Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 11
DenyAnd spune:
Ufff Bob imi pare rau ca te simti rau.
Poate e din cauza ca ai stat mai mult in casa si brusc cand iesi afara, te apuca ameteala si starile de rau.
Asa patesc si eu cand stau all time in casa, negravida fiind, da' ce sa mai zic de gravidutza
DenyAnd spune:
Gina, z1 DPO o notezi a doua zi dupa ce ai ovulat.
De exemplu, daca azi ai avut test pozitiv, maine ovulezi, poimaine notezi z1 DPO.
Depinde cand ovulezi, poate ovulezi poimaine, si raspoimaine pui z1DPO. Trebuie sa fii atenta la simptome, gen intepaturi la ovar(drept sau stangul, durerea tine cam 1-3 ore, asa e la mine) ca sa iti dai seama cand ovulezi.
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Gina, z1 DPO o notezi a doua zi dupa ce ai ovulat. De exemplu, daca azi ai avut test pozitiv, maine ovulezi, poimaine notezi z1 DPO. Depinde cand ovulezi, poate ovulezi poimaine, si raspoimaine pui z1DPO. Trebuie sa fii atenta la simptome, gen intepaturi la ovar(drept sau stangul, durerea tine cam 1-3 ore, asa e la mine) ca sa iti dai seama cand ovulezi. |
scuze am scris gresit,am notat 1 po pe 11 feb deci azi is 14po sau 13po dak am ovulat pe 11
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
lorena_86 spune:
deny cum mai esti?
cum e in germania? tot acolo esti, nu?
deci fara limba nu faci nimic
nici macar daca stii engleza?
tin pumnii sa-ti gasesti ceva bun
fetelor va pup
offf inca nu am motive sa schimb titlul
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 deny cum mai esti? cum e in germania? tot acolo esti, nu? deci fara limba nu faci nimic nici macar daca stii engleza? tin pumnii sa-ti gasesti ceva bun fetelor va pup offf inca nu am motive sa schimb titlul |
E in germania?? eu stiam de austria
Denny unde esti????
In curand gravidutza
gina85 spune:
xdidi la tine cum mai e treba cu testarea??'
In curand gravidutza
gina85 spune:
Lori am observat ca esi de nota 10 in de-ale ginecologiei ai terminat o facultate in acest domeniu?
Valabil si pt alex
In curand gravidutza
lorena_86 spune:
da gina am o facultate in stiinte
si experienta pe laborator si pe obstetrica-ginecologie iar licenta mi-am luat-o pe fertilizare in vitro
in toamna vreau sa ma inscriu la un master la facultatea de medicina
nu stiu exact unde e deny, eu asa aveam impresia ca e in germania
va pup