Uniformele scolare,copii dvs. le poarta ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zambitoare
400 lei ?? wow,e ridicol !!!

Mai degraba cu asa ceva as fi de acord (dintr-o scoala englezeasca, daca tot am dat de exemplu Anglia,unde am vazut asa ceva)

www.beaverwood.bromley.sch.uk/media/images/Uniform.gif" target="_blank">http://www.beaverwood.bromley.sch.uk/media/images/Uniform.gif

Scuze, dar uniforma asta e chiar oribila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambitoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Iaca, m-ai facut si pe mine curioasa: ca si alte cateva fete dinainte, intreb si eu: fata ta cu ce s-ar imbraca maine la scoala DACA AI LASA-O SA ALEAGA?...

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

Pai uite ca sa-ti raspund punctual, evident ca am lasat-o sa aleaga ,in sensul ca tot cu pantaloni (blugi) se duce inca,asa cum a fost tot sezonul rece pana in prezent (si nu numai,de fapt) dar am discutat cu ea si despre un model dragut de fusta si sarafan pentru cand vine vremea mai buna....si mai are colege care poarta asa ceva,sa stii,nu chiar toate vin mereu in pantaloni deci nu mi se pare iesit din comun sa mai schimbe tinuta scolara ! ramane sa gasesc ceva care sa ii placa,dar in acelasi timp si ceva decent si potrivit cu scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Poate sunt eu mai zurlie, dar mie uniformele de care vorbiti voi mi se par urate.

Eu asta nu inteleg, de ce atunci cand cineva alege o uniforma nu poate alege ceva comod si cat de cat la moda. Multe uniforme parca sunt haine de papusi sau de femei in varsta. Orice uniforma trebuie sa fie cat de cat in trend ca sa fie acceptata si de copii. Altfel o vor detesta si o vor modifica de cate ori vor avea ocazia.

Inca ceva: orice uniforma pentru fete ar trebui sa aiba optiune fusta sau pantalon. Nu cred ca e normal ca fetele sa fie obligate sa poarte zi de zi fusta. Deasemenea mie sacoul mi se pare o piesa de imbracaminte incomoda pentru copii zi de zi. Ei se presupune ca alearga si se joaca in pauze sau mergand/venind de la scoala. Normal ar fi sa existe tot asa si ceva mai sport gen pulover si sacoul, la alegere.

Nu contest ca la scoala toti ar trebui sa fie imbracati decent si fara excese. De aici insa si pana la o parte din uniformele pe care le-am vazut pe subiectul asta e cale lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Daca l-as incorset-a pe fiimiu in uniformele astea cred ca nici n-ar mai stisa scrie! dar poate e el mai sportiv din fire...pt el si pt mine comoditatea e esentiala. Si apoi, sa dau 400 lei si el sa se dea pe parchet cu hainele...parca nu-mi vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La scoala fetei mele uniforma impune doar bluza/camasa alba si in rest culorile alb, negru si bleumarin. Fata mea are diverse rochite, fustite, pantaloni (raiati sau blugi mai "sobri", mai uni), pulovere de diverse modele (cu maneca lunga sau scurta, cu fermoar sau nasturi pana jos sau un singur nasture sus) in culorile astea si e foarte bine.
Copiii arata uniform, nu pestrit si fiecare se imbraca conform gusturilor proprii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Poate sunt eu mai zurlie, dar mie uniformele de care vorbiti voi mi se par urate.

Eu asta nu inteleg, de ce atunci cand cineva alege o uniforma nu poate alege ceva comod si cat de cat la moda. Multe uniforme parca sunt haine de papusi sau de femei in varsta. Orice uniforma trebuie sa fie cat de cat in trend ca sa fie acceptata si de copii. Altfel o vor detesta si o vor modifica de cate ori vor avea ocazia.

Inca ceva: orice uniforma pentru fete ar trebui sa aiba optiune fusta sau pantalon. Nu cred ca e normal ca fetele sa fie obligate sa poarte zi de zi fusta. Deasemenea mie sacoul mi se pare o piesa de imbracaminte incomoda pentru copii zi de zi. Ei se presupune ca alearga si se joaca in pauze sau mergand/venind de la scoala. Normal ar fi sa existe tot asa si ceva mai sport gen pulover si sacoul, la alegere.

Nu contest ca la scoala toti ar trebui sa fie imbracati decent si fara excese. De aici insa si pana la o parte din uniformele pe care le-am vazut pe subiectul asta e cale lunga.

Aceasta cel putin este o uniforma 100 % romaneasca,si o gasesc chiar draguta si potrivita gimnaziului!

http://uniformescolare.3x.ro/img/13.jpg

" Uniforma fete compusa din vesta si fusta plisata.
La cerere uniforma poate contine si pantaloni.

Compozitia materialului: 30% lana + 70% poliester. "

Pretul: incepand de la 14 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

poliester, poliester

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

poliester, poliester

Esti pro- 100 % bumbac,am inteles !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu zic ca o vesta e suficienta pt "apartenenta" la o clasa/scoala. Mi se pare absurd sa li se ceara fetelor prin uniforma sa vina in fusta. Poate fi aleasa fusta/pantalon bleumarin/negru si fiecare sa vina cum poate/vrea. Noroc ca am baieti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Eu zic ca o vesta e suficienta pt "apartenenta" la o clasa/scoala. Mi se pare absurd sa li se ceara fetelor prin uniforma sa vina in fusta. Poate fi aleasa fusta/pantalon bleumarin/negru si fiecare sa vina cum poate/vrea. Noroc ca am baieti

Anya

Asta este clar ! Nici nu cred ca exista vreo scoala in Romania,cel putin care sa ceara fetelor numai fusta ! peste tot exista ambele variante,din ce am mai vazut/auzit .....fusta,sau pantalon.
Si fetitei mele tocmai asta i-am propus, sa mai lase blugii deoparte si sa mai alterneze ....

Mergi la inceput