Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 12
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 deny cum mai esti? cum e in germania? tot acolo esti, nu? deci fara limba nu faci nimic nici macar daca stii engleza? tin pumnii sa-ti gasesti ceva bun fetelor va pup offf inca nu am motive sa schimb titlul |
Lore. Sunt binishor. doar ca sunt nitel stresata(care ma chinui sa bat stresul sa nu o las stapana pe corp meu) din cauza ca imi caut ceva job. Aici cat de cat te poti descurca daca stii engleza, dar oricum, mai bine e sa stii germana, pt ca la orice pas dai de limba germana si vrei nu vrei treb sa o inveti. Acum sunt in Austria, zilele trecute vroiam sa plec in Italia, dar deocamdata mai stau pe aici, ca inca nu stiu sigur unde voi ramane definitiv, aici sau in Germania, daca tot invat germana am zis sa uit de Italia deocamdata.
Nu te scuza Lore, pt ca asa am zis la inceput inca de cand eram in Ro, ca plec in Germania, de acolo ti-a ramas in memorie ca sunt in Germania, dar m-am oprit in Austria si aici inca sunt
Multumesc ca imi esti alaturi, chiar imi doresc sa-mi gasesc un job, chiar daca e f. obositor jobul(orice ar fi), mai bine job decat sa stau home. Plus la asta este nevoie si de bani pt analizele alea, care se tot amana la mine
lorena_86 spune:
deny stiu ca te despartisei de iubitul tau
v-ati impacat?
deci ai reintrat in cursa pt bebe
ralucaneagu spune:
eu sunt de-a dreptul revoltata
am o vecina aici care e insarcinata in 12 saptamani si azi a aflat ca va avea fetita .
in loc sa se bucure de minunea data ce credeti?
luni merge si face avort la cerere pt k ea si sotul ei isi doreau baiat . Nu e revoltator? am plans de ciuda cand imi povestea si ea zicea k va ramane luna viitoare iar gravida ca nu are probleme si ca are multe avorturi pana acum .
am asa o ciuda pe bogatasii de aici din argentina de nu va pot spune
fata de care v-am spus este romanca si s-a casatorit cu un magnat de aici din cordoba si vedeti cum gandesc ei .... ca daca au vrut baiat si nu a iesit sa faca avort pana va ramane cu baiat
sarcina ei e perfect sanatoasa , nu pot intelege asa ceva
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui lorena_86 da gina am o facultate in stiinte si experienta pe laborator si pe obstetrica-ginecologie iar licenta mi-am luat-o pe fertilizare in vitro in toamna vreau sa ma inscriu la un master la facultatea de medicina nu stiu exact unde e deny, eu asa aveam impresia ca e in germania va pup |
se cunaoste ca ai studii in domeniu , multumim de ajutorul oferit mereu
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lorena_86 deny stiu ca te despartisei de iubitul tau v-ati impacat? deci ai reintrat in cursa pt bebe |
Oricum raman aici langa voi ca imi sunteti tare dragi. Pt ca bebe nustiu cand va veni la mine, si daca va veni vreodata ca chiar m-am detasat de el si nu-l mai astept. O sa fac analizele pt mine ca sa stiu ce "buba" am. Si asa ar trebui sa reincep vitaminele ca ma simt cam rau, slabiciune, ameteala, fara putere, mereu mii somn. Nush ce am
Cu sotul inca suntem impreuna, dar tot nu stiu ce ne rezerva viitorul asa ca ma astept la ceea ce e mai rau. Nu eram certati ca se ne impacam, doar ca ne hotarasem sa ne distantam pt ca nu mai avea rost, si tot impreuna ne-am trezit dimineata, (da, de Valentine's day)in bratele unuia altuia. Asta face dragostea cu noi, ne aduce mereu unul langa celalalt
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu eu sunt de-a dreptul revoltata am o vecina aici care e insarcinata in 12 saptamani si azi a aflat ca va avea fetita . in loc sa se bucure de minunea data ce credeti? luni merge si face avort la cerere pt k ea si sotul ei isi doreau baiat . Nu e revoltator? am plans de ciuda cand imi povestea si ea zicea k va ramane luna viitoare iar gravida ca nu are probleme si ca are multe avorturi pana acum . am asa o ciuda pe bogatasii de aici din argentina de nu va pot spune fata de care v-am spus este romanca si s-a casatorit cu un magnat de aici din cordoba si vedeti cum gandesc ei .... ca daca au vrut baiat si nu a iesit sa faca avort pana va ramane cu baiat sarcina ei e perfect sanatoasa , nu pot intelege asa ceva Fiecare copil e suma unor minuni intamplate... |
Offf Raluca, nu am cuvinte.
Chiar e groaznic.
Mi se rupe sufletul pt bebitzul care are 12 saptamani... e un pui de om si il ucide
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Offf Raluca, nu am cuvinte. Chiar e groaznic. Mi se rupe sufletul pt bebitzul care are 12 saptamani... e un pui de om si il ucide |
si eu am o stare de nedescris mai ales ca l-am ,, vazut'' timp de 3 luni crescand in burtica ei
gina85 spune:
Denny imi pare bine ca iti e mai bine cu sotul si cum ai zis si tu dragostea face minuni
Sa dea Domnul sa iti gasesti cat mai repede un loc de munca
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Lori Felicitari si sa stii ca esti ca painea calda pt noi
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...