Uniformele scolare,copii dvs. le poarta ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambitoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

pai eu nu stiu. titlul subiectului, tonul subiectului si mostrele propuse sunt din alt veac. (si uniformele din link sunt muuult mai infioratoare decat sarafanul comunist - centura maro din plastic cu catarama ucigasa exclsa)

Poate fi ceva mai neatragator decat acel "sac" albastru inchis care era sarafanul comunist ? haha n-as fi crezut !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Un sac ecosez, desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

in concluzie, n-ati murit da' nici bine nu v-a fost. si daca dumneavoastra nu v-a fost bine, de ce trebuie sa va razbunati pe copil, nu inteleg?

(nu ca sa ma laud, da' eu am fost comandanta de detasament, snurul ala galben )

edit: e nostim cum va imaginati ca a purta blugi zilnic e antonimul lui a invata.

Si eu si eu, snur galben si olimpiade nationale. dar in blugi sau cu fustite din alea, scurticele , plisate, stil majoreta!Terminat prin 2000 liceu.
Blugii/pantaloni, sunt comozi pentru ca ei nu stau sfinti ca noi la birou, se agita,invart, stau cu fundul la sueta pe banci in pauze,etc. si nu ecomoda fusta,sarafanul nici atat.
Lasand gluma la o parte, nu exista nici o legatura intre performantele scolare / fusta pana in pamand si codite impletite.
Zambitoare, asta a fost si a functionat atunci, dar acum, copiii se imbraca altfel! gandesc si se exprima altfel, inclusiv vestimentar. Atunci asta era standardul vestimentar, unanim acceptat.
Sa trimiti un copil imbracat in uniformele alea, azi e sinonim cu nuca-n perete!
Eu vad uniforma asa: camasa tip office alba/roz pal, fustita carouri plisata obligatoriu usor deasupra de genunchi / pantalon mulat de stofa totul asortat cu o cravata haioasa si un taior tineresc, eventual negru tivit cu alb ca in modelul mentionat de mine , imbracat de domnisoara Selena Gomez. Eu cred ca domnisoarele ar fi de acord cu asa ceva.

Mergi la inceput

Asta e genul de uniforma super, dupa parerea mea:
http://www.alibaba.com/product-gs/455644461/Girl_s_School_Uniform_with_coat_.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Seamana cu uniforma de la scoala la care am eu copilu'. Diferenta e sacoul rosu, aceeasi nuanta cu rosul din ecosez. Se poate purta si cu pantaloni negri. Baietii au pantaloni negrii si sacou rosu - gulerul si bordura buzunarelor fiind ecosez. Cravata ecosez, camasa alba. Exista si vesta rosie cu buzunarul cu bordura. Nu le poarta toate odata. Iarna l-am trimis si cu helanca alba si polar rosu. Vara i-am dat pantaloni scurti (dintr-un doc mai bun) cu camasa alba cu maneca scurta.
Dar au copii care nu vin asa ci cum pot/vor parintii lor. Unul era crescut de bunici (care intre timp au decedat) si nu are banuti, altii au parinti care nu accepta ideea de uniforma si au cumparat sacou rosu de firma. Mareialul din sacou e poliester, dar nu e in contact cu pielea (fiul meu e destul de sensibilos) si se poarta f bine. A rezistat onorabil pana in clasa a 3-a.

Cea mai urata uniforma? Soimii partriei? Camasa aia portocalie si plasticoasa? Palariile alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ca sa revin: zambitoare, in continuare uniformele de pe site-ul pus de tine mi se par urate.

Si daca noi nu avem in garderoba haine de plastic, nu vad de ce ar trebui sa imi impuna cineva sa imi imbrac copilul altfel.

Sunt pentru imbracamintea decenta la scoala si cel mult un dress code. Copiilor nu trebuie sa le limitam libertatea de miscare si comoditatea. Vorbesc la nivel de scolari mici.

Baiatul meu, desi a fost la multe evenimente mai formale si e scolar inca nu are un sacou in garderoba. Am preferat mereu sa il imbrac mai copilaresc sau mai haios. Am gasit cravate cu personajele lui preferate, am pus o camasa si cel mult o vesta. Nu a fost niciodata imbracat nepotrivit, dar nici nu a dat impresia unui copil stingher in haine de adult. A fost mereu (de la opera pana la vreo nunta sau recital de pian) imbracat frumos, cu hainute de calitate dar in largul lui.

Corap .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lali, perfect de acord cu tine! Daca eu nu port poliester, de ce as imbraca cu asa ceva copilul? Mi-a gresit cu ceva?

Va ziceam ca la scoala noastra e mai mult dress code. Ieri de exemplu fata mea s-a dus la scoala cu o helanca alba si niste blugi stramti bleumarin foarte inchis, iar peste helanca si-a pus o rochita tricotata cu maneca scurta si gluga de la H&M, culoare bleumarin. Isi alege singura hainele dimineata, e clasa a 4-a. Arata si decent si modern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambitoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui flaviutza

Asta e genul de uniforma super, dupa parerea mea:
http://www.alibaba.com/product-gs/455644461/Girl_s_School_Uniform_with_coat_.html

Uite ca sunt de acord cu tine . E draguta, insa parca ar fi mai indicata pentru liceu (iar a mea e doar a VII-a) si cu conditia ca fustita aia sa nu fie prea scurta,atata tot ! in rest e chiar OK !

Mergi la inceput

Merge si pe 1-8, da cu fustita usor deasupra genunchiului, normal ca nu pana la fund.dar e haioasa , vesela, la moda,cred ca trebuie sa le placa si lor pana la urma si genul asta sunt convinsa ca le-ar place .

Lavi, fix impresia asta o lasa baieteii imbracati in sacourile si pantalonii aia!copii in haine de adult, plus ca nu au corpul format pentru asa ceva. majoritatea baieteilor sunt slabuti si desirati, le sta aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Off topic: mie nu-mi plac costumele cu sacou pentru baieti de cand copilul meu era bebe si am vazut costumele acelea hidoase de botez cu sacou si veste sclipitoare.

Cu putina imaginatie se pot gasi la orice varsta hainute decente, comode si la moda pentru scoala.

Mergi la inceput