Aspirante optimiste!(768)FelicitariGina,Valicutza!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor!!!!
stit vb aia k la oamenii saraci nici boii nu trag!!!
tocmai ce mia-m verificat pe net energia electrica k anul asta nu am primit nici o factura
si am avut un socccc
---356lei!!
cireasa de pe tort, abia ce suna si sotul ca a ramas cu masina in strada, s-a stricat!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

vaaiii f mult 356

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu pana acu nu a avut curent
vai ce rau e cand esti obisnuita cu tv, calc, aparatura elecotrocasnica din bucatarie...niic nu mergea

deci in primul rand ii zic ancai ca-i tinem pumnii
si eu am avut stari din astea dese si din pacate nu a fost bebe

miha poti fi insarcinata cu progesteronul ala, vb fetelor, arata ca ai ovulat iar daca e sarcina el nu creste asa peste noapte
ai rabdare

fetele cu pastilele de slabit
kmy, mai degraba stai asa cum esti decat sa iei tot felul de pastile de pe net, sunt ffffffff periculoase
mai bine mergi la un nutritionist sa-ti de-a un program de masa, scheme etc
ai mare grija cu astia de pe net!!!!!!!!
ralu e valabil si pt tine, poate ai slabit tu si nu ai avut nimic dar data viitoare nu se stie
e si foarte periculos sa slabesti asa mult si brusc

mai voiam sa mai zic ceva dar am uitat asa ca ma duc sa citesc iar din urma sa vad ce era

Mergi la inceput

multumim lorena
mie insa anul trecut un medic mi-a recomandat astea , lucra in colaborare cu dr ionut moraru.
intai am facut un consult si in functie de indicele de masa corporala mi le-a dat.

Mergi la inceput

aaaa mi-am amintit
tot miha

asa m-ai facut sa rad cu visul tau

de cate ori m-am visat mireasa cred ca pana acum aveam vreo 2-3 echipe de fotbal plus rezerve, nu glumesc

si sincer ma trezeam foarte suparata pt ca bunica mea imi zicea intotdeauna ca e un lucru care nu prevesteste nimic bun atunci cand te ziseszi mieasa
la mine din pacate a avut dreptate, de cate ori visam asa ceva aparea cate ceva urat

sigur si fetele se vor supara ca te sperii, iar, dar gandeste-te ca si tu ai visat ca esti mireasa si ai avut extrauterina

acum sunt doar superstiti dar eu sunt fffffff superstitioasa
daca te-am suparat imi cer de pe acum iertare

eu m-am visat odata mireasa si eram imbracata in rochie neagra
atunci ma tot gandeam la socru ca era bolnav si ma gandeam sa nu moara

si ca tot venii vb de vise eu nu stiu ce am dar visez foarte urat atunci cand adorm
azi noapte am visat ca imi murise catelusha si sotul
m-am trezit ingrozita si cand i-am vazut pe amandoi langa mine nu-mi mai venea sa ma mai culc

acum ca nu am avut curent m-am pus putin in pat si am visat ca dadusem foc la apartamnet si apoi alt vis ca ma urmareau niste demoni

stiu ca o sa radeti de mine dar ceva e in subconstientul meu, agitatie, tensiune, depresie....ceva ceva tot e de tot visez magarii din astea

Mergi la inceput

a pai ralu nu n-am inteles eu bine
daca e dat de medic e altceva dar mai sunt si cazuri cand oamenii isi comanda singuri de pe net tot felul de pastile si ajung in stare f grava la spital
pe multe site-uri poti gasi produse de slabit care nici autorizate nu sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

a pai ralu nu n-am inteles eu bine
daca e dat de medic e altceva dar mai sunt si cazuri cand oamenii isi comanda singuri de pe net tot felul de pastile si ajung in stare f grava la spital
pe multe site-uri poti gasi produse de slabit care nici autorizate nu sunt

asa e , cunosc si eu multeeee cazuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miha_23, da, la Fundeni e gratuit, dar ai nevoie de trimitere de la dr. de familie, adeverinta de salariat si copie a cartii de identitate), e bine sa suni inainte ca sa stii ca e dr. Uscatescu la spital (desi e posibil sa nu reusesti sa vorbesti cu dansa).
Anca, e posibil sa ai simptome asa devreme, eu am avut in sarcina asa, dar e posibil ca senzatiile astea sa le ai si de la progesteronul care e in crestere dupa ovulatie...Deci, e 50-50% !
Mihaelafalt, repeta testul, in cate DPO esti? Legat de senzatii, bea multe apa+ceaiuri, 3 litri pe zi dar masurate (pui in sticla sa stii exact cat ai baut) ca altfel ai senzatia ca bei, dar de fapt bei mai putin...eu ziceam ca beau 2 litri si de fapt, cand am adunat cate pahare beam pe zi, a iesitt doar 1 (acum cativa ani). Mai baga si Urinal ca face bine. Mai face si bine si tinctura de merisor (pui cateva picaturi in apa si bei, e ok la gust).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Buna fetelor.
Lorena si MeAlex, poate ma ajutati si pe mine.
Mi-am facut ieri analizele de progesteron si estradiol in ziua 21 de cm si 9 DPO si au iesit asa:
Progesteron - 20.74 (5.3-86)
Estradiol-339,5 (161-774)
Ma intreb , de fapt va intreb. La aceste valori nu cred ca se pune problema de sarcina dar macar am ovulat ? Ca mie mi se pare destul de mic progesteronul. Ma ajutati , va rog ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

HCG total - (HCG+beta)
Electrochemiluminiscenta
hCG 1506 mUI/mL

fetelor mi-a iesit beta de azi...1506 , miercuri era 688 , azi la 48 h este 1506 voi ce ziceti ? este bine ? maine la 10 m-am programat la alt dr . sper sa fie totul bine.

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput