abundent infiltrat inflamator.Se recomanda tratament de specialitate si repetarea
citologiei"
Eu inteleg, dupa capul meu ca e ok din punct de vedere celule de-alea nasoale si maligne dar pe de alta parte exista pe acolo un soi de inflamatie (endocervicala?) care trebuie tratata. Corect?
Mihaelafalt spune:
Si eu acasa, dar suparata ca sora mea nu se simte bine, a vomitat tot drumul pana acasa si e foarte slabita.
Lorena m-am visat mireasa nu la extrauterina ci la sarcina trecuta pierduta in ianuarie 2004, am pierdut-o la 8 saptamani dar atunci am muncit foarte mult si mi-a fost frig la picioare, nu stiam ce inseamna sa te pazesti cand esti insarcinata.
Vali ma bucur mult pentru beta mare, de acum sa stai linistita.
Alex sunt ziua 10 DPO, dar sincer parca nu as vrea sa sper si sa ma desumflu cand imi vine.
Ma pregatesc sa ma uit la romanii au talent.
si vorbim maine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza HCG total - (HCG+beta) Electrochemiluminiscenta hCG 1506 mUI/mL fetelor mi-a iesit beta de azi...1506 , miercuri era 688 , azi la 48 h este 1506 voi ce ziceti ? este bine ? maine la 10 m-am programat la alt dr . sper sa fie totul bine. in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Oficial trebuie sa te linistesti ca totul e ok si abia ast rezultatul de maine.
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
kmy_black spune:
fetelor . fug si eu la romanii au talent, poate ma mai linistesc dupa ziua de azi, kre de alfel inca nu si-a spus ultimul cuvant(sotul este inca in service cu masina)
poate revin mai tarziu!1
DenyAnd spune:
Valy felicitari pt beta
Cu asa valoare sigur se va vedea ceva la eco.
Astept si eu ziua de maine sa ne dai inca vesti bune.
Velvet asa devreme la somn?
Maria, imi pare rau pt rezultat. Astept si eu pe Lorena sa vedem ce spune.
Kmy, lasa ca trece ziua de azi si maine va fi o zi mai buna si frumoasa ca sa-ti treaca suparici
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
DenyAnd spune:
Gina, tu cum te mai simti?
Ai facut beta si tu?
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.