Strengari de Mar - Apr 2012 - 35 Hai Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara saru'mana, m-ai linistit cu tensiunea, eu n-am avut niciodata mai mare de 85 (asta cand am fost la moasa ca atunci cand am luat-o eu max a fost 79) sper nici sa nu am
Bia te asteptam maine cu vesti
Ruxandra te si noi si asteptam vesti de la voi. Curaj!!!

Monica, fericita 36+ cu Cezar-Andrei

AMR: 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai am 2 pagini de recuperat, dar ma grabesc sa ii raspund danei...am auzit eu de urina/24h ; vor sa vada excretia de proteine in primul rand (daca apar probleme cu tensiunea sau picioarele umflate; e o analiza care se mai foloseste, dar nu e de regula utila la gravide, pentru a determina niste electroliti (pierderea de sodiu, potasiu...).

tie ti-au cerut-o probabil pentru funtia renala/excretia de proteine apropo de umflarea picioarelor..nothing 2 worry about, doar cam incomod..si nu am auzit sa se faca de rutina la gravidute, dar probabil medicul tau e mai atent la detaliii

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Wow ce activitate pe seara! Ruxandra te rugam sa ne anunti cumva, toate stam cu emotii de nerabdare
Eu n-am auzit trosnituri, cred ca m-as fi speriat
N-am luat nici un biberon. Sper sa nu fie nevoie, altfel ma vad rasfoind prin 'j de mii de capitole sa vad de care sa iau.
Ana multumesc, ce vezi pe blog sunt chestii facute de mine, da. Imi pare rau ca nu am mai fotografiat ce am facut in ultima vreme - a fost un fel de refulare in avans stiind ca nu voi mai avea timp o perioada.
Vroiam sa va zic sa nu uitati sa va luati in bagaj un carnetel si un pix sa notati diverse (in special ce spune neonatologul) - la mine sigur e cazul pt ca uit f tare. Si sa puneti pe tati sa cumpere un ziar, 2, 3 din ziua nasterii. Eu mi-am propus asta si la David si au trecut 5 ani jumatate de atunci...si n-am luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Hai ca mai facut curioasa pentru ce sa cumparam ziar?

Cristina 32+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ruxandra, si eu am emotii pentru tine..si astept cu fetele povestea unei nasteri perfecte!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Tala ca tot zici de ziare... aici e o chestie foarte faina: spitalele declara la ziar toate nesterile din ziua respectiva (bine, cu acordul parintilor) asa ca printul meu o sa apara la ziar cand se naste si trebuie musai sa cumparam ziarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

sovi uite profilul de facebook al anei maita. Poti sa ii trimiti un mesaj si acolo. https://www.facebook.com/profile.php?id=100002635549045&ref=ts

Linea negra... Abi acum apare si la mine, sfioasa, dar abia se vede.

Dara, te admir ca te lupti cu atatea boli si le tii piept, nu te plangi si nu te dai batuta!

Ruxandra, sunt si eu cu gandul la tine!

Irina, 32+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Cristina, ziarul e doar ca amintire. Cand o sa fie mare sa stie ce evenimente au avut loc in lume in ziua in care s-a nascut. Monna ce tare! ma gandesc sa dau si eu un anunt :)

Va las ca toata ziua m-a durut burta, capul, m-au incercat greata si arsurile si acum am constatat ca am si racit

Mergi la inceput

uff Tala, noapte buna si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Tala sanatate multa, ai grija de tine!

Si mie mi-e cam teama ca sotul pare sa raceasca, si parca vad ca daca reuseste imi da si mie din nou, nu prea e momentul inainte de cezariana In alta ordine de idei am check-uit pe lista si o secretie mai abundenta incepand de azi, ce alte simptome prevestitoare mai erau?

36+ Bianca

Mergi la inceput