Strengari de Mar-Apr Bv Ronina!! Bv Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Niko, merci, dar e 67 usd transportul sau mai mult, chiar si impartit la 2 e cam mult. Asta e: http://www.4healthykids.com/infant-colic/baby-colic-remedy.html

Au zis ca livreaza si in Ro daca vrem, dar nu mi-au mai zis cat e transportul.

Irina trimit, da, am uitat, scuze.

Eu m-am gandit ca in situatia Roninei chiar nu mi-as permite financiar sa platesc spitalizare si pentru mine sa raman cu bebe, ar fi vreo 390 minim pe zi (daca au rezervele cele mai ieftine, daca nu ori 560, ori 720 lei pe zi) pentru fiecare zi in plus pentru mine si inca 300 lei pentru fiecare zi pentru bebe in plus. Nu ar merge decat mutat la stat si nu stiu acolo cum ar fi daca nu am fost la ei de la inceput. Ma rog, Doamne fereste, nu judec eu cati banuti poate sa dea Ronina, dar ma pun in locul ei. Avand in vedere ca bebeii sub urmarire de prematur nu-s lasati de obicei cu mamicile, LP se da oricum la cei cu urmarire de prematur, la ei nu te joci cu glicemia, asa ca vizitarea de la privat intre orele 7-22 pare ok si noaptea sa se duca sa doarma acasa.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna ziua burtici!
am avut o noapte asa nasoala.. pe la 8.30 am adormit si pe la 9.45 m-am dat jos din pat. azi noapte nu cred ca am dormit legat mai mult de 1h. sunt capie. m-am culcat cu gandul la ronina si la surpriza ei..
sa aveti o zi minunata si un week end pe masura.
noi maine mergem la un botez si duminica la nasi. in sfarsit mai ies si eu din rutina.
amy, nu cred sa fie berea de vina. oricum tu te plangi mereu de sani.

37saptamani

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Of, am uitat ca Ronina a nascut la privat... si costa mult spitalizarea ei. Dar daca poate sa stea acolo in timpul zilei, e ok. Sper sa nu stea prea mult bebelina in spital.

Irina, 32+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dara, dr zicea de glucoza in urina peste 300 ca e nasol...cel putin asa am inteles eu. glucoza din sange facuta atunci dimineata, in sapt 32 era 76, ca acum nu am mai facut-o ca n-am iesit din casa...nu prea-s coerenta analizele le-am recoltat luni, iar urina am dus-o joi- sapt 32...nu stiu daca conteaza asta.
Cu mulsul ai dreptate, insa eu nu ma vad facand asta in a doua zi dupa cezariana, a treia zi cand mi-l da pe rezerva sa ma ocup eu...o sa-l mufez de cate ori vrea...asta e parerea mea
sper ca m-am facut inteleasa
Happy, poate mai tragi un pui de somn pe la pranz. Distractia faina la botez! cu ce te imbraci?

Miha, mamica fericita de Rares si 33+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Miha, am inteles acum, multumesc, oricum in aceeasi saptamana 76 e bine, eu asa cred, dar nu stiam de 76 ca altfel nu mai ziceam nimic de verificat glicemia dimineata :)
Pai eu respect experienta ta dupa cezariana, ca eu habar nu am, poate o sa fiu atat de rau incat n-o sa pot face asta cu mulsul dupa ceza, dar eu am crezut ca tu zici ca mulsul e bun numai la lapte, nu si la colostru.
Asa, na stiu tipa la kg-ele mele la care dupa ceza se chinuiau s-o recupereze pe ea, cu transfuzii de sange si hemoglobina la pamant, nu se punea la ea problema de muls dupa ceza, ci sa scape cu viata.

LE:
Am inteles ca la colostru e normal si sa iasa numai 3-5 ml la muls !!!

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara, ma bucur ca ne-am inteles...ti-am zis ca-s tahuie ca nu am iesit din casa deloc
In prima zi dupa ceza abia te ridici in fund, eventual te cobori din pat si faci ture incet-incet pe culoar, iti scoate sonda si trebuie sa iesi singurica la toaleta, bineinteles tinadu-te de pereti eu zic ca nu te simti tocmai ok sa te apuci de muls, dar repet, poate-s eu mai comoda din fire. In cazul cunostintei tale, pe care se chinuiau sa o stabilizeze...nici nu intervine discutia de alaptat sau muls, claar
Ideea e ca nu te simti tocmai fresh a doua zi, iar daca bebe primeste lapte praf nu e un capat de tara...dar asta e parerea mea nu o luati in considerare daca nu sunteti de acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna
Dorinutza cu Vasiloiu o sa nasc in Ploiesti e ff de treaba dr. mi-a cf mai multe mamici care a nascut cu ea si nu e nici pretentioasa indiferent de cat ii dai ea se comporta la fel cu toti. Da, am fost pe 13 seara la Medsana la conult pe nametii aia mari a fost asa de frumos nu era frig am luat-o pe jos pana in Malul Rosu acasa. Acum ma chemat mai des la mternitate sa vada cum evolueaza colul dar nu mi-a placut ca am stat aproape 1 ora la usa cabinetului dar asta este.
Fetelor multumesc, dar inca nu scoateti motatele va anunt eu cand va fi, miercuri o sa programeze cezariana dar am eu o presimtire ca vineri pe 2 martie o sa-mi vad garagarita.

37+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ruxandra, felicitari!
Bun venit pe lume bebe Victor!

Ronina, bine ai revenit pe forum!
Cum esti, cum au fost primii pasi dupa operatie?
Lasa ca e bine daca Bianca are o voce puternica ... e greu la inceput sa te obisnuiesti cu ideea (si d-soara mea era urlatica) dar cel putin nu trebuie sa-ti faci probleme ca n-o auzi (mai ales noaptea) daca plange. E mai simplu asa, cand are nevoie de tine, esti sigura ca o auzi .
Sper sa o lase si pe ea acasa cat mai repede! S-a grabit un picut si e mai micuta, dar sper sa vocea puternica e semn ca e plina de viata si de energie, si ca toate astea se vor vedea si in rest cat de curand

Monna, imi pare rau ca s-a intors bebe invers; de intors bebe in burtica am auzit recent pe cineva de aici - in cazul ei era mai simplu ca bebe era aproape intors...dar statea cumva oblic, n-a trebuit intors prea mult; spunea ca i-a fost greu sa stea linistita pana isi face efectul medicatia de relaxare a muschilor...dar manevra de intoarcere a durtat doar cateva secunde si a avut efectul asteptat.
Sper sa mearga si in cazul vostru - poate se intoarce bebe la loc intre timp (daca a avut timp sa se intoarca odata, poate mai reuseste inca o manevra, sa ajunga in pozitia buna), si daca nu, sper sa reuseasca dr. sa-l convinga sa se intoarca cumintel.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

miha, ma imbrac in niste pantaloni negri care ii luasem pt serviciu (de gravi) si o bluza din aia larguta,.. stransa pe solduri cu o banda lata. tot asa.. o aveam de mai demult. daca as face un efort.. m-ar incapea si vreo 2 rochite, dar nu e cazul. ideea e sa fiu comod. mai nasol e ca nush cu ce ma incalt

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Happy, cu incaltatul e si la mine o problema maare..ca nu ma mai incape decat o pereche de bocanci de munte...
important e sa te simti confortabil

Mergi la inceput