Gravidute cu tromobofilie -cap 14-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dara, danezza, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Balanta, toate cele bune iti doresc. Imi pot usor inchipui cum e sa stai in repaos total, dar asta e... bine ca ai apucat sa faci cerclajul... Timpul va trece, chiar daca mai greu, dar bucuria va fi nemasurata si dubla la final, cand iti vei tine bebeii in brate. Vei fi cea mai fericita. Chiar si la 180 de grade, odihneste-te cat mai poti, ca dupe... Eu una as fi in stare sa dorm cred si intr-un carusel acuma. Dar pe cat e de solicitant pe atat de minunat o sa fie!
Abia astept sa ne vorbim dupa cu tine si cu Amary despre cum e cu doi!!!.
Amary nici la mine pe la vreo 23 de saptamani rezistentele nu erau deloc ok. Pe artera uterina dreapta era extrem de mare valoarea...insa ulterior s-a remediat problema. E drept ca Dr. U mi-a marit doza de Clexane de la 0.4 la 0.6.
Sper, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

sper, iti trimit eu prin curierat 5 fiole de Progeteron Depo (productie Serbia, 250 mg, 2 ml) se face unul la 4-5 zile. Daca vrei da-mi adresa PM. Mie mi-a luat sotul calculand toata sarcina si vreo doua saptamani in plus si eu as vrea sa ma opresc pe la 30 de saptamani cu injectiile. Asa ca am de dat

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + Fragmin 2500(dimineata),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 27+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Musette multumesc, ai PM.
Balanta multumesc.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sper, mai am si eu vreo cateva fiole, daca mai e nevoie, sa-mi zici. Crezi ca poate trece cineva sa ia? Daca nu, vad cum fac. Tot Progesteron Depo.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ma alatur si eu grupului de gravidute mutante.

Am o sarcina gemelara obtinuta in urma unui FET (transfer de embrioni criogenati), azi avem 7 saptamani, iar eu sunt mutanta C667T hetero, pentru care fac clexane 04.

Joi am vazut inimioarele la eco si ne-am mai linistit putin, pt ca eram ingrijorati, am avut cateva "episoade" de pete -caci e prea mult sa spun sangerari - pentru care singura explicatie ar fi progesteronul mic ( era 30 in ziua cu betahcg) insa de atunci am mai suplimentat cu dufaston : am luat 2 dufaston la primele pete, am pastrat asa, apoi a mai aparut o pata, am luat cate 3 dufaston pe zi.

tratamentul meu e
estrofem
utrogestan 800
dufaston 3
magne B6 2
clexane 04

m-ar interesa f mult experienta voastra cu progesteronul injectabil- am cateva fiole de progesteron cehesc, am facut o fiola miercuri cand am sangerat si astazi inca una pt ca iar am niste pete

maine ma duc sa imi repet iar analiza de progesteron , daca iese bine chiar nu stiu ce e cu petele astea, la eco nu s-a vazut niciun hematom , singura pista ar fi progesteronul

apreciez orice sfat din partea voastra, multumesc mult!

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Sper, mai am si eu vreo cateva fiole, daca mai e nevoie, sa-mi zici. Crezi ca poate trece cineva sa ia? Daca nu, vad cum fac. Tot Progesteron Depo.

Multumesc Dara, dc mai are nevoie te voi contacta.

Brigit iar ai pete? Uff , nu ai liniste deloc.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

sper daaa, povestea continua, sunt la a patra pata intr-un interval de 2 saptamani, deci sangerez o data la 3-4 zile; pana acum a durat maxim o ora de cand a inceput si pana s-a oprit de tot dar am stat si linistita dupa ce am vazut pata; azi eram insa pe drumuri s-a oprit, apoi iar a inceput...acum am reusit sa ma intind, vad ca nu mai am pete...

mai am o pista , si va rog sa nu radeti de naivitatea mea, dar e o explicatie pe care incerc sa mi-o dau sa ma linistesc, si anume aceea ca se mareste uterul si eu s-ar putea sa fiu cam des-coagulata, si ca imi pocnesc ceva vase de sange pe acolo...

se pare ca am o tendinta de sangerare excesiva, dupa injectia intramusculara am sangerat de am umplut un tamponel demachiant, m-am si speriat la cum siroia sangele dintr-o intepatura atat de mica....

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata fete dragi. in primul rand vreau sa urez
balantei-rabdarea necesara sa stea in pat pt cele 2 minuni ale ei
eu-maine merg iarasi la eco sa vedem ce face vasul ala aberant.nu vreti sa stiti ce saptamana grea am avut...si cum e sufletul meu-parca il simt cum se strange...incerc sa gandesc pozitiv pt bb,dar e ffff greu.
aceasta ARSA-am gasit ca inseamna artera subclavie dreapta aberanta.....

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+16 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Balanta, spor la odihna, daca pot sa spun asa. Eu mi-as face o lista cu carti pe care nu le-am citit si filme pe care nu le-am vazut si m-as pune pe "treaba". Bucura-te ca BB-ii sunt bine si ca ati descoperit la timp colul problematos.

Valy - tinem pumnii ca maine sa se infirme acea ARSA, sau macar sa tinda catre normal.

Noi am trecut de morfologia de trim II cu bine, cu exceptia diametrului abdominal care are un avans de vreo 2 sapt. Fluxurile pe artere sunt ok (mi-e si jena sa ma numesc trombofilica, cu asa fluxuri ), placenta are gr I de maturare, si... cam atat.
Totusi, neuronul gravid nu se calmeaza pana nu ajung si la dr. Uscatescu. Se poate sa-mi trimiteti si mie adresa de email la care o pot contacta?
Multumesc!

20+
MTHFR - A1298C heterozigot

Mergi la inceput