Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
de incaput ma incap toate, nu asta e prb. eu am niste glezne de zici k n-as fi gravida. picioarele-s ca inainte. in schimb am niste carnaciori de maini.. zici ca-s umflate cu pompa. si la fata parca m-am umflat putin.
asa.. revenind la incaltari. prb e k nu am nimic fara toc mai elegantel.
pana la urma o sa imi iau niste ghetute care au un toc decent si aia e. nici nu ma gandesc sa nu ma duc. negociez cu pitica zilnic.. sa ma lase sa ma duc la botez si la nasi duminica.. k io nu prea am iesit din casa in ultima vreme decat scurt.. si apoi sa faca ce vrea ea
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
Miha, chiar jet puternic n-a fost, insa a iesit asa odata cand am apasat pe sfarc. N-am insistat ca stiam ceva de la voi cu contractiile. Nasa mea chiar zicea sa incerc pompa inainte de nastere ca ea asa a facut insa i-am zis ca nu se face. Oricum ea nu a alaptat copii.
Lichidul mi s-a parut tot incolor zic eu, si lipicios, consistent.
Happy, asa e ma plang mereu ca si inainte de nastere am fost mai greoaie la sani, deh! mama natura. Din patru fete numai eu am mostenit-o pe mama la asa balerci de lapte.
Tocmai de durere am apasat nitel caci erau si areolele inrosite nitel si e rau ca nici sutiene nu mai suport.
Distractie placuta la botez, am si eu unul maine, in familie asa maxim 8 persoane, boteaza cumnatul meu, dar nu ma stresez cu imbracatul fiindca il fac acasa.
Apropo, dati-mi un site cu sutiene de alaptat dar cupa mare gen E sau F, si sa corespunda marimilor.
Monna jucaus bebeul tau. Ideea e sa nu stai stresata, natura stie ce are de facut.
Eu parca m-as duce sa vorbesc azi cu ginecologul de aici ca e de garda, si sotul e de servici, numai bine. Nu de alta dar atatea surprize prin odisee ca mi-e cam teama sa nu ma ia pe nepregatite.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!33+
Victor Gabriel
AMR 5 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SuperMami_1/SuperMami_1.jpg)
SuperMami_1 spune:
Happy, eu am extremitatile foarte umflate, aici intra si mainile si nasul si labele picioarelor, la glezne si incheieturi nu vad diferenta.
Vedeti ca am pus pe docs necesarul de acte pentru indemnizatie si alocatie si formularele online. nu am reusit sa le organizez: daca le mut in fisier imi raman si in lista, cand le sterg din lista, se sterg si din fisier...m-as bucura daca le organizati voi
Miha, mamica fericita de Rares si
33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
amy, daca gasesti site klumea de sutiene.. sa tipi si la mine.
astia fac botez mare.. vreo 9o pers. si boteaza cumnata mea. nu pot lipsi si nici nu ma pot duce oricum.
e o familie cu tripleti. sunt finii lor de cununie
lasa gandurile si grijile. ai abia 33 sapt. mai ai de asteptat urlatorul mic. dar na, vb cu medicul pt linistea ta.
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
![](images/user_woman.png)
magddalena spune:
Buna gagici si proaspete mamaici
ati fost harnicute,ati terminat un capitol intr-o zi
Ronina felicitari inca odata,am niste emotii pt tine,am o mie de intrebari,ce ai simtit cand ai vazut-o,ce sentimente te incearca?nu imi vine sa cred ca deja au inceput nasterile si ca as putea fi eu urmatoarea[olala.Cred ca te-ai ridicat dimineata,cum e recuperarea?esti ok?ai avut simtome inainte de a ti se rupe apa?sau deodata ?daca nu poti raspunde nu e nimic,ne spui cand te simti in stare multi multi
si tie si Biancai
.Iti citesc postarile cu nerabdare
Ruxandra felicitari mamico recuperare usoara si asteptam povestea.
Monna,imi pare rau ca s-a intors strengarul tau,dar nu e totul pierdut.Se poate intoarce in ultima clipa,nu te descuraja mult curaj si o sa fie bine.bine ca ti-a facut eco inainte daca nu cine stie cum era..
Aredwhinn ai contractii?ce simti?eu in ultimele zile am incercat mai toate,e adevarata cam putin dar am incercat sa vad daca iese ceva,mancare picanta,baie fierbinte aseara,sex,stimularea sanilor si nimic,nici macar o contractie mica,mi se mai intareste burta cateodata seara dar o pun pe seama oboselii de peste zi si atat.Eu cred ca trec si de 39 si o sa nasc de ziua mea!!!de ce mie frica nu scap!!!!
Bia unde esti??
mada 38+
MAYA-ELENA
AMR 2 saptamani!!!!!
barza unde esti??
magddalena spune:
Am vazut poza cu Bianca.E o scumpa!!!si pare mai mare decat zic doctorii,seamana cu Ronina asa mi se pare
mada 38+
MAYA-ELENA
AMR 2 saptamani!!!!!
barza unde esti??
dorinutza82 spune:
gabriela, am zis eu ca tu erai. Te-am vazut cand am iesit din cabinet, dar poate l-ai remarcat pe titirezul Stef care vorbea cu toata lumea pe acolo. Ce faci in caz ca se declanseaza travaliul inainte de data sau ora la care esti programata? O poti suna pe dr sa vina la maternitate? Stiu ca la nastere normala nu vine, sunt curioasa la ceza obligatorie cu procedeaza...
Miha, parca spuneai ca vrei sa mergi cu Rares la un speciist care sa va invete cum sa-l obisnuiesti cu ideea ca a avea un fratior. Sunt curioasa daca mai mergi sau te-ai razgandit. Daca am inteles gresit, scuze, e foarte posibil sa-mi joace feste neuronul
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 31+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
Fetelor, ati disparut? Sper ca nu la maternitate...
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!33+
Victor Gabriel
AMR 5 saptamani
magddalena spune:
eu sunt pe aici,ma cam incearca niste dureri de burta..
mada 38+
MAYA-ELENA
AMR 2 saptamani!!!!!
barza unde esti??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
Buna,
Ronina cum mai sunteti? Tin pumnii sa nu stea mult piticuta in spital si sa va intoarceti amandoua cat mai repede acasa
Multumesc fetelor de incurajari, fac bine la moral . O intrebare am: ce ziceti de dilatatie 1? Inseamna ca de-acum pot sa ma astept oricand la nastere? Eu sper sa mai stea macar pana la 37-38 de saptamani. Ziceam eu ca nu fac bagajul pana la 38 dar maine ma apuc de el ca deja am intrat in panica
Monica, fericita 36+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 4 saptamani